Фан Клуб: Вардар

Член од
26 февруари 2011
Мислења
210
Поени од реакции
784
Другарче не ми ја разбираш поентата. Моментално имаш 8-9 што можеш да ги наречеш играчи. Значи треба да се избркаат доста кои само фигурираат како бројка. Не заговарам квантитет туку квалитет. Брда и Панта ако не можат да придонесат, тогаш подеднакво и овие погоре немаат придонесено што сум ги споменал. Така да зборувам за зголемување на бројот на квалитетни фудбалери, а не општо на бројка како бројка. Да има 23 солидни фудбалери, воопшто не би зборувал на оваа тема.
Другарче, 23 солидни фудбалери ние немавме ни кога дојдовме до групна фаза од Лига Европа, а не па сега кога целта ни е опстанок во полуаматерскава лига. Дај не зафркавај. Цела Македонија да ја превртиш наопаку, 23 квалитетни фудбалери нема да најдеш у моментов.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.775
Поени од реакции
2.334
Другарче, 23 солидни фудбалери ние немавме ни кога дојдовме до групна фаза од Лига Европа, а не па сега кога целта ни е опстанок во полуаматерскава лига. Дај не зафркавај. Цела Македонија да ја превртиш наопаку, 23 квалитетни фудбалери нема да најдеш у моментов.
Знам дека ниту тогаш немаше 23 солидни фудбалери , ама тоа беше напишано како пример. Да има толку играчи нема да говориме на темава за тоа. Битно е да се исчисти тимот од оние кои ги нема на терен, а ги има само на платен список. И малку повеќе ако се ангажирани ќе најдат и добри странци и добри домашни играчи. Се додека влечат деца на нивните пријатели, не бидува ништо од таков клуб.

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.034
Поени од реакции
1.114
moguce, ali nema podobro resenie vo momentot. mora da se istrpi i zavrsi ona sto e pocnato.
Автоматски споено мислење:

vikas u eden den gi ispeglale site i ujp svikale iten sostanok za vreme na vikend pred stara nova godina da go spasat kozarot od blokadata vo hipodrom?

a dobro sto tocno vi kazal kozarot zosto ne gi pustil deckite vo kompleksot? vi imaat kazano sto im pobaral i zosto bilo toa taka?
Ги знаеме фудбалерите на кој им се должи, кажи ги фирмите на кој им се должат пари?

daj odluci se dali ok e tolku pameten i moken ili ne e... ako e i ako on vaka resil dali ti si popameten od nego za da se prati tvojata ili negovata vizija... :toe:
Тури му курот на договорот со УЈП,се знаеше дека е безврска, Миленко и договор во иста реченица не одат.
Сепак Акционерско Друштво вардар, ќе купиме навивачи, ќе купиме публика, куп, шампионат. Кога ќе ни здосади, пак фиктивни долгови.
Пак ти ќе помагаш, и други луѓе, а кога се прават долговите молчиш, молчиме сите?

Последно уредено:
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.569
Поени од реакции
11.585
Ги знаеме фудбалерите на кој им се должи, кажи ги фирмите на кој им се должат пари?

Тури му курот на договорот со УЈП,се знаеше дека е безврска, Миленко и договор во иста реченица не одат.
Сепак Акционерско Друштво вардар, ќе купиме навивачи, ќе купиме публика, куп, шампионат. Кога ќе ни здосади, пак фиктивни долгови.
Пак ти ќе помагаш, и други луѓе, а кога се прават долговите молчиш, молчиме сите?
Па така си иде ке накалемат долгови кон нивни фирми и на крај сдс не гоболи за Вардар и него помагале :masa:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.870
Поени од реакции
17.661
Знам дека ниту тогаш немаше 23 солидни фудбалери , ама тоа беше напишано како пример. Да има толку играчи нема да говориме на темава за тоа. Битно е да се исчисти тимот од оние кои ги нема на терен, а ги има само на платен список. И малку повеќе ако се ангажирани ќе најдат и добри странци и добри домашни играчи. Се додека влечат деца на нивните пријатели, не бидува ништо од таков клуб.
Дај бе те сметам за паметен човек, ако по досегашново не виде што работат со клубот, тогаш не знам што да ти кажам. Единствено дете на пријатели е Омерагиќ, а овие останатите ти се комбинации од кои влечат пари, т. е. делат пари.

Сто пати беше кажано на темава дека да сакаа ке донесеа подобри играчи и дека ланскиот тим беше со подобра хемија. Па тој мециновиќ мислиш го доведоа дека е Вирџил ван Дајк? За странци видовме какви донесоа. Еден од турнири на Кипар за кого ни неговите не знаат дека игра фудбал, другиот собран од босански ниви и црнчугиве од Франција кои не можат да играат ни Општински лиги.

За тоа треба спортски директор и луѓе кои имаат контакти за да доведат добри играчи, а не пропаднат мешетар и гомнар и пропаднат новинар, двајцата големи мрзители на Вардар со оној кој ги довел во клубот.

Член од
20 септември 2021
Мислења
45
Поени од реакции
285
Tikvarov vika deka ne e točno deka spored dogovorot del od Komiti se zadolženi za vodenje na socijalni mreži :facepalm:

Изгледа на свињата не му се чита убаво

Attachments

Член од
23 април 2022
Мислења
471
Поени од реакции
2.359
Значи сака да биде над законот, над потишан и валиден договор за кој е надлежен суд претпоставувам. И толку нема во таа партија или влада некој кој знае што значи тоа и да му каже да прикочи малку, дека тоа не иде така? Ова и треба да го објават сите новинари доколку смеат, а не смеат веројатно. Само што вакви работи се обиваат од глава порано или покасно...

Последно уредено:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.775
Поени од реакции
2.334
Дај бе те сметам за паметен човек, ако по досегашново не виде што работат со клубот, тогаш не знам што да ти кажам. Единствено дете на пријатели е Омерагиќ, а овие останатите ти се комбинации од кои влечат пари, т. е. делат пари.

Сто пати беше кажано на темава дека да сакаа ке донесеа подобри играчи и дека ланскиот тим беше со подобра хемија. Па тој мециновиќ мислиш го доведоа дека е Вирџил ван Дајк? За странци видовме какви донесоа. Еден од турнири на Кипар за кого ни неговите не знаат дека игра фудбал, другиот собран од босански ниви и црнчугиве од Франција кои не можат да играат ни Општински лиги.

За тоа треба спортски директор и луѓе кои имаат контакти за да доведат добри играчи, а не пропаднат мешетар и гомнар и пропаднат новинар, двајцата големи мрзители на Вардар со оној кој ги довел во клубот.
Ти благодарам за комплиментот. Видов и јасно ми е, ама се надевав дека ќе се свестат. Мене сомнително ми е дека Мециновиќ и Цикарски исто преку пријателски врски се доведени во клубот. Или тоа или ова ти што го наведе.
За ова со странците се согласувам целосно.

Криво ми е што клубови со поголеми долгови, носат поквалитетни појачувања. Од мака пишувам во темата и често се повторувам.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
Според Кано, договорот треба да се почитува само од наша страна, во друг случај е небитен :):)
spored kano komiti postojat radi vardar a ne obratno. i da sme u pravo dzabe e nikogas nema i ne treba da go tuzime klubot taka da, da dogovorot e apsolutno nebiten

Значи сака да биде над законот, над потишан и валиден договор за кој е надлежен суд претпоставувам. И толку нема во таа партија или влада некој кој знае што значи тоа и да му каже да прикочи малку, дека тоа не иде така? Ова и треба да го објават сите новинари доколку смеат, а не смеат веројатно. Само што вакви работи се обиваат од глава порано или покасно...
neka go objavat CEL dogovor a ne samo eden paragraf sto im odi vo prilog.

Tikvarov vika deka ne e točno deka spored dogovorot del od Komiti se zadolženi za vodenje na socijalni mreži :facepalm:

da ti prevedam, vlez bez akreditacija e zabranet. nikoj od taa media grupa ne e adekvatno akreditiran.

Член од
23 април 2022
Мислења
471
Поени од реакции
2.359
da ti prevedam, vlez bez akreditacija e zabranet. nikoj od taa media grupa ne e adekvatno akreditiran.
[/QUOTE]

Па како досега биле адекватно акредитирани? И не е баш така како што викаш, јас колку што знам има таму меѓу нив и со активни договори

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.624
Поени од реакции
24.998
Па како досега биле адекватно акредитирани? И не е баш така како што викаш, јас колку што знам има таму меѓу нив и со активни договори
[/QUOTE]

ne bile ni do sega. ednostavno gi pustalr da vlezat sega veke nema... od edna strana se bunite za propusti koga e nesto neprofesionalno od druga koga ke se vovede nesto pak ne vi cini :toe:

Член од
11 мај 2020
Мислења
146
Поени од реакции
361

Kajgana Shop

На врв Bottom