Фан Клуб: Германија

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Иста филозофија со Клинсман има Лов, помошник му беше цело време, а знаеме како добро Клинсман ги водеше Германците:)

da da pomosnik mu bese zatoa ja prevzema odma posle klinsman.

ama so klinsman igraa tapa pred svetskoto. klinsman bese golem motivator ama taktika stalno sreduvase low. mnogu postabilno i standardno igraat sega so nego.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
честито за германија- први се квалификуваа за ЕП.

инаку имаше и критики од германците кон луѓето кои одлучија да домаќините швајцарија и австрија за ждребката за ЕП бидат сместени во првиот шешир.

сега е можна група: германија, франција, англија, шпанија. ама како се вика: кој сака да освои- мора да може секого да може да победи :wink:

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
честито за германија- први се квалификуваа за ЕП.

инаку имаше и критики од германците кон луѓето кои одлучија да домаќините швајцарија и австрија за ждребката за ЕП бидат сместени во првиот шешир.

сега е можна група: германија, франција, англија, шпанија. ама како се вика: кој сака да освои- мора да може секого да може да победи :wink:
во право се германците бидејќи нивните братучеди австрија не заслужуват да бидат во 1 шешир (околу половина анкетирани австријци изјавиле дека не сакат нивната репрезентација да биде дел од ЕП оти биле многу неконкурентни)

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
со кои и да се падне во група, ќе освои. ќе се повтори 96та.
(за поразот од чешка, се случува)

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Ne e vazno so koj ke se padnat imaat odlicen tim i dobar trener

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ova EURO sea e nivno bez somnez !!!
2. reprezentacija mi se u srcevo vednas zad HRVATSKA, A se padnaa u ista grupa ... JaOoooooooOOoooooo (ke bide interesno) ... !!!*

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Мислам дека Италија ќе освои. Али од копиљ си навијам за Германија, така да оптимист сум.
Таков сум прогермански ориентиран.
Ја сакам таа нација (барем на спортски план.)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
од копиљ си навијам за Германија, така да оптимист сум.
Таков сум прогермански ориентиран.
Ја сакам таа нација (барем на спортски план.)
исто :smir:

али би се радувал и за рибери ако земе франција. тони зема светско доста му е :Р

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Абе темава не е за вашите мислења кој ќе освои,туку за репрезентацијата Германија.
Мислам дека Германија има солиден состав со фудбалери кои можат да ја вратат титулата во Германија по 12 години.Најважен е тимскиот дух на чело со Балак.

GoGo*

LSS
Член од
10 јуни 2008
Мислења
564
Поени од реакции
18
Fu*k All the Rest,Germany are the best :baeh:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Гледам само едно мислење по финалето на Европско.
Со одличната тактика на Јоаким Лев и фантастичната мотивација врз фудбалерите,Германија успеа да стигне до финалето и да се бори за трофејот.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
За Германија сум од Светското Првенство 2006 и во тоа време ме воодушевуваа тандемот Подолски-Клосе. Сеа на следново Светско очекувам многу подобра игра и да се надеваме на златото.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Хахах изгубија од Англија за никаде се

Kajgana Shop

На врв Bottom