Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Реков мислам не реков сигурно,ако знае некој поточно нека не поправи и мене и тебе ....:smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Како и да е,погрешно ми кажале или сум разбрал,нема врска...
Ајде стримови ко ке најде нека остава тука,мора да се гледа утакмицата.

На 21 со Челзи,26 со Ббилан (ке ги заколиме) :vozbud::vozbud:
После на 8 Август Супер-Купот со Лацио во Кина,ке бидат интересни сите утакмици...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Sun 19 July
16:00 local time: World Football Challenge, Club America v Inter, Stanford Stadium, Palo Alto, CA
и двајцата сте во право :)
утакмицата се игра на 19 ама во лос Анџелес кај нас ке биде 1 часот по полноќ односно 20 :)
и мислам дека ке има стримови бидејки е дел од купот што се најавуваше а не пријателска како таа неќна!

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Ибракадабра еве што ти говорев за разликата помеѓу Давид Виља и Ибра. Виља молчеше цело лето не кажа ништо за неговата иднина.

Преговорите уште не се завршени нашиот Ибра се огласи: Освоив се во Италија време е да продолжам понатаму

Оваа реченица ја кажа минимум пет пати и како после Морати да го задржи во тимот???

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
на лион не му сметаат забите на Цисоко го земаа.
а најверојатно нашиот екс играч Гросо ке се врати во Италија можеби во интер:toe:

P

pepito*

Гостин
се сеќавам на овој натпревар-реал мислам водеше 2-0,Ето даде 3 гола и пресврт-овој беше според мене најубавиот гол од сите 3!

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Ибрахимовиќ вели дека никогаш не рекол дека завршил со италија и дека бара нов предизвик, некој го напишал тоа на твитер а доколку дознаел кој е ќе го следело тужба :)

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ибрахимовиќ вели дека никогаш не рекол дека завршил со италија и дека бара нов предизвик, некој го напишал тоа на твитер а доколку дознаел кој е ќе го следело тужба :)
Не рече дека завршил со Италија, ама многу пати повтори дека сака нови предизвици, сака да игра во Шпанија и слично. Индиректно си кажа тој што му е на ум.

Не верувам да е желба на Морати да го продава. Не е до толку откачен да не знае што значи Златан за тимот (колку и да е некогаш одбивен со алчноста која ја покажува). Не сака да го задржи на сила, едноставно не е таков човек. Ако го продадат тоа ќе биде заради желба на Ибра, не плукајте по управата.

Јас не сакам да го продадат затоа што може да настанат компликации со премногу нови играчи во тимот, но и да се случи тоа ЗДРАВЈЕ! Да се надеваме дека добро би се снашол Ето. Никој не е незаменлив.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
На трач точка ком викаат дека Ето бара 10 милиони годишно од Интер, и дека се зависи од него, односно дали Интер ќе ги прифати неговите барања. Мино Раиола е во Барселона го средуваат договорот за Ибра.

Нормално немаше да ги цитирам трачерите ама тие го цитирале шпански АС така да ете да речеме дека имаат релевантен извор.

Иначе не пишував за тоа, туку за гласањето околу тоа кој ќе има поголема корист од предложената трампа (Ибра = Ето + 48 милиони + позајмица на Хлеб и млечни производи).

Резултати тука.

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
на лион не му сметаат забите на Цисоко го земаа.
а најверојатно нашиот екс играч Гросо ке се врати во Италија можеби во интер:toe:
ај пробај ЈуБентус :) најверојатно таму ќе иде. Иначе ја одамна не сум пишал али нон-стоп ве читкам. Коа ке почнат утакмици ќе пишувам, ама вака од трачеви и срања и е преку глава така да... Иначе го чував јубилејниот 500 пост за да пишам дека ќе дое некој топ плеј ама ништо од тоа, со ЛЕБ ќе се задоволиме изглеа :)

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
На трач точка ком викаат дека Ето бара 10 милиони годишно од Интер, и дека се зависи од него, односно дали Интер ќе ги прифати неговите барања. Мино Раиола е во Барселона го средуваат договорот за Ибра.

Нормално немаше да ги цитирам трачерите ама тие го цитирале шпански АС така да ете да речеме дека имаат релевантен извор.

Иначе не пишував за тоа, туку за гласањето околу тоа кој ќе има поголема корист од предложената трампа (Ибра = Ето + 48 милиони + позајмица на Хлеб и млечни производи).

Резултати тука.
Е токму тоа де.. на Трач ком.. Мајмунов од Африка бара 10 тина милиони! Кој па кур е тој да бара 10 милиони? Златан кога дојде не земаше 10, не земаше нити сегашните 11-12 милиони, туку земаше 5 милиони исто како Виеира и Адриано. Со тек на време со игрите ги заслужи сегашните 12 мислам. А овај мајмунов што? Сакал одма 10.. Па сакал и 5 годишен договор.. Оди после продај го ако не чини..

А и за тоа гласањето ќе ти кажам нешто.. Знаеш зошто е така процентот? Поради тоа што таму гласаат фудбалски неписмени и мали деца! Истите оние кои мислат и го потценуваат Златан дека не вреди ни 10 милиони, па таму гласаат демек подобро за Интер, а знаеме дека такви ги има многу..
Па како тоа најдобриот клуб во моментот Барселона, со една страшно добра политика која ја води, која после заминувањето на Роналдињо му носи тројна круна, да прави таква глупава грешка и да го дава нивниот најдобар играч + 45 милиони? Зарем Барса е толку глупава?
Не е таа глупава.. туку останатите кои гласаат таму и веруваат на тоа.. Па сега види ти.. Најди уште некоја анкета..

И искрено преку к*р ми дојде на неколкумина како на мали деца да им објаснуваш.. Оставам да видиме што ќе биде до 31 Август.. после ќе размениме мислења.. па во текот на сезоната ќе има доста карање за тоа кој бил во право кој не.. Доколку замини Златан се разбира..

И сега гледам пишал таму Камискази, а и некои други пред него пишуваа дека го чекаат тој несудениот плеј.. Па луѓе бе.. Мурињо си ги бараше сите играчи со кои ќе игра до почетокот на турнејата во Америка.. А Морати откако рече прво дека не го продава Златан, после понудата на Барселона вика дека била доста занимлива од економски аспект. Значи што е тоа економски аспект? Ние го даваме Златан, го добиваме Ето на негово место, го добиваме Хлеб (вториот играч од средниот ред кој го бараше Мурињо) и добиваме 45 милиони (економски аспект). Значи јас сум 100 % убеден дека нити еден милион од овие пари нема да отидат за друг фудбалер туку ќе одат за зацврстување на финансиската состојба и пополнување на некои долгови.. Тоа е тоа што Морати го мисли.. Тоа е економскиот аспект кој него го заинтересирал.. А тој мисли дека со Ето и Хлеб ќе се пополни отсуството на Златан.. Јас мислам дека гадно ќе се заебе.. Останува да видиме..

За јас да грешам во сето ова (дај боже), Интер треба вгодина со Ето да ја освои лигата на шампионите..
За вие да грешите треба да ја освои само Серија А ! Бидејќи и досега ја освојувавме со Златан серија А, само што сега ќе ги нема тие ремек дела од голови..
А доколку Интер не освои ништо тогаш "тешко" вас..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Е токму тоа де.. на Трач ком.. Мајмунов од Африка бара 10 тина милиони! Кој па кур е тој да бара 10 милиони? Златан кога дојде не земаше 10, не земаше нити сегашните 11-12 милиони, туку земаше 5 милиони исто како Виеира и Адриано. Со тек на време со игрите ги заслужи сегашните 12 мислам. А овај мајмунов што? Сакал одма 10.. Па сакал и 5 годишен договор.. Оди после продај го ако не чини..
Само кажав колку барал. И ја мислам дека претерува. Го пишав тоа за да кажам дека целата работа зависи од договорот Интер-Ето и дека тој може да пропадне. Не се пали.

