Па ако се има у предвид дека од вкупно 6 гола на Тиквеш цела есен, 4 се негови. Повеќе не може да се очекува...И Спахиу е приказна за себе. Еден гол со нас, два со мртвата Воска и еден со утепан Шкупи кога гореше внатре. Господ напомош нека е кој ќе дава голови за опстанок.
Крилата супер ,a ,напаѓачите за .!. не ги бива.Спахиу е играч кој статистички највеќе влегувал во шанси. Ама откако го промаши оној зицер со Работнички некако падна психички и се вклопи целосно во сивилото на Тиквеш. Мене не ми се верува како Тиквеш го пуштија него, а донесоа многу понеквалитетни појачувања.Ако е вистина дека е договорено и Мато да дојде, тогаш има одличен тандем по крилата.
Drugar,za Omeragic nie treba da iskesirame nekoj da go zemeКрилата супер ,a ,напаѓачите за .!. не ги бива.
Како бе нема некој да дојде да искешира за Омерагиќ голема сума да си иде од Вардар.
Добро утро.Drugar,za Omeragic nie treba da iskesirame nekoj da go zeme
spahiu kaj tikves bese kako amater, taka da oni ne go pustija nego nemaa moznost da go zadrzat. inace i on i mato (ako go potpisete) se fudbaleri koi podobro funkcioniraat koga imaat prostor. zaradi toa moze da vi se pogodat posebno sega koga nemate nekoja strasna igra i pre stve defanzivni. i zaradi toa spahiu ne se snajde najdobro kaj gostivar, igrata na takvi fudbaleri e podobra koga igraat za poslabi klubovi, a potesko se snaogaat kaj dobri timovi koi igraat protiv nisko stoecki odbrani.Спахиу е играч кој статистички највеќе влегувал во шанси. Ама откако го промаши оној зицер со Работнички некако падна психички и се вклопи целосно во сивилото на Тиквеш. Мене не ми се верува како Тиквеш го пуштија него, а донесоа многу понеквалитетни појачувања.Ако е вистина дека е договорено и Мато да дојде, тогаш има одличен тандем по крилата.
Ова изгледа е опремата од самсоненко која беше ,,исчезната" и немаа како да ни ја дадат. Околу 40к евра кошта. Може и не е таа, ама се некако натака ми оди мислата