- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
Од кичевска страна Ѓаоли не навиваа, ложата беше најгласна
Вас секоја ви чест за издржувањето на сонце ))
ќе испоцркавме среќа црево ни пуштија иначе ќе имаше жртвиОд кичевска страна Ѓаоли не навиваа, ложата беше најгласна
Активни само кога е во прашање Вардар , Пелистер , Тетекс а кога ќе дојде ред со последниот 1,3,5 сите сме тука xDneaktivni, ne moze da se vidat ama vi stanale kosmar
пред некое време баш критикуев и тоа за гостуање у кичево и то со воз, пишуаа 4-5 стране по форумов ваке ќе се иде, таке ќе се иде, ова време ова она, им викам немора ова баш да биде ваке организирано па да знае свекој когај се иде, а они мене ми се пуштија, што има врска, глумис ултрас, демек Македонија јака тифо сцена, не е ова Полска кој ќе не нападне, абе им викам у озбилна навијачка земја вакви информације, ка вие што пишуате паре вреда, тиа ми се смееја, знаеш доволно е неколку копиљаци, не навијачи за да напраа, проблем, добро е барем не е нешто сериозно повредете, а баш ми е криво ова што ми се деси и нервозен сум, не сега дека сакам да ви давам памет нешто, чисто инфоративно, излегоа на форумов ваш инфорацие како време место на поаѓање итн,искрено бев и загрижен дека нешто ќе се случи а и се случи добро е што нема нешто потешко повредени , но ова ќе остане како поука. позз В/Т 1988Добро поминавме, со оглед на тоа што бвме во нивна населба со само тројца албански џандари.
Убаво смислен напад, секоја чест, и нормално после тоа се посраа бегајќи.
Класична заседа, едно 20 души точно знаеа во кој вагон се наоѓаме, и не каменуваа три минути од двете страни со што немавме можност за контра напад.
Кога излеговме избегаа. Се вратија упте еднаш, им се пуштивме и пак избегаа.
Браво за храброста Шверцери, класично и тоа во ваша населба.
Повредени беа тројца со гребаници, никој не беше храбар да влезе во возот.
И после тоа саат и нешто седевме со саме 5-6 полицајци...
--- надополнето: 20 август 2012 во 02:47 ---пред некое време баш критикуев и тоа за гостуање у кичево и то со воз, пишуаа 4-5 стране по форумов ваке ќе се иде, таке ќе се иде, ова време ова она, им викам немора ова баш да биде ваке организирано па да знае свекој когај се иде, а они мене ми се пуштија, што има врска, глумис ултрас, демек Македонија јака тифо сцена, не е ова Полска кој ќе не нападне, абе им викам у озбилна навијачка земја вакви информације, ка вие што пишуате паре вреда, тиа ми се смееја, знаеш доволно е неколку копиљаци, не навијачи за да напраа, проблем, добро е барем не е нешто сериозно повредете, а баш ми е криво ова што ми се деси и нервозен сум, не сега дека сакам да ви давам памет нешто, чисто инфоративно, излегоа на форумов ваш инфорацие како време место на поаѓање итн,искрено бев и загрижен дека нешто ќе се случи а и се случи добро е што нема нешто потешко повредени , но ова ќе остане како поука. позз В/Т 1988[/quote
Мала исправка " ми се деси" ( ви се деси ) да не испадне дека и ја сум бил во Кичево
Чиста вистина...пред некое време баш критикуев и тоа за гостуање у кичево и то со воз, пишуаа 4-5 стране по форумов ваке ќе се иде, таке ќе се иде, ова време ова она, им викам немора ова баш да биде ваке организирано па да знае свекој когај се иде, а они мене ми се пуштија, што има врска, глумис ултрас, демек Македонија јака тифо сцена, не е ова Полска кој ќе не нападне, абе им викам у озбилна навијачка земја вакви информације, ка вие што пишуате паре вреда, тиа ми се смееја, знаеш доволно е неколку копиљаци, не навијачи за да напраа, проблем, добро е барем не е нешто сериозно повредете, а баш ми е криво ова што ми се деси и нервозен сум, не сега дека сакам да ви давам памет нешто, чисто инфоративно, излегоа на форумов ваш инфорацие како време место на поаѓање итн,искрено бев и загрижен дека нешто ќе се случи а и се случи добро е што нема нешто потешко повредени , но ова ќе остане како поука. позз В/Т 1988
Како тоа ви забранија, колку што знам ја нема некој закон против сликање на стадион
Луѓето од Напредок ни забранија да снимаме и сликаме...
Едино на еден дечко од ЦЦС му беше дозволено да сликне од аут линијата...
Нема закон за сликање, ама за да снима и слика убаво треба да биде влезен на теренКако тоа ви забранија, колку што знам ја нема некој закон против сликање на стадион
Иди во тобако со старата карта и ке ти дадат нова,нема врска ако ти е оштетена.Ај некој нека ми го даде линкот со новите сезонски карти, да не треба да ги заменуваме сега, или што треба да се прави, не го прочитав линкот?