Фан Клуб: Вардар

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.116
Само едно ќе кажам прво полувреме очобол.
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.453
Поени од реакции
68.699
Одамна имам зборувано на оваа тема, пола голови ги имаат примено откако без потреба комбинираат во наша половина, ала Барселона. Забораваат дека пола од играчите се со две леви нозе. Одма кога Гача ја даде на Најдовски, знаев дека ќе примиме гол. Фатиле ми додаваат последните дефанзивци, а бројчано противникот рамноправен со нас, на 20 метри од голот. Мора да прекинат со вакви глупави проигрувања, којзнае колку бодови не чинеа досега.

Во најлош момент примивме гол за 1-0 и тешко се игра после тоа. Цветановски да не беше себичен и да додадеше до Јовче, ќе имавме 1-1. Вака, толку е...
Автоматски споено мислење:

Micrski sve da ti ebem doma shto imash ama bash sve !!!
Не беше крив Мицевски, непотребно го заглавија. Му додаваат топка, а типот опкружен со двајца фудбалери на 20 метри од наш гол, без да имаме формирано одбрана. Тотално нерационален потег, а такви има секој натпревар. Инсистираат да не дуваат топки, туку да ги играат во шеснаесетник на нога.

Мицевски според мене ни беше најактивен играч натпреваров. Жуниор игра преслаб натпревар, Али и Брда се дрва денес, а ниту Аврамовски не се прослави.
 

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
12.344
Поени од реакции
22.641
Васовски е крив, игра пичкарски без шпиц абе од почеток треба да ги газиш вакви екипи, а не да игра со лажна 9ка ебате... Зар уште не сфаќа дека сите ќе се затворени против нас. Жуниор не е во форма, Али е за никаде и толку е...
 
Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.141
Поени од реакции
5.492
mislam deka predefanzivno igraat, protivnicite veke gi naucija i verojatno vasoski treba da ja smeni taktikata, eventualno so cetvorica vo odbrana ili ako prodolzi ovaka napred da ima prav napagac i/ili vo sredina na smetka na eden od ofanzivno ogranicenite da stavi nekoj poofanziven. ete avramovski e fizicki vo forma (za negov standard), pa moze pred odbranata da go prova avramovski zaedno so micevski ili najdovski. za vo nasata liga (osven protiv shkendija) igra so trojca stoperi + dvajca klasicni defanzivni vezni mozda e prepazlivo posebno od koga site znaat kako igraat.
 
Член од
13 септември 2015
Мислења
1.010
Поени од реакции
2.283
Не е страшно,лани изгубивме 4:0 со Ренова,секогаш ни биле тежок противник.Среќа што Шкендија губи во Велес па ќе останеме на +8
 
Член од
29 септември 2011
Мислења
2.098
Поени од реакции
2.220
Среќа што губи Шкендија инаку многу ќе не чинеше овој пораз.Од друга страна јасно е дека тешко ќе биде на гости пролетниот дел како за Вардар така и за Шкендија.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom