Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Реков мислам не реков сигурно,ако знае некој поточно нека не поправи и мене и тебе ....:smir:
Sun 19 JulyРеков мислам не реков сигурно,ако знае некој поточно нека не поправи и мене и тебе ....:smir:
и двајцата сте во правоSun 19 July
16:00 local time: World Football Challenge, Club America v Inter, Stanford Stadium, Palo Alto, CA
Не рече дека завршил со Италија, ама многу пати повтори дека сака нови предизвици, сака да игра во Шпанија и слично. Индиректно си кажа тој што му е на ум.Ибрахимовиќ вели дека никогаш не рекол дека завршил со италија и дека бара нов предизвик, некој го напишал тоа на твитер а доколку дознаел кој е ќе го следело тужба
ај пробај ЈуБентус најверојатно таму ќе иде. Иначе ја одамна не сум пишал али нон-стоп ве читкам. Коа ке почнат утакмици ќе пишувам, ама вака од трачеви и срања и е преку глава така да... Иначе го чував јубилејниот 500 пост за да пишам дека ќе дое некој топ плеј ама ништо од тоа, со ЛЕБ ќе се задоволиме изглеана лион не му сметаат забите на Цисоко го земаа.
а најверојатно нашиот екс играч Гросо ке се врати во Италија можеби во интер
Е токму тоа де.. на Трач ком.. Мајмунов од Африка бара 10 тина милиони! Кој па кур е тој да бара 10 милиони? Златан кога дојде не земаше 10, не земаше нити сегашните 11-12 милиони, туку земаше 5 милиони исто како Виеира и Адриано. Со тек на време со игрите ги заслужи сегашните 12 мислам. А овај мајмунов што? Сакал одма 10.. Па сакал и 5 годишен договор.. Оди после продај го ако не чини..На трач точка ком викаат дека Ето бара 10 милиони годишно од Интер, и дека се зависи од него, односно дали Интер ќе ги прифати неговите барања. Мино Раиола е во Барселона го средуваат договорот за Ибра.
Нормално немаше да ги цитирам трачерите ама тие го цитирале шпански АС така да ете да речеме дека имаат релевантен извор.
Иначе не пишував за тоа, туку за гласањето околу тоа кој ќе има поголема корист од предложената трампа (Ибра = Ето + 48 милиони + позајмица на Хлеб и млечни производи).
Резултати тука.
Само кажав колку барал. И ја мислам дека претерува. Го пишав тоа за да кажам дека целата работа зависи од договорот Интер-Ето и дека тој може да пропадне. Не се пали.Е токму тоа де.. на Трач ком.. Мајмунов од Африка бара 10 тина милиони! Кој па кур е тој да бара 10 милиони? Златан кога дојде не земаше 10, не земаше нити сегашните 11-12 милиони, туку земаше 5 милиони исто како Виеира и Адриано. Со тек на време со игрите ги заслужи сегашните 12 мислам. А овај мајмунов што? Сакал одма 10.. Па сакал и 5 годишен договор.. Оди после продај го ако не чини..
Не реков дека се во право тие што гласале, нити дека тое е релевантно. Чисто сакав да ја видите анкетата. Не се пали.А и за тоа гласањето ќе ти кажам нешто.. Знаеш зошто е така процентот? Поради тоа што таму гласаат фудбалски неписмени и мали деца! Истите оние кои мислат и го потценуваат Златан дека не вреди ни 10 милиони, па таму гласаат демек подобро за Интер, а знаеме дека такви ги има многу..
Па како тоа најдобриот клуб во моментот Барселона, со една страшно добра политика која ја води, која после заминувањето на Роналдињо му носи тројна круна, да прави таква глупава грешка и да го дава нивниот најдобар играч + 45 милиони? Зарем Барса е толку глупава?
Не е таа глупава.. туку останатите кои гласаат таму и веруваат на тоа.. Па сега види ти.. Најди уште некоја анкета..
Многу арогантно ти е тоа. Сите што го мислат поинаку се како мали деца и не разбираат, а тебе се ти е јасно и 100% си во право. Спушти ја топката. Остави простор за дискусија и некој да го каже своето мислење. Не е ова нешто што некој треба да го објасни, па дури и да е експерт од твојот калибар. Прашање на мислења е. Јас не викам дека сум во право. Може и да грешам. Тоа е мое мислење. Не викам дека ти си мало дете и не разбираш. Само дека мислиме различно. Не се пали.И искрено преку к*р ми дојде на неколкумина како на мали деца да им објаснуваш.. Оставам да видиме што ќе биде до 31 Август.. после ќе размениме мислења.. па во текот на сезоната ќе има доста карање за тоа кој бил во право кој не.. Доколку замини Златан се разбира..
Знаеш ли што значи молкот? Јас мислам дека се плашиш ова што го напишав да не се оствари.. Јас сум скоро убеден дека тоа е така како што напишав. Мене ме плаши тоа. Мојата анализа на економскиот аспект на Морати. А ако биде тоа нити двајца Етовци не не спасуваат.. верувај..И сега гледам пишал таму Камискази, а и некои други пред него пишуваа дека го чекаат тој несудениот плеј.. Па луѓе бе.. Мурињо си ги бараше сите играчи со кои ќе игра до почетокот на турнејата во Америка.. А Морати откако рече прво дека не го продава Златан, после понудата на Барселона вика дека била доста занимлива од економски аспект. Значи што е тоа економски аспект? Ние го даваме Златан, го добиваме Ето на негово место, го добиваме Хлеб (вториот играч од средниот ред кој го бараше Мурињо) и добиваме 45 милиони (економски аспект). Значи јас сум 100 % убеден дека нити еден милион од овие пари нема да отидат за друг фудбалер туку ќе одат за зацврстување на финансиската состојба и пополнување на некои долгови.. Тоа е тоа што Морати го мисли.. Тоа е економскиот аспект кој него го заинтересирал.. А тој мисли дека со Ето и Хлеб ќе се пополни отсуството на Златан.. Јас мислам дека гадно ќе се заебе.. Останува да видиме..