Фан Клуб: Германија

A

Alexander Nevsky

Гостин
Пусти зверови остај те више имаа среќа во поголемиот дел од целиот натпревар освен акцијата за гола ништо друго не прикажааа:tapp:

M

Mario Gómez

Гостин
Пусти зверови остај те више имаа среќа во поголемиот дел од целиот натпревар освен акцијата за гола ништо друго не прикажааа:tapp:
Бате Русија е светска сила, шо сакаш да направат, на гости да ги надиграат. Плус и црвен картон имавме последните 25 минути.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Бате Русија е светска сила, шо сакаш да направат, на гости да ги надиграат. Плус и црвен картон имавме последните 25 минути.
Русија е светска сила? пфффффф за разлика од германија имааат каде каде послаб состав али ај... а ти за нив навиваш или како да не си германец ?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.546
Поени од реакции
22.235
Не знам дали ја гледавме истата утакмица... двата тимови имаа шанси и двата можеја да тепаат. Да спомнам само пречката на Озил. А и јасно е дека Германците се бранеја во второто пошто еден бод доволно им беше а и на крај со еден играч помалку беа. Едноставно Германците во вакви натпревари ментално се многу јаки.

M

Mario Gómez

Гостин
Русија е светска сила? пфффффф за разлика од германија имааат каде каде послаб состав али ај... а ти за нив навиваш или како да не си германец ?
Jaс од мал ја симпатизирам Германија, а Русија нема послаб состав од Германија, со тренер каков што го има, со Аршавин, Павличенко и Жирков е една од најјаките во европа.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Не знам дали ја гледавме истата утакмица... двата тимови имаа шанси и двата можеја да тепаат. Да спомнам само пречката на Озил. А и јасно е дека Германците се бранеја во второто пошто еден бод доволно им беше а и на крај со еден играч помалку беа. Едноставно Германците во вакви натпревари ментално се многу јаки.
Jaс од мал ја симпатизирам Германија, а Русија нема послаб состав од Германија, со тренер каков што го има, со Аршавин, Павличенко и Жирков е една од најјаките во европа.
Па тоа се обидувам да му го кажам на бобан ама слабо да ме свати Германија има каде каде подобар состав од Русија и едвај ги тепаа така да не се зверови да беа зверови ке им закачеа 2,3 комада како што го прави тоа Шпанија или Англија на пример...:smir:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.546
Поени од реакции
22.235
А да беше така лесно...
Јасно дека е појака Германија но и Русија има одличен тим. Секако на крај битен е резултатот.

Иначе и Англичаните не се толку зверови, губат од Украина :wink: Сепак фудбал е.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Па тоа се обидувам да му го кажам на бобан ама слабо да ме свати Германија има каде каде подобар состав од Русија и едвај ги тепаа така да не се зверови да беа зверови ке им закачеа 2,3 комада како што го прави тоа Шпанија или Англија на пример...:smir:
Муабетов не ти држи ама баш ич. Прво Русија играа дома, 2ро Германија имаа играч помалку,и како ти очекуваш да им дадат 3 гола?

A

Alexander Nevsky

Гостин
Муабетов не ти држи ама баш ич. Прво Русија играа дома, 2ро Германија имаа играч помалку,и како ти очекуваш да им дадат 3 гола?
Не ми беше 3 гола туку под поимот зверови очекувам ептен добра игра и голови ама ни едното ни другото го нема Германија така да тебе џабе отвараме дискусија:smir:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Не ми беше 3 гола туку под поимот зверови очекувам ептен добра игра и голови ама ни едното ни другото го нема Германија така да тебе џабе отвараме дискусија:smir:
Ако е за така Италија со никаква игра освои светско првенство.
Колку и да се ѕверови играа со играч помалку и во гости и тоа против Русија која не е за потценување.

M

Mario Gómez

Гостин

Гледај те и :drk::drk::drk:

Еден од најдобрите напаѓачи во историјата, Герд Милер, ја напаѓа играта на Клосе, Подолски и Гомеж, кажувајќи дека во негово време би немале шанси да играат за Елфот, го критикува Лоев што не го зел Томас Милер во репрезентацијата, и дека тој мора да игра на светското првенство.

Да потсетам дека од младите категории годинава во елфот пристигнаа: Озил, Боатенг и голманот Мануел Нојер, а додека Милер и Бадштубер останаа да тренираат со младата репрезентација, која е европски шампион.

Извор

M

Mario Gómez

Гостин
Утре со Финска во Хамбург, натпревар без значење. Сите знаеме колку ќе биде мотивиран првиот тим во ваков натпревар без значење:pos::pos:Така да ќе играат, Трошовски, Бек, Марин, Хитшпергер, Балак се пожалил на повреда, и по договор Анчелоти и Лоев се договориле да не игра. Просек на тимот што ќе игра со Финска, 22 години.

А за наредните 2 квалификациони дуели ќе бидат повикани Милер , Кислинг и Кастро.

Гонзало Кастро...

Mein furher:salut:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Адлер, Бек, Фридрих, Боатенг, Лам, Хицлспергер, Трочовски, Балак, Швајнштајгер, Какау и Клосе. Вака би требало да изгледа стартниот состав, а Гентнер во второто полувреме ќе влезе на местото на Балак. Така барем кажа Бироф.

Пренос од 18 часот ќе има на АРД.

M

Mario Gómez

Гостин
Адлер, Бек, Фридрих, Боатенг, Лам, Хицлспергер, Трочовски, Балак, Швајнштајгер, Какау и Клосе. Вака би требало да изгледа стартниот состав, а Гентнер во второто полувреме ќе влезе на местото на Балак. Така барем кажа Бироф.

Пренос од 18 часот ќе има на АРД.
А Боатенг нема да паузира од црвениот?

Јас мислам ќе играат Озил или Марин, со Балак и Хитшпергер е премногу дефанзивно.

Еве што најдов јас...

The national coach added Bayern Munich’s promising midfielder Thomas Mueller, who only turned 20 last month, looks set to be involved in November’s friendlies.
:vozbud:

Germany play friendlies next month against Chile, in Cologne, and Egypt, in Gelsenkirchen, and Loew will name his World Cup squad in May next year, a month before the tournament begins.
Гревчиња Чиле и Египет.

Ова за денес...
Midfielders Thomas Hitzlsperger and Simon Rolfes will start while Stuttgart’s Sami Khedira is set to be on the bench
http://www.soccernews.com/teams/hoffenheim/
Hoffenheim defender Andreas Beck and Hamburg midfielder Piotr Trochowski will both start while Stuttgart’s Brazil-born striker Cacau will partner Bayern Munich’s Mario Gomez up front
.

Гомеж и Какау да седат што подалеку from the manchaft...:tapp:

Да не беше Полди ќе го доживеевме вториот пораз некогаш во квалификации за светско првенство.

Kajgana Shop

На врв Bottom