Фан Клуб: Вардар

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Од кичевска страна Ѓаоли не навиваа, ложата беше најгласна :pos:
Вас секоја ви чест за издржувањето на сонце :)))

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Добро поминавме, со оглед на тоа што бвме во нивна населба со само тројца албански џандари.

Убаво смислен напад, секоја чест, и нормално после тоа се посраа бегајќи.

Класична заседа, едно 20 души точно знаеа во кој вагон се наоѓаме, и не каменуваа три минути од двете страни со што немавме можност за контра напад.
Кога излеговме избегаа. Се вратија упте еднаш, им се пуштивме и пак избегаа.
Браво за храброста Шверцери, класично и тоа во ваша населба.

Повредени беа тројца со гребаници, никој не беше храбар да влезе во возот.
И после тоа саат и нешто седевме со саме 5-6 полицајци...
пред некое време баш критикуев и тоа за гостуање у кичево и то со воз, пишуаа 4-5 стране по форумов ваке ќе се иде, таке ќе се иде, ова време ова она, им викам немора ова баш да биде ваке организирано па да знае свекој когај се иде, а они мене ми се пуштија, што има врска, глумис ултрас, демек Македонија јака тифо сцена, не е ова Полска кој ќе не нападне, абе им викам у озбилна навијачка земја вакви информације, ка вие што пишуате паре вреда, тиа ми се смееја, знаеш доволно е неколку копиљаци, не навијачи за да напраа, проблем, добро е барем не е нешто сериозно повредете, а баш ми е криво ова што ми се деси и нервозен сум, не сега дека сакам да ви давам памет нешто, чисто инфоративно, излегоа на форумов ваш инфорацие како време место на поаѓање итн,искрено бев и загрижен дека нешто ќе се случи а и се случи добро е што нема нешто потешко повредени , но ова ќе остане како поука. позз В/Т 1988
--- надополнето: 20 август 2012 во 02:45 ---
пред некое време баш критикуев и тоа за гостуање у кичево и то со воз, пишуаа 4-5 стране по форумов ваке ќе се иде, таке ќе се иде, ова време ова она, им викам немора ова баш да биде ваке организирано па да знае свекој когај се иде, а они мене ми се пуштија, што има врска, глумис ултрас, демек Македонија јака тифо сцена, не е ова Полска кој ќе не нападне, абе им викам у озбилна навијачка земја вакви информације, ка вие што пишуате паре вреда, тиа ми се смееја, знаеш доволно е неколку копиљаци, не навијачи за да напраа, проблем, добро е барем не е нешто сериозно повредете, а баш ми е криво ова што ми се деси и нервозен сум, не сега дека сакам да ви давам памет нешто, чисто инфоративно, излегоа на форумов ваш инфорацие како време место на поаѓање итн,искрено бев и загрижен дека нешто ќе се случи а и се случи добро е што нема нешто потешко повредени , но ова ќе остане како поука. позз В/Т 1988[/quote
Мала исправка " ми се деси" ( ви се деси ) да не испадне дека и ја сум бил во Кичево :)
--- надополнето: 20 август 2012 во 02:47 ---
Мала исправка " ми се деси" ( ви се деси ) да не испадне дека и ја сум бил во Кичево :):):)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Морам да ги пофалам шверцериве бидејки беа доста прецизни синоќа:icon_mrgr:,сите прозорци ни ги искршија во нашиот дел од вагонот,излеа имаат тренирано фрлање камења;).Можевме многу полошо да поминеме,среќа што дојде брзо полиција иначе незнам што ке беше,ние сите бевме легнати на под и рацете на глава,тие 30-40 секунди бевме во лоша ситуација тоа е тоа.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
И уште се палат зашто не сме излгле хахаха
Како ќе искочиш кога си затворен во мал простор и фрчат камења од сите страни. Никој не ги виде дека биле таму, рснаа рој камења и нормално дека ќе се криеш да не те репне камен.
После излговме, ама ете и тоа не признаваат дека избегале и дека тие што се вратија беа бркани и истотака избегаа, комедијанти човече...
Се прават наудрени до врв.

Али добро си испланирале, чест ни е и што на нивниот најголем празник ни посветиле толку внимание. Се организирале од Сарај до Чаир :facepalm:
Толку организација за само да гаѓаш застанат воз со отворена врата во твоја населба...

Тури им курац не се вредни за објаснувања, кога ќе не нападнат без камења, шипки и ножеви тогаш ќе им дадам рака, засега се ПИЧКАРСКА ГРУПА БРОЈ 1 во светот.
--- надополнето: 20 август 2012 во 16:18 ---
пред некое време баш критикуев и тоа за гостуање у кичево и то со воз, пишуаа 4-5 стране по форумов ваке ќе се иде, таке ќе се иде, ова време ова она, им викам немора ова баш да биде ваке организирано па да знае свекој когај се иде, а они мене ми се пуштија, што има врска, глумис ултрас, демек Македонија јака тифо сцена, не е ова Полска кој ќе не нападне, абе им викам у озбилна навијачка земја вакви информације, ка вие што пишуате паре вреда, тиа ми се смееја, знаеш доволно е неколку копиљаци, не навијачи за да напраа, проблем, добро е барем не е нешто сериозно повредете, а баш ми е криво ова што ми се деси и нервозен сум, не сега дека сакам да ви давам памет нешто, чисто инфоративно, излегоа на форумов ваш инфорацие како време место на поаѓање итн,искрено бев и загрижен дека нешто ќе се случи а и се случи добро е што нема нешто потешко повредени , но ова ќе остане како поука. позз В/Т 1988
Чиста вистина...

Реално и очекувавме и ние напад :)
Само ова ептен педерски, ние не ги видовме па да реагираме, туку улетаа камења и тогаш свативме дека сме нападнати, така да време и простор за реакција во прво време немаше...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Секој нормален ке легне доле кога ке фрчат камења и се кршат прозорци,ние ништо немавме во нас,додека они со нив камења,ножеви и што уште не ..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
Али не заборавај они се Супермени, и покрај камења кои доаѓаат од 30 души, и притоа летаат стакла насекаде, сепак може да одат и да излезат од возот...

Нешто од Кичево:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316

Луѓето од Напредок ни забранија да снимаме и сликаме...
Едино на еден дечко од ЦЦС му беше дозволено да сликне од аут линијата...

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
433

Луѓето од Напредок ни забранија да снимаме и сликаме...
Едино на еден дечко од ЦЦС му беше дозволено да сликне од аут линијата...
Како тоа ви забранија, колку што знам ја нема некој закон против сликање на стадион :confused:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
Како тоа ви забранија, колку што знам ја нема некој закон против сликање на стадион :confused:
Нема закон за сликање, ама за да снима и слика убаво треба да биде влезен на терен :D
До лани ни дозволуваа од позади гол да снимаат, пошто има доста голема ширинка позади голот до оградата не е до голманот одма :)
Ама годинава не дозволија...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Не знам кај им беше паметот на луѓето од струката во Вардар, да имајќи го Ристе Наумов на тацна, они го довлечкаат Ѓешоски?! А башка што Наумов е веќе добро познат од претходно со игрите и постигнатите голови во Вардар. И сега како успеаа да го заборават, а тој уште одма почна да ги решета мрежите во македонската Лига.
И натаму стојам на ставот дека на Вардар му треба авторитетна тренерска рака, и покрај информациите што стигаат од Кичево дека тотално не напуштила среќата. Едноставно сметам ќе биде ѓаволски тешко да се одбрани титулата со тренер почетник во редовите. Се надевам дека со две победи врзани во серија (Руфеја и Тетекс), ќе се врати позитивната атмосфера пред тешкиот дуел со традиционално незгодната Ренова на гости.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Ај некој нека ми го даде линкот со новите сезонски карти, да не треба да ги заменуваме сега, или што треба да се прави, не го прочитав линкот?

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.951
Ај некој нека ми го даде линкот со новите сезонски карти, да не треба да ги заменуваме сега, или што треба да се прави, не го прочитав линкот?
Иди во тобако со старата карта и ке ти дадат нова,нема врска ако ти е оштетена.

Kajgana Shop

На врв Bottom