Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Зашто ?

Добро ме потсети на моите почетоци овде, на форумов, еве еден од моите први постови .

:pos2:, сеа тек приметив, со Меаца и 4е4е ( 15 годишен фан на Интер, моменално 16, не е активен ) сме се оставиле на времето, check this out

Мојот одговор

:tv:

Која пациентарија сме биле у пм :tv: . Ако начекам некои други постови од нашите почетоци на фан клубов, ке постирам, ме интересираат оние на Чекич и The Great, и воопшто начинот на кој сме размислувале пред година ипол и оној сега, во склоп со настаните кои се случија цел овој период . :smir:
Поинтересно беше тогаш, посебно на италијанско првенство со Синдикат и неговите факти.

А дали се сеќавате на дискусијата која ја отворив за колумбиската мафија која го финансира Интер? Само каква беше реакцијата навивачите на Милан и Јувентус. Тоа никогаш нема да го заборавам. :)

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
интересни постови од почетоците.Инаку јас го ценам Морати и кога го плукаа и мафтаа со бели шамивчиња не поддржував.За мене Морати е династија во Интер која се почитува.За Ибрахимовиќ знам дека е препотентен ама сепак вреди во овој тим ,а Мајкон можеби сум во грешка ама кога дојде беше дупка а потоа блесна а сега дава изјави демек Морати не зголемувал плата ке заминел не бил ценет искрено вакви луѓе не ценам многу .Инаку има неспорен талент :smir:
Оние кои играат со срце за Интер се Занети Камбиасо Матераци и Кордоба и Станковиќ од постара генерација.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
a кога не преселија во серија Ц затоа што шнајдерот на манчио бил хитмен на мафијата ? или кога се остаивме на форум после натпреварот со парма ме убија со црвенки миланезиве :) ? и кога ни ги отекуваа мудата док не ни случија црвените картони , удинезе и секако поразот од јуве ? судиски грешки кои ќе не коштаа титула но очигледно тоа никој не го памти.

и да 4е4е .... малиот е хард кор интераш :) , кај се изгуби малиот ?
и да мора да се собереме фан клуб интер елита ... сеедно каде па и нека е во парк со пиво и семки :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
a кога не преселија во серија Ц затоа што шнајдерот на манчио бил хитмен на мафијата ? или кога се остаивме на форум после натпреварот со парма ме убија со црвенки миланезиве :) ? и кога ни ги отекуваа мудата док не ни случија црвените картони , удинезе и секако поразот од јуве ? судиски грешки кои ќе не коштаа титула но очигледно тоа никој не го памти.

и да 4е4е .... малиот е хард кор интераш :) , кај се изгуби малиот ?
и да мора да се собереме фан клуб интер елита ... сеедно каде па и нека е во парк со пиво и семки :)
Се согласувам со болдираното,може да се собереме да направиме интерашки муабет....

Деко ака Кварежма не пие пиво,за него ракија мора да има :pos::pos::pos:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Се согласувам со болдираното,може да се собереме да направиме интерашки муабет....

Деко ака Кварежма не пие пиво,за него ракија мора да има :pos::pos::pos:

Главава ми знае .... не се сити , мамата !

пс:Некој знае до кај сме со купување на плеј ? Срање.ком исто па исто врти -.-

WTF хахаха од кога не викаат Биланезиве Шинтер ? хахаха

Under-15s win Scudetto. Thanks boys!​
Friday, 19 June 2009 22:52:10
PAGANI (SALERNO) - Inter's Under-15 produced a great victory over Empoli to win the final of the 2008/09 Campionato Giovanissimi Nazionali. Brazilian striker Yago Del Piero scored the winning goal in the second half of extra time after a goalless draw in normal time. The victory is Inter's first Under-15 national title since 2006 and fifth overall.
Inter 1-0 Empoli (a.e.t)
Scorer: Del Piero 2' (second period extra time)
Empoli (4-3-3): Ricci; Bellavigna, Rugani, Hysat, Mattiello; Ghelardoni, Altieri (12' second half), Gatto (Cabasci 5' second half), Sacca (Diarra 3' first period extra time), Tempesti; Franz, (Montella 10' second half).
Subs not used: Pacini, Iozzi, Pellegrini, Vaglini, Morano).
Coach: Cecchi.
Inter (4-3-3): Melgrati; Bandini, Parlato, Marini, Ferrara; Garritano, Sarina, Pasa; Bellone (Guglielmotti 11' second half), Terrani (Del Piero 20' first half), Ntow (D'Ascanio 9' second period extra time).
Subs not used: Della Vedove, Radaelli, Amoruso, Monachello, Caci, Biaye).
Coach: Cerrone.
This season's victory is a triumph for the whole of Inter's youth academy, and for all of us fans who want to say than you to the Under-15 Italian champions.
Nicolò Amoruso - defender
Andrea Bandini - defender
Niccolò Belloni - midfielder
Giacomo Benedini - defender
Pierre Biaye - midfielder
Salvatore Caci - midfielder
Francesco D'Ascanio - midfielder
Raffaele Dalle Vedove - goalkeeper
Yago Del Piero - striker
Marco Ferrara - defender
Luca Garritano - defender
Arturo Greco - defender
Davide Guglielmotti - defender
Giovanni Laraia - striker
Davide Marini - defender
Riccardo Melgrati - goalkeeper
Gaetano Monachello - striker
Isaac Ntow - striker
Luigi Parlato - defender
Simone Pasa - midfielder
Marco Radaelli - defender
Thomas Sarina - midfielder
Giovanni Terrani - striker
And a special thanks to the coaching staff:
Salvatore Cerrone - Giovanissimi Nazionali coach 2008/09
Antonello Sartorel - Goalkeeper coach
Enrico Arrigotti - Fitness coach
Giuseppe Micheli, Giuseppe Calciati - Team managers
Matteo Cavanna - Doctor
Roberto Bottoni - Physiotherapist

Во кратки црти - Копиљаците од 15год. земале скудето :))) Е најјаки сме !

се извинувам ако некој го постнал ова , не го приметив !

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Главава ми знае .... не се сити , мамата !

пс:Некој знае до кај сме со купување на плеј ? Срање.ком исто па исто врти -.-
Последна шпекулација:
15 милиони + Мансини за Хамшик
Не знам како ќе се покажи Хамшик. Не одигра цела сезона најдобро за Наполи. Имаше многу променливи периоди...

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Последна шпекулација:
15 милиони + Мансини за Хамшик
Не знам како ќе се покажи Хамшик. Не одигра цела сезона најдобро за Наполи. Имаше многу променливи периоди...
хамшик е играч од светска класа... мислам дека со ѕвер од тренер ко шо е мур ќе напредува уште мноооооооооооогуууууууууууу и дека ако дојди ќе биди еден од најдобрите во интер!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Хамшик би бил одлично засилување за нас,но како ке се вклопи во играта знаејки дека Мур бара секој играч да игра 110% од своите можности,без зезанции...
Абе само Едерсон ни е лекот,проверен играч...Хамшик не знам не сум толку сигурен...

П.С Деко полека брат не се нервирај само дадов идеја за пијанката:pos2::pos2:
Честито на копиљаците владееме во цела Италија....ИНТЕР РУЛЗ !!
Овој стрелецов гледам Дел Пиеро се презива,да не му е син на Алекс од Јубентус случајно.....:toe:
Ништо чудно и ако му е,не сака да игра за пацерски тим,знае кај треба да игра :vozbud:

Ццц овој Керлон луд е мајке ми,играчиште звероња е....ке разара во Интер.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Фоката е наш фудбалер уште од лани само што беше позајмен во Киево. На официјалната нема ништо за тоа дека е вратен а и да се вратил пак ќе оди некаде на позајмица. Лани поради повреда немаше многу настапи за Киево, потребно му е искуство од Серија А пред да се врати. Башка не вреди да се пополни не-ЕУ место со него.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
WTF хахаха од кога не викаат Биланезиве Шинтер ? хахаха
остај ги сега миланезите .... жал ми е помалце за нив , читај во потпис на кое ниво паднаа

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Уште 5 дена до почетокот на турнејата на Интер во Америка. Ваљда ќе има стримови за да ги гледаме натпреварите, а во нареднава недела ќе се одвиваат финалните трансфери.

П.С. Чекич е во право, читај кај мене потпис :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.311
Поени од реакции
46.859
Уште 5 дена до почетокот на турнејата на Интер во Америка. Ваљда ќе има стримови за да ги гледаме натпреварите, а во нареднава недела ќе се одвиваат финалните трансфери.

Jaс се надевам дека А1 ке ја пренесуваат, секогаш ги пренесувале турнеите во Америка во минатото, знам во два наврати даваа, лани го даваа пријателскиот Куп во Москва и оној во Амстердам .

Фоката е наш фудбалер уште од лани само што беше позајмен во Киево. На официјалната нема ништо за тоа дека е вратен а и да се вратил пак ќе оди некаде на позајмица. Лани поради повреда немаше многу настапи за Киево, потребно му е искуство од Серија А пред да се врати. Башка не вреди да се пополни не-ЕУ место со него.
UFFICIALE: Foquinha torna all'Inter

Oд fcinternews, нема грешка тука .
Иако, не верувам дека ке добие шанса наредна сезона т.е. се согласувам со твоето мислење, дека ке оди на позајмица . Освен ако не се деси '' чудо '' па да импресионира на тренизите .

Деновиве најверојтано ке биде постигнат нов договор со Маикон, според шпекулациите најверојатно ке заработува 4.5 милиони по сезона, со договорот потпишан минатиот Божиќ, Маикон моментално заработува 3.8 милиони евра по сезона . :vozbud:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Jaс се надевам дека А1 ке ја пренесуваат, секогаш ги пренесувале турнеите во Америка во минатото, знам во два наврати даваа, лани го даваа пријателскиот Куп во Москва и оној во Амстердам .

UFFICIALE: Foquinha torna all'Inter

Oд fcinternews, нема грешка тука .
Иако, не верувам дека ке добие шанса наредна сезона т.е. се согласувам со твоето мислење, дека ке оди на позајмица . Освен ако не се деси '' чудо '' па да импресионира на тренизите .

Деновиве најверојтано ке биде постигнат нов договор со Маикон, според шпекулациите најверојатно ке заработува 4.5 милиони по сезона, со договорот потпишан минатиот Божиќ, Маикон моментално заработува 3.8 милиони евра по сезона . :vozbud:
само 4.5 милиони?шо така малце,ја мислам ќе му дадат 10 милиони:)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177

Тоа значи дека има уште 5 дена до најбитните случувања на трансфер пазарот поврзани со Интер.
Овие дена треба да дојдат новите засилувања, доколку ги има и да му се покажи вратата на оние кои не се потребни во тимот (Виера, Ривас, Мансини, Обиња па и Суазо).

Гледам многу нови имиња во составот на inter.it меѓу кои и Керлон :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom