Фан Клуб: Вардар

Kiko-Kozle

GunneR 4 EveR
Член од
29 јуни 2008
Мислења
356
Поени од реакции
7

Од вчера од Македонија - Португалија. Иако во намален број заради фудбалот, битно е присуството... Плус досадно беше у пичк* матер... :)
:vozbud::vozbud:ме има на сликава:vozbud::vozbud:

4 ред од горе, 5ти од најлево(човек)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
i ne kazavte sto zname mu zapalivte?
Сине не какај многу многу ако имаш нешто паметно да кажеш освен калаш,тепачи и слично бујрум ако не...остани со здравје

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Сине не какај многу многу ако имаш нешто паметно да кажеш освен калаш,тепачи и слично бујрум ако не...остани со здравје
Абе на такви како него не му замерувајте
БТВ одете кај него у статистика и сите мислења видете ги.....со нас(Лозари) е опседнато детето ќе не тепало оти знаме сме му зеле и тоа на репрезентаци ја и на темата за со Холандија прашуваше дали ќе сме оделе и ако сме оделе на коа трибина ќе сме биле:pos2::pos2::pos2::pos2:

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Нема да одкријам нафта ако кажам дека милано има добар тим за наши услови и дека заслужува полн респект.Меѓутоа најдобар начин да им покажеме респект е и нив да им напикаме тројка и тоа на нивен терен.
Ги читав изјавите во денешен спорт на Достаниќ и на Глигоровски, и мило ми е што нашиот стратег најавува дека нема ништо да менува и дека нема да отстапува од напаѓачката стартегија ниту на ова прво гостување.Исто така ме радува и тоа што плејмејкерот на милано е некако пресамоуверен во квалитетите на неговата екипа,се надевам дека нашите момци на теренот ќе му ги разбијат илузиите и ќе го вратат во реалноста,која пак вели,дека Вардар го има најквалитетниот и физички најподготвениот состав во лигата, но сепак тоа ќе мора да се потврди в недела долу на теренот. Напред Вардар!
П.С. да,убаво што ќе има пренос на А2,меѓутоа јас ќе бидам посреќен ако видам во Куманово да тргнат минимум 3 автобуси со навивачи од Скопје.

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
милано-ВАРДАР НА А1 ВО НЕДЕЛА 15:30:tv: ммммм да им вратиме за оние 9-1,ќе ми биде мерак бес разлика со колку гола нека победи ВАРДАР и нови 3 бода.
НАПРЕД ВАРДАААААААААААААААААААААААААРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Нема да одкријам нафта ако кажам дека милано има добар тим за наши услови и дека заслужува полн респект.Меѓутоа најдобар начин да им покажеме респект е и нив да им напикаме тројка и тоа на нивен терен.
Ги читав изјавите во денешен спорт на Достаниќ и на Глигоровски, и мило ми е што нашиот стратег најавува дека нема ништо да менува и дека нема да отстапува од напаѓачката стартегија ниту на ова прво гостување.Исто така ме радува и тоа што плејмејкерот на милано е некако пресамоуверен во квалитетите на неговата екипа,се надевам дека нашите момци на теренот ќе му ги разбијат илузиите и ќе го вратат во реалноста,која пак вели,дека Вардар го има најквалитетниот и физички најподготвениот состав во лигата, но сепак тоа ќе мора да се потврди в недела долу на теренот. Напред Вардар!
П.С. да,убаво што ќе има пренос на А2,меѓутоа јас ќе бидам посреќен ако видам во Куманово да тргнат минимум 3 автобуси со навивачи од Скопје.
Убаво е да тргнат 3 автобуси но да не се врати само еден :toe:
а за мечот нема дилеми зема Вардар три бода :vozbud:

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
ФК Милано не може да прими "Комити"

Раководството на ФК Милано со специјален допис ја известило канцеларијата на Вардар дека поради реконструкцијата и доизградбата на трибините од стадионот не е во можност да ја прими навивачката група "Комити".

Меѓутоа, и во текот на вчерашниот ден од страна на "Комитите" беше најавувано дека ќе има патување во Куманово, кои според интересот подготвуваат два автобуси. Останува во текот на денешниот ден и дефинитивно да биде прецизирано дали ќе има навивачко гостување.

www.idividi.com.mk

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Сите што сакаат да го гледаат денес Вардар,се организираме во кафе Еспресо спроти Градежен за заедничка поддршка и навивање...засега сме само јас и Виктор гг но чекаме поголема поддршка :vozbud: почеток 15 30...

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.909
Поени од реакции
726
кој е тој статовци од милано бе???па тој не е играч тој е тепач му се нафрли на масев па и уште се буни.........ретардиран човек........и глеам мн слаба игра на вардар у 2 полувреме ке примат гол ми мириса тука нешо не излегоа од нивна половина:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom