Фан Клуб: Германија

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
Пусти зверови остај те више имаа среќа во поголемиот дел од целиот натпревар освен акцијата за гола ништо друго не прикажааа:tapp:

Пусти зверови остај те више имаа среќа во поголемиот дел од целиот натпревар освен акцијата за гола ништо друго не прикажааа:tapp:
Бате Русија е светска сила, шо сакаш да направат, на гости да ги надиграат. Плус и црвен картон имавме последните 25 минути.

Бате Русија е светска сила, шо сакаш да направат, на гости да ги надиграат. Плус и црвен картон имавме последните 25 минути.
Русија е светска сила? пфффффф за разлика од германија имааат каде каде послаб состав али ај... а ти за нив навиваш или како да не си германец ?

Не знам дали ја гледавме истата утакмица... двата тимови имаа шанси и двата можеја да тепаат. Да спомнам само пречката на Озил. А и јасно е дека Германците се бранеја во второто пошто еден бод доволно им беше а и на крај со еден играч помалку беа. Едноставно Германците во вакви натпревари ментално се многу јаки.

Русија е светска сила? пфффффф за разлика од германија имааат каде каде послаб состав али ај... а ти за нив навиваш или како да не си германец ?
Jaс од мал ја симпатизирам Германија, а Русија нема послаб состав од Германија, со тренер каков што го има, со Аршавин, Павличенко и Жирков е една од најјаките во европа.

Не знам дали ја гледавме истата утакмица... двата тимови имаа шанси и двата можеја да тепаат. Да спомнам само пречката на Озил. А и јасно е дека Германците се бранеја во второто пошто еден бод доволно им беше а и на крај со еден играч помалку беа. Едноставно Германците во вакви натпревари ментално се многу јаки.

Jaс од мал ја симпатизирам Германија, а Русија нема послаб состав од Германија, со тренер каков што го има, со Аршавин, Павличенко и Жирков е една од најјаките во европа.

Па тоа се обидувам да му го кажам на бобан ама слабо да ме свати Германија има каде каде подобар состав од Русија и едвај ги тепаа така да не се зверови да беа зверови ке им закачеа 2,3 комада како што го прави тоа Шпанија или Англија на пример...:smir:

А да беше така лесно...
Јасно дека е појака Германија но и Русија има одличен тим. Секако на крај битен е резултатот.

Иначе и Англичаните не се толку зверови, губат од Украина :wink: Сепак фудбал е.

Па тоа се обидувам да му го кажам на бобан ама слабо да ме свати Германија има каде каде подобар состав од Русија и едвај ги тепаа така да не се зверови да беа зверови ке им закачеа 2,3 комада како што го прави тоа Шпанија или Англија на пример...:smir:
Муабетов не ти држи ама баш ич. Прво Русија играа дома, 2ро Германија имаа играч помалку,и како ти очекуваш да им дадат 3 гола?

Муабетов не ти држи ама баш ич. Прво Русија играа дома, 2ро Германија имаа играч помалку,и како ти очекуваш да им дадат 3 гола?

Не ми беше 3 гола туку под поимот зверови очекувам ептен добра игра и голови ама ни едното ни другото го нема Германија така да тебе џабе отвараме дискусија:smir:

Не ми беше 3 гола туку под поимот зверови очекувам ептен добра игра и голови ама ни едното ни другото го нема Германија така да тебе џабе отвараме дискусија:smir:
Ако е за така Италија со никаква игра освои светско првенство.
Колку и да се ѕверови играа со играч помалку и во гости и тоа против Русија која не е за потценување.

Гледај те и :drk::drk::drk:

Еден од најдобрите напаѓачи во историјата, Герд Милер, ја напаѓа играта на Клосе, Подолски и Гомеж, кажувајќи дека во негово време би немале шанси да играат за Елфот, го критикува Лоев што не го зел Томас Милер во репрезентацијата, и дека тој мора да игра на светското првенство.

Да потсетам дека од младите категории годинава во елфот пристигнаа: Озил, Боатенг и голманот Мануел Нојер, а додека Милер и Бадштубер останаа да тренираат со младата репрезентација, која е европски шампион.

Извор

Утре со Финска во Хамбург, натпревар без значење. Сите знаеме колку ќе биде мотивиран првиот тим во ваков натпревар без значење:pos::pos:Така да ќе играат, Трошовски, Бек, Марин, Хитшпергер, Балак се пожалил на повреда, и по договор Анчелоти и Лоев се договориле да не игра. Просек на тимот што ќе игра со Финска, 22 години.

А за наредните 2 квалификациони дуели ќе бидат повикани Милер , Кислинг и Кастро.
castro_gonzalo08.jpg

Гонзало Кастро...

Mein furher:salut:

Адлер, Бек, Фридрих, Боатенг, Лам, Хицлспергер, Трочовски, Балак, Швајнштајгер, Какау и Клосе. Вака би требало да изгледа стартниот состав, а Гентнер во второто полувреме ќе влезе на местото на Балак. Така барем кажа Бироф.

Пренос од 18 часот ќе има на АРД.

Адлер, Бек, Фридрих, Боатенг, Лам, Хицлспергер, Трочовски, Балак, Швајнштајгер, Какау и Клосе. Вака би требало да изгледа стартниот состав, а Гентнер во второто полувреме ќе влезе на местото на Балак. Така барем кажа Бироф.

Пренос од 18 часот ќе има на АРД.

А Боатенг нема да паузира од црвениот?

Јас мислам ќе играат Озил или Марин, со Балак и Хитшпергер е премногу дефанзивно.

Еве што најдов јас...

The national coach added Bayern Munich’s promising midfielder Thomas Mueller, who only turned 20 last month, looks set to be involved in November’s friendlies.
:vozbud:

Germany play friendlies next month against Chile, in Cologne, and Egypt, in Gelsenkirchen, and Loew will name his World Cup squad in May next year, a month before the tournament begins.
Гревчиња Чиле и Египет.

Ова за денес...
Midfielders Thomas Hitzlsperger and Simon Rolfes will start while Stuttgart’s Sami Khedira is set to be on the bench

http://www.soccernews.com/teams/hoffenheim/
Hoffenheim defender Andreas Beck and Hamburg midfielder Piotr Trochowski will both start while Stuttgart’s Brazil-born striker Cacau will partner Bayern Munich’s Mario Gomez up front
.

Гомеж и Какау да седат што подалеку from the manchaft...:tapp:

Да не беше Полди ќе го доживеевме вториот пораз некогаш во квалификации за светско првенство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom