- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.445
- Поени од реакции
- 3.793
Ништо од финале куп Вардар Искра штета.
Pa ne se ludi da dozvolat takvo finale i da si stavat trn vo zdrava noga..Ништо од финале куп Вардар Искра штета.
Кој им забрани на Шкендија да им стават 5 гола на Струга и да играат финале? Бетер од рамноземјаши сте со теорииве.Pa ne se ludi da dozvolat takvo finale i da si stavat trn vo zdrava noga..
Мое мислење е дека нема да биде наместено финалето.Струга само преку купот може да излезе во европа и сигурно нема така лесно да се предаде.Сега ќе се пали козарот на наместен куп па ќе не фати клетва 30 години да чекаме финале,последно со победа наместен куп 2006 -> 19 години
Следно 2025->2050
dobro aj ke im go dademe na sipcite za da ne se pali kozarot i da ne ne fatat kletvi.... beter si od ramnozemjasСега ќе се пали козарот на наместен куп па ќе не фати клетва 30 години да чекаме финале,последно со победа наместен куп 2006 -> 19 години
Следно 2025->2050
Те разбирам, лошо е кога толку ја сакаш партијата.Имаше еден таков Кире ама дечкото се повлече од пишување во темава кога виде што се направија од клубот неговите.dobro aj ke im go dademe na sipcite za da ne se pali kozarot i da ne ne fatat kletvi.... beter si od ramnozemjas![]()
jas go sakam vardar toa sto i vmro go saka vardar kako najgolem mak klub e super, ne gledam nisto loso u toa.Те разбирам, лошо е кога толку ја сакаш партијата.Имаше еден таков Кире ама дечкото се повлече од пишување во темава кога виде што се направија од клубот неговите.
Слави наместена титула дај боже да ги има повеќе![]()
sigurno ke go platimeКано вика имаме многу пари, така да ќе им го платиме исто како да играле Европа они
Кире немаше никаква врска со дпмне џабе плукавте...Те разбирам, лошо е кога толку ја сакаш партијата.Имаше еден таков Кире ама дечкото се повлече од пишување во темава кога виде што се направија од клубот неговите.
искрено, ти копија на него стануваш.Те разбирам, лошо е кога толку ја сакаш партијата.Имаше еден таков Кире ама дечкото се повлече од пишување во темава кога виде што се направија од клубот неговите.
Јас кажав и тогаш дека не сум член на никаква партија ( ме знаат тука членови некои тоа и го потврдија )Кире немаше никаква врска со дпмне џабе плукавте...
затоа у јуни некое директорче нека го акнат у ффм и гајле ќе немамеЈас кажав и тогаш дека не сум член на никаква партија ( ме знаат тука членови некои тоа и го потврдија )
Пренесов само тука во мај/јуни тоа што слушнав дека ке го креваат Вардар преку новава власт , тоа и се остварува влагаат пари во клубот се чистат долгови ..
И затоа некои мислеа дека сум вмро али нема врска ..
Жално е што се донесе таков човек на чело на Вардар , затоа и не ми се пишува толку едноставно верував дека ке стават вистински и прави луѓе во клубот а не ваков лик како Миленко кој ги омаловажува Комити , а да не беа дел од тие Комити што трчаа насекаде Вардар ке се распаднеше ..
Абе рамноземјаш не сум, ама па и нафта не пијам, така да нема сила на светов што ќе ме натера да верувам дека купов не е наместен за нас.
Уште од летото имаше најави дека ќе бркаме Европа и после катастрофалниот старт на сезоната поради промашените транфери на козарот, решија да ги окриват Комити демек многу време не го давале клубот и единствена опција беше сите карти да се фрлат на купот.
Сигурно здрепката не посака толку за ни една шпонска екипа да немаме на патот до финале, Новаци, Тиквеш, Силекс и Брера, секако и судењето беше 100% фер и коректно на сите натпревари.
Сепак ако ништо друго, добро во цела работа е што шипците на своја кожа ќе осетат како се врти тркалото и се надевам дека во наредниот период ваквите фаци како Нефи и компанија ќе го јадат курот.
После смена на власта пак по старо, нови долгови, блокади и спасување на клубот од целосно згаснување (ако воопшто биде и тоа возможно).
Секако тогаш сите што сега се нарекуваат спасители на клубот и се лупаат во гради како големи патриоти магично ќе ги снема од мапата како и секогаш.