Фан Клуб: Вардар

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.631
Маневски :icon_lol:
Со свој камен по глава

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
10 лига, така е зборот. Знам дека игра у 3,4-та таму. Многу јакиов играч па да го соберат, у моментов неможе ни за Дрита да игра, не ја рамните македонска лига со 3-та француска, не сме до толку утепани.
Бетер сме

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Феноменално прво полувреме, наспроти катастрофалното второ полувреме. Не знам што се случи во второ, мислам дека повеќе се опуштија отколку што немаа сила.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.747
Поени од реакции
6.474
Прво полувреме и Вардар и ние во одлично издание:),можам слободно да кажам дека првото полувреме до сеа беше едно од најдобрито од нас бидејки беше во Аргентинска атмосфера:).Второ малце паднавме али сепак не застанвме со навивање и покрај примените 2 гола,според моја проценка бевме околу 800 Комити и плус обична публика околу 4,000 . И да кажам дека ако игра Вардар со секој противник како во првото полувреме,нема шанси некој да не победи,едноставно везевме на терен,Работнички не мрдна од половина,али штета што во второ се опушитвме и им дадовме шанса да се понадеваат за бод,како и дае почнавме со победа тоа е најбитно:) ,следно коло гостуваме во Кичево.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Убава утакмица,убав фудбал,убава атмосфера и јаки пичици на југ :D Мислам дека се заљубив таму :P:love:
Комити имаа совршено издание,феноменално одработена кореографија,одличен избор на песни,добар тајминг......бројка накај 600-700 души.Се на се издание за 10ка.Пријатно сум изненаден и од бројот на семкари на југ.Низ цел Центар вриеше од луѓе со маици и дресови од Вардар и Комити.За карта во секој момент во тобакото имаше по 3-4 луѓе,а редица имаше и пред билетарите на стадионот.

Фудбалот одличен цела утакмица.Вардар во првото полувреме перфектен.Работнички ни 2 топки не сврзаа,а и 5-0 на полувреме немаше да биде неправедно.Маневски и Хименез феноменални. Го размонтираа тие двајца Работнички.........не верував дека и двајцата се способни вака добро да изиграат.
Ѓоргиев труп,трчаше нешто во напад се трудеше, али нивниот бек у џеб го стрпа.Да не збориме што не се врати ниту еднаш на своја половина.Цикарски сирот се сам мораше да покрива,одма вишок по таа страна правеа.Костовски спиеше во офсајд и е преспор,ај се извади некако шибна гол.Одбраната катастрофа, 2 грешки на одбраната, 2 шута - 2 гола примивме.Се гледаше и во прво дека може лесно да пукне,али ништо поконкретно не направија играчите на Работнички.Во второ секој нивни посед на топка ми застануваше срцето. Ранѓеловиќ солиден и Темелков исто.Добро засилување добивме со него.Захов доста добар и правовремен, иако прими 2 гола.Јебига, не беа негова вина 1 на 1 го оставаа.

Во одлична атмосфера Вардар покажа добар фудбал,особено во првиот дел.Да не беа тие 2 катастрофални грешки ќе беше целата вечер и целокупниот впечаток за 10ка.

Член од
15 јануари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
497
како се вика 11ката??? добро играше бар мене така ми се виде :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ѓоргиев.....труп бе.Само зуеше и пробуваше на брзина да пројде,али не му идеше ништо.Само 1 шанса створи.Не знам што си видел во него :D

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ѓоргиев е 11ка ме изнервира тотално вечерва,има брзина а неможе да се пробие,за разлика од Хименез кој ги јадеше по страна.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Каква кореографија момци :cuc:
Одлично прво полувреме, катастрофа второ.... Такви индолентност не смее да се дозволи ! Се влечеа по терен од полувреме до 60-65 минута. После малце се разбудија, среќа што не примивме и трет гол..... Како и да е добар фудбал падна, не зажалив што отидов на Јужна утакмицава. Како што кажа другарот погоре, имаше што да се види :icon_mrgr:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ако ви е за пи.... имате и на запад бе ,сигурно имаше едно 50,кој бил знае:)
Сум бил и на јужна и на запад.........без увреда за девојчињата на запад,али не можат ни да им се фатат на тие од ЈУЖНА ;)(y):D

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Сум бил и на јужна и на запад.........без увреда за девојчињата на запад,али не можат ни да им се фатат на тие од ЈУЖНА ;)(y):D
Па дај ургирај таму од следна утакмица сите на Запад нека се префрлат,сите ке имаат инспирација за навивање :D:pos:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
Не сум бил само јас на Јужна изгледа :D Абе ова испаѓа сме ги изнагледале :D нема да им текне друг пат на јужна :pos:

:drk: работава :pos:

Ај со среќа, убаво ја почнавме и оваа сезона :cool:
--- надополнето: 13 август 2012 во 00:04 ---
ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА !!!

http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=13579:foto-komitite-vetija-deka-ke-ja-obedinat-makedonija&catid=44:makedonija&Itemid=85

Kajgana Shop

На врв Bottom