Фан Клуб: Вардар

П

Паспарту

Гостин
Мора да реагира управата, од ваквиот бош термин само Вардар губи и никој друг! Полицијата е ПЛАТЕНА за да работи, без разлика дали е тоа во 15 или 22 часот... Ама каква држава - таква полиција, со еден збор неспособна!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.128
Терминот од 3 саат е загарантиран, порано нема да се игра, така да ако не се договори ништо останува 3 саат на пладне.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Еве ме и мене да пишам бидејки бев доста зафатен овие денови:),читам нешто полицијава меша прсти а ? Па чекеј малце бе ало,ако неможе полицијата да обезбеди ред и мир тогаш нека не ги пуштаат гостинските навивачи а не мене да ми мења термин :tapp: .

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Па на крај краева може на џандариве да им покажеме дека може и преку ден да има инциденти значи колку идиотска полиција имаме не ми се верува

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Картата за тие што немаат членска ке биде 100 денари..

Инаку во петок кортео низ Скопје,како лани за палистер,за ова подетални информации ќе добиете утре

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Еве ме и мене да пишам бидејки бев доста зафатен овие денови:),читам нешто полицијава меша прсти а ? Па чекеј малце бе ало,ако неможе полицијата да обезбеди ред и мир тогаш нека не ги пуштаат гостинските навивачи а не мене да ми мења термин :tapp: .
Уживај бе, Интер и така играше од 20:45 со Наполи :)

Дефинитивно идам, ќе си зеам и годишна патем :)

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.313
Поени од реакции
3.372
Луѓе колкави се шансите да се игра во недела натпреваров??? И до когај ќе се знае дефинитивно за терминот???

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.313
Поени од реакции
3.372
Ако се игра во недела или сабота навечер доаѓам и јас + 1 Војвода :)

Комити Ѓорче

СКОПСКИ МАНГУП
Член од
10 август 2011
Мислења
61
Поени од реакции
92
^ Ако бидете во можност (тоа значи ако не игра во исто време вашиот клуб нормално) мислам дека има најавено за поголема бројка од ваша страна. Еден ваш член ми кажа дека ќе дојдете можеби и до 10 коли.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.313
Поени од реакции
3.372
^ Да знам,ќе видимо што како деновиве...Во случај да испадне подруго доаѓам ако треба сам со кола секако ќе се договориме и по ПП кај да ве најдем :)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Далеку сме од европски Вардар, да не се лажеме, ни требаат сигурно уште 5-6 засилувања во права смисла на зборот, а не веќе играчи што се пред пензија. Второ, во клубот треба многу работи да се сменат, не само играчкиот кадар. :)
--- надополнето: Sep 25, 2011 8:38 PM ---
Повторно како некогаш.... :) Колку само е моќна сликава тоа е чудо едно :D
Неможе клуб којшто бил во агонија 6-7 години да го направиш Барселона за 3 месеци.За тоа треба време,многу работа,труд и искрени намери.Имаме комплетно нова управа,спонзор,играчи ,ветуваат многу,а првите резултати веќе се чувствуваат оддалеку.Не заборавај дека тимот се склопи набрзина и им треба време да се воиграат,научат меѓусебе.Правиот сјај и вистинското лице на Вардар очекувај да блесне после зимската пауза во којшто веројатно ќе се засилиме со уште некој добар игра.

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Еве и официјално за караванот

Комитски Караван, најава за Вардар- Шкендија

Ден пред натпреварот Вардар- Шкендија, во Петок, ќе се организира караван со коли, кој ќе тргнува од последна стара 5ка во Ново Лисиче(каде што се чекавме со Пелистер) во 19.00 и ќе оди низ цело Скопје, со цел да се направи атмосфера за натпреварот, собирање во 18.30.

Повик да сите да дојдат, кој сака може да дојде со мотор, точак или било што.

Напред КОМИТИ !!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.128
Неможе клуб којшто бил во агонија 6-7 години да го направиш Барселона за 3 месеци.За тоа треба време,многу работа,труд и искрени намери.Имаме комплетно нова управа,спонзор,играчи ,ветуваат многу,а првите резултати веќе се чувствуваат оддалеку.Не заборавај дека тимот се склопи набрзина и им треба време да се воиграат,научат меѓусебе.Правиот сјај и вистинското лице на Вардар очекувај да блесне после зимската пауза во којшто веројатно ќе се засилиме со уште некој добар игра.
Не ни очекувам за толку брзо време, само напоменав далеку сме од Европски Вардар. Додека не се забележат првите титули со оваа управа и позначајни успеси не верувам во нив. Истото беше и со Трифун цела сезона победи имавме со 3 разлика....

Kajgana Shop

На врв Bottom