Фан Клуб: Вардар

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.108
Поени од реакции
42.513
Годинава Вошка и Беса, наредна Гостивар и Струга, па здравје со Господ напред и Шкендија и Шкупи да изчезнат од мапата на фудбалот. Природата да си се излечи самата од себе, и првата лига да биде шиптaрска фрее.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.569
Поени од реакции
8.786
Годинава Вошка и Беса, наредна Гостивар и Струга, па здравје со Господ напред и Шкендија и Шкупи да изчезнат од мапата на фудбалот. Природата да си се излечи самата од себе, и првата лига да биде шиптaрска фрее.
Abe brat imas videno tabela vo 2liga ? So deka voska ete i besa ke otpadnat ko ke vlezat baskimi i arsimi zarem veruvate deka nesto ke se smeni koga e dogovorot so godini ako otpadnat nasi da vlezat nasi ako tie otpadnat od nivnite da vlezat so ne vie jasno gorce I bregalnica begaa so deset boda sega se ,,otkazaa" za vlez vo prva liga
Druga rabota rabotnicki ne e pokje nasa ekipa ja kupija turcite brera isto ne e nasa i taa ja dadoja na amerikanci ili italjani so da se taka da isti kurac I poarno da ima ekipi so NG pa makar I albanski da ima uslovi za gostuvanje i kodeks od kolku nekoj seljak od kratovo ili so znam od zelzara da prodava sila I madinja za bubrezi (vadat pistoli) na nasi ekipi najvazno e ffm I mvr da garantiraat bezbednost na bilo koj teren vo RM za da imam fudbal I dobra tito scena od kolku vaka da trgnat dve za da vlezat drugi nivni dve ekipi

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.569
Поени од реакции
8.786
Член од
19 август 2010
Мислења
4.263
Поени од реакции
10.665
1-0 poluvreme ( strelec Zakarić od penal)
Автоматски споено мислење:

2-0 (Закариќ убаво голче, 58 минута)

Последно уредено:
Член од
10 мај 2022
Мислења
1.459
Поени од реакции
3.812
Со денешната победа и дефинитивно остануваме во прва лига следна сезона,во зона на испаѓање веќе теоретски нема шанси да бидеме на крај, за бараж останува утре брера да изгуби или нерешено и следна сезона официјално сме пак во прва лига,тоа што беше приоритет на полусезона се исполни.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.450
Поени од реакции
22.214
Газење под нозе во второ, штета ако не им дадат петарда до крај на копачиве.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
182
Поени од реакции
270
Со денешната победа и дефинитивно остануваме во прва лига следна сезона,во зона на испаѓање веќе теоретски нема шанси да бидеме на крај, за бараж останува утре брера да изгуби или нерешено и следна сезона официјално сме пак во прва лига,тоа што беше приоритет на полусезона се исполни.
НА ПОЛУСЕЗОНА ДА, ама целта претходна.... со 100 засилувања со 254 тренери со газда (кој е газда и ГДЕ ЈЕ ПЕЧАТ) не вади само купот сега да го освоиме а реално е да го освоиме

Kajgana Shop

На врв Bottom