А и за тоа гласањето ќе ти кажам нешто.. Знаеш зошто е така процентот? Поради тоа што таму гласаат фудбалски неписмени и мали деца! Истите оние кои мислат и го потценуваат Златан дека не вреди ни 10 милиони, па таму гласаат демек подобро за Интер, а знаеме дека такви ги има многу..
Па како тоа најдобриот клуб во моментот Барселона, со една страшно добра политика која ја води, која после заминувањето на Роналдињо му носи тројна круна, да прави таква глупава грешка и да го дава нивниот најдобар играч + 45 милиони? Зарем Барса е толку глупава?
Не е таа глупава.. туку останатите кои гласаат таму и веруваат на тоа.. Па сега види ти.. Најди уште некоја анкета..
Не реков дека се во право тие што гласале, нити дека тое е релевантно. Чисто сакав да ја видите анкетата. Не се пали.

И искрено преку к*р ми дојде на неколкумина како на мали деца да им објаснуваш.. Оставам да видиме што ќе биде до 31 Август.. после ќе размениме мислења.. па во текот на сезоната ќе има доста карање за тоа кој бил во право кој не.. Доколку замини Златан се разбира..
Многу арогантно ти е тоа. Сите што го мислат поинаку се како мали деца и не разбираат, а тебе се ти е јасно и 100% си во право. Спушти ја топката. Остави простор за дискусија и некој да го каже своето мислење. Не е ова нешто што некој треба да го објасни, па дури и да е експерт од твојот калибар. Прашање на мислења е. Јас не викам дека сум во право. Може и да грешам. Тоа е мое мислење. Не викам дека ти си мало дете и не разбираш. Само дека мислиме различно. Не се пали.

Има време да видиме кој е во право (под услов да го биде трансферот). Тука се согласувам. Олади малку, многу си напнат. Ако сме рекле дека сме за овој трансфер, не сме те опцуле. Диши малку. На иста страна сме.

Поздрав!

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Гледам скоро сите делови од мојот пост си ги цитирал само еден си заборавил..

И сега гледам пишал таму Камискази, а и некои други пред него пишуваа дека го чекаат тој несудениот плеј.. Па луѓе бе.. Мурињо си ги бараше сите играчи со кои ќе игра до почетокот на турнејата во Америка.. А Морати откако рече прво дека не го продава Златан, после понудата на Барселона вика дека била доста занимлива од економски аспект. Значи што е тоа економски аспект? Ние го даваме Златан, го добиваме Ето на негово место, го добиваме Хлеб (вториот играч од средниот ред кој го бараше Мурињо) и добиваме 45 милиони (економски аспект). Значи јас сум 100 % убеден дека нити еден милион од овие пари нема да отидат за друг фудбалер туку ќе одат за зацврстување на финансиската состојба и пополнување на некои долгови.. Тоа е тоа што Морати го мисли.. Тоа е економскиот аспект кој него го заинтересирал.. А тој мисли дека со Ето и Хлеб ќе се пополни отсуството на Златан.. Јас мислам дека гадно ќе се заебе.. Останува да видиме..
Знаеш ли што значи молкот? Јас мислам дека се плашиш ова што го напишав да не се оствари.. Јас сум скоро убеден дека тоа е така како што напишав. Мене ме плаши тоа. Мојата анализа на економскиот аспект на Морати. А ако биде тоа нити двајца Етовци не не спасуваат.. верувај..

Да на иста страна сме.. дај боже да грешам.. али мислам дека сум во право.. Морати ми наликува на Берлускони.. незнам што се случува во Италија, али знам дека не е добро по Италијанските клубови..
Некои ќе речат па ете го Јувентус купува.. Да тој купува.. Али онолку колку да го достигни нивото на кое се Милан и Интер.. А не купува ѕвезди од калибарот на Роналдо и Рибери за да избие пред Интер и Милан.. Али никогаш не помислив поучен од минатото дека Интер може да западне во финансиска криза.. Да се вади на економски аспекти!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom