- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 419
- Поени од реакции
- 2.123
Не би се кладел дека М.Н нема да успее у овие 3 дена да направи некое срање, нова кавга и нова нетрпеливост...da se nadevame na podobri denovi i vrakanje na atmosferata...
Не би се кладел дека М.Н нема да успее у овие 3 дена да направи некое срање, нова кавга и нова нетрпеливост...da se nadevame na podobri denovi i vrakanje na atmosferata...
Кореецот не влезе во игра што е работава?dzibril dva gola vaka tk najdobar strelec na ekipava bravo zveru ideme sea so rabotnicki da iznenadime
Бев на стадион, оставам простор нешто да ми промакнало како и секогаш кога коментирам, со оглед на тоа што навивам 90 минути.Искрено не знам која утакмица си ја гледал денес… Најслаби на свет бевме ама те молам образложи како тоа бевме надиграни денес до голот за водство ? Канте е очаен, ама денес освен грешката коа ја расчисти наназад ни беше најдобар играч на терен, само он трчаше покриваше и напред и назад… Ако си бил на стадион и ако мислиш дека не надиграле ондах друго нешто имаш гледано… Прв шут кон гол им беше во 90та шутот од 6,7 метри што го одбрани Гача, втор пат шутнаа со глава следната акција одма од корнер…
Па ако многу трча, нека се занимава со атлетика.Личи дека е најдобар на терен, затоа што рака на срце многу трча
Прашање е што можеш да промениш на боље кога у сред сезона грото од играчите се врзани со договори, па имај ти колку пари сакаш на располагање. Особено ако преодниот рок повторно го обавува прославениот новинар со идиотски иницијали...На кој основ да се надеваме?
Уште една утакмица во која бевме надиграни, до голот кој го дадовме случајно, немавме ниту една шанса, мождби ни шут кон гол.
Личиме на третолигашка екипа, раштиман оркестар, еден играч не можеш да издвоиш деканигра добро.
Оној Донгмо мутантон, никаква ориентација нема во просторот. Демек трча, па имаме ќар од него. Пододавање, не знае на каде да се открие за да добие повратна. Земал на крајот, од средина на терен ја врати во наш шеснаесетник со некој киклопски потег.
Дианеси даде два гола, ама човекот е смешка од напаѓач. За првиот гол се криеше од топката, среќа и тој од Тикврш се изрезили. Втората шанса кога излезе сам пред гол, ја закачи катастрофално за вториов гол исто така направи некои смешно потскокнувања, ама среќно му се одби до него и заврши. Чист просек, само према духон Омерагиќ личи дека е играчиште.
Еден куп смешни индивидуални потези имавме, во одбрана рогаат во аути при никаков противнички притисок, напред се сопкаат од топка, претешко за гледање.
Сите победи на чиста среќа досега, али да може да падне Арсими во четврт финале, па некако да се молиме на полуфинале на пролет со ЦЕЛОСНО реновиран тим.
Играчите не дојдоа ни да се поздрават, исвиркани до небо.
Кореецот не влезе во игра што е работава?
Договорен е со тотенхем да не игра куп утакмици.Кореецот не влезе во игра што е работава?
Не беа ништо подобри Тиквеш денес, барем според мене, не се знаеше кој е поочаен денес дали они дали ние, бев убеден дека ќе има пенали… Денес Донгмо освен што трчаше, освои и неколку топки и дуели, можеби би бил уште подобар доколку би играл со подобри играчи во средина, иако според тоа како беше најавен е очаен, за денес заслужи пофалба. Мене поише ме загрижува фактот што екипава воопшто не е способна да креира некаква акција за гол, а тоа да не е некаква шанса како првиот гол денес, грешка на одбрана и слично…Бев на стадион, оставам простор нешто да ми промакнало како и секогаш кога коментирам, со оглед на тоа што навивам 90 минути.
Тиквеш имаа статива и неколку опасни шанси кои немаа завршница, блокиравме во корнери во последен момент.
Да не коментирам што поседот беше 70-30 додека не падна голот, прв корнер извадивме таму некаде во второ полувреме кога еден очаен шут закачи противнички дефанзивец. Имапе еден период кога едно 20-30 минути не влеговме во противнички шеснаесетник. Не е дека не демолирале, ама пак беа подорби од нас и поконкретни.
Тоа е тоа што го коментирам за Донгмо. Личи дека е најдобар на терен, затоа што рака на срце многу трча, ама човекот врска нема ко риба во глава да има. Не знае да се открие, не знае да додаде, а игра во средина. Не дека другите се подобри де, али овој ко странец божем треба да дели.