Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
portieri 2009/10

Toldo Francesco
Giovedì 2 Dicembre 1971

Soares de Espindola Julio Cesar
Lunedì 3 Settembre 1979

Orlandoni Paolo
Sabato 12 Agosto 1972

Belec Vid
Mercoledì 6 Giugno 1990

difensori 2009/10

Materazzi Marco
Domenica 19 Agosto 1973

Burdisso Nicolas Andres
Domenica 12 Aprile 1981

Cordoba Ivan Ramiro
Mercoledì 11 Agosto 1976

Zanetti Javier
Venerdì 10 Agosto 1973

Samuel Walter Adrian
Giovedì 23 Marzo 1978

Sisenando Maicon Douglas
Domenica 26 Luglio 1981

Scherrer Cabelino Maxwell Andrade
Giovedì 27 Agosto 1981

Rivas Lopez Nelson Enrique
Venerdì 25 Marzo 1983

Chivu Cristian
Domenica 26 Ottobre 1980

Santon Davide
Mercoledì 2 Gennaio 1991

centrocampisti 2009/10

Cambiasso Esteban Matias
Lunedì 18 Agosto 1980

Stankovic Dejan
Lunedì 11 Settembre 1978

Vieira Patrick
Mercoledì 23 Giugno 1976

Faioli Amantino Alessandro Mancini
Venerdì 1 Agosto 1980

Muntari Sulley Ali
Lunedì 27 Agosto 1984

Andrade Quaresma Bernardo Ricardo
Lunedì 26 Settembre 1983

Krhin Rene
Domenica 21 Maggio 1989

Motta Thiago
Sabato 28 Agosto 1982

Obi Joel Chukwuma
Mercoledì 22 Maggio 1991

attaccanti 2009/10

Moura Souza Kerlon
Mercoledì 27 Gennaio 1988

Ibrahimovic Zlatan
Sabato 3 Ottobre 1981

Suazo David
Lunedì 5 Novembre 1979

Barwuah Balotelli Mario
Domenica 12 Agosto 1990

Nsofor Victor Obinna
Mercoledì 25 Marzo 1987

Milito Diego Alberto
Martedì 12 Giugno 1979

Destro Mattia
Mercoledì 20 Marzo 1991

WOW SUPER SOSTAV:pipi:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
само 4.5 милиони?шо така малце,ја мислам ќе му дадат 10 милиони:)
Али битно ке остане, во пакет со Ибра, а ти мислам беше оној што се ситеше на продажбата на Кака во темата на Милан, и рече, уште Маикон и Ибра да им заминат на Интер, и топ за Јуве . . . :toe:
Као човек да те свати, освен, да, Интер со нив + новите засилувања е прејак, тоа индиректно ни го кажа . :wink:

Башка, најдобриот бек во свет и дефинитивно заслужува зголемување на својата плата .

За Керлон, еве и од официјалната страна на Интер, Mercato: Kerlon e l'Inter fino al 2012 .

Добро е, добивме млада алтернатива на клупата без пари за позиција плеј, договорот ке му трае до Јуни, 2012 .

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Маикон заслижува и повеке од 4.5 , најмалку 6 во моментов ... Следната година пак ке му ја накачат , сепак зависи од договорот што ке го направат сега . А за новите имиња . Мур ке ги испроба сите на терен и ке си земе некои , а некои ке одат на позајмица , памтам од Мур изјава дека ке гради тим од млади играчи .. Ке видиме :tv:

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Nearly 19 years old Rene Krhin trains with Inter Milan's first team under the great Jose Mourinho. The talented midfielder will most likely play his first minutes in the first team of Italian champions. In this interview we followed his path from his hometown Maribor to trainings with Zlatan Ibrahimovic and other superstars.

Q: How did you get from Maribor to Inter?

A: I didn't play for 6 months due to injury. Then I played an international tournament with the national team and I hears some scouts were watching me. It was in October 2006. More clubs were interested in me, also Sampdoria and Genoa but in December we started talks with Inter. My mother wanted me to finish high school at home, but now also she realised I did the right thing to go to Milano.

Q: You said you train with the first team. How did this start?

A: In the first trainings there were 5 or 6 of us. Mourinho said he'll test us and take 3 to summer training camp. When he saw what he wanted to see he talked to each of us. He told me I'll play some games next season at latest. He wants a younger and more Italian team. Davide and Mario are already in the first team but he wants 3 more from primavera to join them. Vid (Belec) is there as 3rd or 4th keeper, he also mentioned Obi, Destro and me.

Se iznenadiv za Krhin iskreno prvpat go procitav:kesa: ama sigurno vredi stom Murinho go prekomandova vo prv tim :pipi:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Најмногу очекувам од Дестро, штета што има пеколна конкуренција во нападот иначе заедно со Балотели се напаѓачката иднина на Интер .

