Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Занети``Си оди Златан но Ето е силен исто колку него со Милито ќе се одлични партнери во нападот оваа година сме посилни од лани Морати донесе прекрасни засилувања``
http://www.calciomercato.com/index.php?c=25&a=132997

Не знам за вас јас верувам на Ел Капитано кој денес се приклучи на подготовките.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
ја не ве сфаќам воа македонциве што народ сте?
Ибро е на твитер матераци на фејсбук Хавиер Занети на www.forum.kajgana.com.
Ибро учи шпански матераци учи англиски( сакал во тотенхем да оди ) а ја научив Македонски и еве ви пишуам додека ни трае паузата од тренингот.
:pos2:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
ја не ве сфаќам воа македонциве што народ сте?
Ибро е на твитер матераци на фејсбук Хавиер Занети на www.forum.kajgana.com.
Ибро учи шпански матераци учи англиски( сакал во тотенхем да оди ) а ја научив Македонски и еве ви пишуам додека ни трае паузата од тренингот.
:pos2:
Имаше уште еден јузер Адриано на кајгана али си замина во Бразил
:tv:

(поззз до него ако чита сега)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Овој и бара 15 милиони на Барса за да го раскине договорот :vozbud:

SPAIN/ BARCELONA, Eto'o wants 15 millions
15:56| Eddy Akoglu | read 760
Source: AS

Barcelona chairman Juan Laporta is set to sign forward Zlatan Ibrahimovic from Inter Milan and offload Samuel Eto'o to the Italian club. However, the Cameroonian striker wants 15 million Euros from Barcelona to terminate his contract before agreeing to join Inter.

B

Beck's

Гостин

Barcelona chairman Juan Laporta is set to sign forward Zlatan Ibrahimovic from Inter Milan and offload Samuel Eto'o to the Italian club. However, the Cameroonian striker wants 15 million Euros from Barcelona to terminate his contract before agreeing to join Inter.
ovaj stvarno bil bolen :nerv:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223

Хмм, ова ми мириса на масло на Мур затоа се слушнал он со Ето изглеа и му кажал да и бара 15 милиони на Барса за да го задржи Ибра :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
овој поболен бил за пари од иБра:helou:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
овој поболен бил за пари од иБра:helou:
Епа тоа е го собрале голтар од Камерун го напраиле човек му дале кеш и сеа незнае за доста алчно воле, не за џабе имаше една поговорка дај му прст ти бара цела рака така нешо :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Очигледно никој од овде не го знае Ето доволно. Ето не е болен за пари, никогаш не бил. Ова му е најважниот договор што треба да го потпише во кариерата, затоа што има 28 години. Затоа сака 5 годишен договор, за да може да се врати во Мајорка по истекот на договорот. Барселона е тим што му се допаѓа на Ето, Мајорка е тимот кој го сака.

И не водете дискусии Ето бил готован, Ето незнаел да даде гол без асистенциите на Иниеста, Чави, Меси, Анри... Ето е далеку поспособен од тоа. Ај да не ви кажувам за џабе, знам дека нема да ја сфатите мојата поента. Ето е врвен голгетер, прекрасна личност и многу ќе ми биде криво ако замине во тим каде што навивачите нема да ја ценат неговата работа. Али тоа е бизнис, тоа е фудбал:toe:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Очигледно никој од овде не го знае Ето доволно. Ето не е болен за пари, никогаш не бил. Ова му е најважниот договор што треба да го потпише во кариерата, затоа што има 28 години. Затоа сака 5 годишен договор, за да може да се врати во Мајорка по истекот на договорот. Барселона е тим што му се допаѓа на Ето, Мајорка е тимот кој го сака.

И не водете дискусии Ето бил готован, Ето незнаел да даде гол без асистенциите на Иниеста, Чави, Меси, Анри... Ето е далеку поспособен од тоа. Ај да не ви кажувам за џабе, знам дека нема да ја сфатите мојата поента. Ето е врвен голгетер, прекрасна личност и многу ќе ми биде криво ако замине во тим каде што навивачите нема да ја ценат неговата работа. Али тоа е бизнис, тоа е фудбал:toe:
Игзекли!

Може е во право што бара 15 милиони, може е оштетен со нешто во договорот. Од кај знаеме ние? Го постирав тоа само заради поентата дека ова е далеку од готово. Прво ќе има проблеми на релација Барса - Ето, а потоа ќе треба да видиме колку ќе бара од Интер и колку е Интер подготвен да плати за него.

За тоа дали каков фудбалер бил нема потреба да ги отвараме истите дискусии, секој кажа што мисли, а за неговиот однос кон клубот има линк кон доста долг текст на англиски (на фан-клубот Барса), на кој се пишува за тоа дека Ето досега дал премногу за клубот и не е фер управата да третира на овој начин фудбалер кој освоил две од трите титули на Барса во ЛШ.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Игзекли!

Може е во право што бара 15 милиони, може е оштетен со нешто во договорот. Од кај знаеме ние? Го постирав тоа само заради поентата дека ова е далеку од готово. Прво ќе има проблеми на релација Барса - Ето, а потоа ќе треба да видиме колку ќе бара од Интер и колку е Интер подготвен да плати за него.

За тоа дали каков фудбалер бил нема потреба да ги отвараме истите дискусии, секој кажа што мисли, а за неговиот однос кон клубот има линк кон доста долг текст на англиски (на фан-клубот Барса), на кој се пишува за тоа дека Ето досега дал премногу за клубот и не е фер управата да третира на овој начин фудбалер кој освоил две од трите титули на Барса во ЛШ.
Фудбалот од поодамна стана бизнис, машина за пари, а кога се парите во прашање за жал се случуваат многу работи кои не се фер :toe:.

Ето се жали, бара пари, не заслужил така да се однесува клубот кон него. Можеби и од управата на Барселона си имаат свои забелешки. Секогаш треба да се слушнат двете страни. Не знам зошто, но Ето ми изгледа дека е човек со тежок карактер. Може да прави проблеми.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
За половина час ќе започне натпреварот. Имате ТУКА стрим, јас гледам преку sopcast.

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
сАстаФ :)
Белец, Кордоба, Матераци, Киву, Сантон, Кварезма, Мунтари, Мота, Камби и Милито... и уште некој али не видов кој :) ..шо е битно
АЈМООООООООООООО ААААААААААААААа:vozbud: :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Сега ги прикажаа Ибра и балотели :)

сАстаФ :)
Белец, Кордоба, Матераци, Киву, Сантон, Кварезма, Мунтари, Мота, Камби и Милито... и уште некој али не видов кој :) ..шо е битно
АЈМООООООООООООО ААААААААААААААа:vozbud: :)
Дејан :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom