Фан Клуб: Вардар

Член од
26 февруари 2011
Мислења
210
Поени од реакции
784
И Спахиу е приказна за себе. Еден гол со нас, два со мртвата Воска и еден со утепан Шкупи кога гореше внатре. Господ напомош нека е кој ќе дава голови за опстанок. :свиркам: :свиркам: :свиркам:
Па ако се има у предвид дека од вкупно 6 гола на Тиквеш цела есен, 4 се негови. Повеќе не може да се очекува...

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.775
Поени од реакции
2.334
Спахиу е играч кој статистички највеќе влегувал во шанси. Ама откако го промаши оној зицер со Работнички некако падна психички и се вклопи целосно во сивилото на Тиквеш. Мене не ми се верува како Тиквеш го пуштија него, а донесоа многу понеквалитетни појачувања.Ако е вистина дека е договорено и Мато да дојде, тогаш има одличен тандем по крилата.

Член од
10 мај 2022
Мислења
886
Поени од реакции
2.605
Спахиу е играч кој статистички највеќе влегувал во шанси. Ама откако го промаши оној зицер со Работнички некако падна психички и се вклопи целосно во сивилото на Тиквеш. Мене не ми се верува како Тиквеш го пуштија него, а донесоа многу понеквалитетни појачувања.Ако е вистина дека е договорено и Мато да дојде, тогаш има одличен тандем по крилата.
Крилата супер ,a ,напаѓачите за .!. не ги бива.
Како бе нема некој да дојде да искешира за Омерагиќ голема сума да си иде од Вардар.

Член од
15 мај 2022
Мислења
7
Поени од реакции
41
Крилата супер ,a ,напаѓачите за .!. не ги бива.
Како бе нема некој да дојде да искешира за Омерагиќ голема сума да си иде од Вардар.
Drugar,za Omeragic nie treba da iskesirame nekoj da go zeme

Член од
23 јануари 2016
Мислења
2.182
Поени од реакции
5.879
spahiu kaj tikves bese kako amater, taka da oni ne go pustija nego nemaa moznost da go zadrzat. inace i on i mato (ako go potpisete) se fudbaleri koi podobro funkcioniraat koga imaat prostor. zaradi toa moze da vi se pogodat posebno sega koga nemate nekoja strasna igra i pre stve defanzivni. i zaradi toa spahiu ne se snajde najdobro kaj gostivar, igrata na takvi fudbaleri e podobra koga igraat za poslabi klubovi, a potesko se snaogaat kaj dobri timovi koi igraat protiv nisko stoecki odbrani.

Член од
31 март 2011
Мислења
121
Поени од реакции
664
Таа е 100%.

Ова изгледа е опремата од самсоненко која беше ,,исчезната" и немаа како да ни ја дадат. Околу 40к евра кошта. Може и не е таа, ама се некако натака ми оди мислата :D

Член од
26 март 2022
Мислења
595
Поени од реакции
5.519
Еве како ,,набавил". Исто како што ,,набави" визи, пари за клубот, за опрема, а нормално и ,,одлични" засилувања...

Ова е опрема која е во кампот со години и со години е барана од клубот, особено во периодот на Горазд, ама беше кажано ,,продадена е" или некоја таква глупост.

До кое ниво е спремен да лаже и да краде тоа е ненормално....

Kajgana Shop

На врв Bottom