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Али битно ке остане, во пакет со Ибра, а ти мислам беше оној што се ситеше на продажбата на Кака во темата на Милан, и рече, уште Маикон и Ибра да им заминат на Интер, и топ за Јуве . . . :toe:
Као човек да те свати, освен, да, Интер со нив + новите засилувања е прејак, тоа индиректно ни го кажа . :wink:

Башка, најдобриот бек во свет и дефинитивно заслужува зголемување на својата плата .

За Керлон, еве и од официјалната страна на Интер, Mercato: Kerlon e l'Inter fino al 2012 .

Добро е, добивме млада алтернатива на клупата без пари за позиција плеј, договорот ке му трае до Јуни, 2012 .
исто како што и Јулио Цезар се ситеше за Кака,мислам што не ти е логично тука?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
исто како што и Јулио Цезар се ситеше за Кака,мислам што не ти е логично тука?
Напротив, се ми е јасно, логично е да сметаш дека Интер е силен со Ибра и Маикон, само глупо ми е што едвај чекаше да ги шитнат . :toe:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Е сега можам да кажам дека Јуве има 2 класи среден ред над нашиот а и далеку по млад Диего,Мело,Сисоко.
Во последно време Интер учи многу од Милан заинтересирани се се за фудбалери над 30 г а преговараат и се ценкат за нив по 3 месеци.Кварезма мислам и затоа не успеа цело лето не тренира со Интер кога дојде сезоната беше започнала.
Во последно време ниедно засилување не успеа.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Е сега можам да кажам дека Јуве има 2 класи среден ред над нашиот а и далеку по млад Диего,Мело,Сисоко.
Во последно време Интер учи многу од Милан заинтересирани се се за фудбалери над 30 г а преговараат и се ценкат за нив по 3 месеци.Кварезма мислам и затоа не успеа цело лето не тренира со Интер кога дојде сезоната беше започнала.
Во последно време ниедно засилување не успеа.

Што лупаш бе ? 2 класи ....

Мунтари и Камбиасо малце да не се ? Трчаат повеќе од цел среден ред на Јубентус .... Занети слаб да не е ? (коа игра мид) ?

Нас ни фали ПЛЕЈ ...

И не го вреѓај Кварезма , типот ке направи ПИЧВАЈЗ !

Who's with me :) ? Fuck yeh !

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.666
Поени од реакции
59.755
И не го вреѓај Кварезма , типот ке направи ПИЧВАЈЗ !

Who's with me :) ? Fuck yeh !
Хммм... јас бев голем фан на Кварезма... ама до израз дојде мојот природен песимизам така да... :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Јубе ако има две класи подобар среден ред од нас,јас ке се кандидирам за претседател :nesvest::nesvest:
Нашиот среден ред има искуство доволно колку цел среден ред на Јубе.....само плеј ни фали,верувам дека Мурињо ке го донесе набрзо...

И полека против Кварезма биче крв до колена :pos::pos:

Новава сезона ако не разара,се откажувам од форумов.....:helou:

И ајде веке нека си одат Ривас,Виеира и Мансини доста ми е да ги гледам во Интер...ако не нека ги дадат во добротворни цели во некоја од селските лиги и завршена работа со нив...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Плеј тешко дака ќе најдеме подобар од Диего.
Средниот ред оваа година најдобар ни беше Камбијасо и Занети(единствениот од среден што можеше играч да помине) но тој е веќе 36 години,Станкович и Мунтари играт со срце но не прават разлика.Средниот ред на Интер не знае да направи акција еден Мајкон беше што пробиваше и тоа беше другото прекини и Ибра.

Ова ви е најголемиот форум на Интер во Италија http://interfans.org/
75 000 членови после засилувањето на Јуве со Мело еден нема што не признава дека Јуве моментално е со посилен среден ред.Сите се надеваат дека Морати ке ангажира квалитетна 10 Снајдер е најголема желба.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Последната информација за Снајдер е дека Пелегрини побарал да биде тргнат од трансфер листата. Не е некоја дефинитивна информација али повеќе го турка Снајдер кон останување. Пореално е вдВ да го земат, и поефтин ќе биде...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Плеј тешко дака ќе најдеме подобар од Диего.
Средниот ред оваа година најдобар ни беше Камбијасо и Занети(единствениот од среден што можеше играч да помине) но тој е веќе 36 години,Станкович и Мунтари играт со срце но не прават разлика.Средниот ред на Интер не знае да направи акција еден Мајкон беше што пробиваше и тоа беше другото прекини и Ибра.

Ова ви е најголемиот форум на Интер во Италија http://interfans.org/
75 000 членови после засилувањето на Јуве со Мело еден нема што не признава дека Јуве моментално е со посилен среден ред.Сите се надеваат дека Морати ке ангажира квалитетна 10 Снајдер е најголема желба.

Уживај брат :D имаме најдобра одбрана и најдобар напад во Италија :)

Камбиасо,Занети и Мунатри се играчи што душа даваат 90мин колку и играчи кои што имаат асален ШУТ од далеку ....

Ни фали само ебана 10ка !

Што кај и да е ке ја добиеме !

+ Го имаме Кварезма кој што може прекомандан да биде као плеј !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom