Фан Клуб: Вардар

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.448
Поени од реакции
22.211
Pa ne se ludi da dozvolat takvo finale i da si stavat trn vo zdrava noga..
Кој им забрани на Шкендија да им стават 5 гола на Струга и да играат финале? Бетер од рамноземјаши сте со теорииве.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.445
Поени од реакции
3.793
Сега ќе се пали козарот на наместен куп па ќе не фати клетва 30 години да чекаме финале,последно со победа наместен куп 2006 -> 19 години
Следно 2025->2050

Член од
18 август 2019
Мислења
291
Поени од реакции
479
Сега ќе се пали козарот на наместен куп па ќе не фати клетва 30 години да чекаме финале,последно со победа наместен куп 2006 -> 19 години
Следно 2025->2050
Мое мислење е дека нема да биде наместено финалето.Струга само преку купот може да излезе во европа и сигурно нема така лесно да се предаде.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.101
Поени од реакции
25.715
Следно 2025->2050
dobro aj ke im go dademe na sipcite za da ne se pali kozarot i da ne ne fatat kletvi.... beter si od ramnozemjas :facepalm:

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.445
Поени од реакции
3.793
dobro aj ke im go dademe na sipcite za da ne se pali kozarot i da ne ne fatat kletvi.... beter si od ramnozemjas :facepalm:
Те разбирам, лошо е кога толку ја сакаш партијата.Имаше еден таков Кире ама дечкото се повлече од пишување во темава кога виде што се направија од клубот неговите.
Слави наместена титула дај боже да ги има повеќе :ајнапиво:

Член од
23 април 2022
Мислења
636
Поени од реакции
3.110
Кано вика имаме многу пари, така да ќе им го платиме исто како да играле Европа они

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
14.101
Поени од реакции
25.715
Те разбирам, лошо е кога толку ја сакаш партијата.Имаше еден таков Кире ама дечкото се повлече од пишување во темава кога виде што се направија од клубот неговите.
jas go sakam vardar toa sto i vmro go saka vardar kako najgolem mak klub e super, ne gledam nisto loso u toa.

daj objasni sto napravija od klubot i objasni kako e namestena neosvoenata titula... do duse podobro ne zamaraj
Автоматски споено мислење:

Кано вика имаме многу пари, така да ќе им го платиме исто како да играле Европа они
sigurno ke go platime :lolzz:

vie najubavo za skendija ili sloga da si navivate oni sigurno se cisti kako solza.

Член од
27 јуни 2022
Мислења
303
Поени од реакции
892
Кире немаше никаква врска со дпмне џабе плукавте...

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
591
Поени од реакции
1.975
искрено, ти копија на него стануваш.

Ако не се земе куп, пиштење дека ѝ со толкав буџет ништо не се направило.
Ако се земе куп ќе се палел козарот.
Па кој го ебe него, не тера уште долго секако.

А ретроспективно уназад ако пратиш мак-фудбал подолг период и името Блашко ти значи нешто, би те замолил да ја напишеш листата на освојувачи на купот секоја година и да се подраспрашаш у кој клуб он фигурирал таа година.
А за методите како он стигал и ги добивал финалињата се еднакви на тероризам.

сума сумарум: Купот ретко кој го освоил регуларно на терен, обично е берза на мафијашки/партиски/националистички пазари.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.780
Поени од реакции
6.600
Кире немаше никаква врска со дпмне џабе плукавте...
Јас кажав и тогаш дека не сум член на никаква партија ( ме знаат тука членови некои тоа и го потврдија )

Пренесов само тука во мај/јуни тоа што слушнав дека ке го креваат Вардар преку новава власт , тоа и се остварува влагаат пари во клубот се чистат долгови ..
И затоа некои мислеа дека сум вмро али нема врска ..

Жално е што се донесе таков човек на чело на Вардар , затоа и не ми се пишува толку едноставно верував дека ке стават вистински и прави луѓе во клубот а не ваков лик како Миленко кој ги омаловажува Комити , а да не беа дел од тие Комити што трчаа насекаде Вардар ке се распаднеше ..

Член од
30 март 2025
Мислења
17
Поени од реакции
33
Јас кажав и тогаш дека не сум член на никаква партија ( ме знаат тука членови некои тоа и го потврдија )

Пренесов само тука во мај/јуни тоа што слушнав дека ке го креваат Вардар преку новава власт , тоа и се остварува влагаат пари во клубот се чистат долгови ..
И затоа некои мислеа дека сум вмро али нема врска ..

Жално е што се донесе таков човек на чело на Вардар , затоа и не ми се пишува толку едноставно верував дека ке стават вистински и прави луѓе во клубот а не ваков лик како Миленко кој ги омаловажува Комити , а да не беа дел од тие Комити што трчаа насекаде Вардар ке се распаднеше ..
затоа у јуни некое директорче нека го акнат у ффм и гајле ќе немаме

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.903
Поени од реакции
8.276
Абе рамноземјаш не сум, ама па и нафта не пијам, така да нема сила на светов што ќе ме натера да верувам дека купов не е наместен за нас.

Уште од летото имаше најави дека ќе бркаме Европа и после катастрофалниот старт на сезоната поради промашените транфери на козарот, решија да ги окриват Комити демек многу време не го давале клубот и единствена опција беше сите карти да се фрлат на купот.
Сигурно здрепката не посака толку за ни една шпонска екипа да немаме на патот до финале, Новаци, Тиквеш, Силекс и Брера, секако и судењето беше 100% фер и коректно на сите натпревари.:D

Сепак ако ништо друго, добро во цела работа е што шипците на своја кожа ќе осетат како се врти тркалото и се надевам дека во наредниот период ваквите фаци како Нефи и компанија ќе го јадат курот.

После смена на власта пак по старо, нови долгови, блокади и спасување на клубот од целосно згаснување (ако воопшто биде и тоа возможно).
Секако тогаш сите што сега се нарекуваат спасители на клубот и се лупаат во гради како големи патриоти магично ќе ги снема од мапата како и секогаш.

Член од
12 март 2023
Мислења
110
Поени од реакции
395
Целосно си во право, исти ставови имам со тебе. Само се надевам дека добрите времиња за Вардар ќе потраат подолго од еден мандат на актуелната власт. Нека добијат и втор мандат. Не зошто се чесни и способни (таквите се ретки), туку зошто поголеми гробари за македонството од СДСМ нема.

Абе рамноземјаш не сум, ама па и нафта не пијам, така да нема сила на светов што ќе ме натера да верувам дека купов не е наместен за нас.

Уште од летото имаше најави дека ќе бркаме Европа и после катастрофалниот старт на сезоната поради промашените транфери на козарот, решија да ги окриват Комити демек многу време не го давале клубот и единствена опција беше сите карти да се фрлат на купот.
Сигурно здрепката не посака толку за ни една шпонска екипа да немаме на патот до финале, Новаци, Тиквеш, Силекс и Брера, секако и судењето беше 100% фер и коректно на сите натпревари.:D

Сепак ако ништо друго, добро во цела работа е што шипците на своја кожа ќе осетат како се врти тркалото и се надевам дека во наредниот период ваквите фаци како Нефи и компанија ќе го јадат курот.

После смена на власта пак по старо, нови долгови, блокади и спасување на клубот од целосно згаснување (ако воопшто биде и тоа возможно).
Секако тогаш сите што сега се нарекуваат спасители на клубот и се лупаат во гради како големи патриоти магично ќе ги снема од мапата како и секогаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom