MkdForever
Комита
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 19
Да да дефанзивец беше и тоа доста добар, капитен на Ѓорче Петров беше...Овој беше дефанзивец така? Да не сум ги помешал имињата случајно...
Да да дефанзивец беше и тоа доста добар, капитен на Ѓорче Петров беше...Овој беше дефанзивец така? Да не сум ги помешал имињата случајно...
кој е бренд во македонија??? вардар 2011??? како то те миолам??? кога вардар 2011 стана бренд кога е формиран пред само неполна недела??? кењате дека не сте изгубиле ни бренд, ни традиција, ни име... НИШТО!!! е па изгубивте се!!! знајте како???Колку сакам да ги гледам во живо како љубоморат и им е криво,и смислуваат провокативни реченици...алоооооо ова не е прилепска чаршија па со Џумерко да продавате селски мајтап.
Помирете се со судбината Вардар е спортскиот бренд на Македонија.
да да играше за македонија ѓорче петров па дојде во вардар се пензионираше лани и сега е помошникОвој беше дефанзивец така? Да не сум ги помешал имињата случајно...
Седи мирен бе, сега ќе видиш Шкендија Партизан.Koga nekoj klub ke postigne pogolem uspeh od Vardar ili nekoj klub sto ke dojdat nad 25.000 gledaci da go bodrat (Vardar-Bordo=1995 god) E TOGAS MOZE DA SE BUNI I GOMNA DA JADE no do togas TISINA!!!
Можеш да цркнеш од макакој е бренд во македонија??? вардар 2011??? како то те миолам??? кога вардар 2011 стана бренд кога е формиран пред само неполна недела??? кењате дека не сте изгубиле ни бренд, ни традиција, ни име... НИШТО!!! е па изгубивте се!!! знајте како???
е па вака... вардар 2011 е формиран со фузија на вардар и миравци и тоа во 2011 година и се формира НОВ, пази НОВ клуб со име ВАРДАР 2011!!!
каде е тука проблемот??? е па проблемот е во тоа што овој вардар 2011!!! сака и има амбиции да игра во европа!!! е па со среќа нека му е!!! и ќе игра во европа!!! е кога ќе добие некој противник од таму, истиот тој противник ќе сака да знае ФАКТИ за македонскиот претставник ВАРДАР 2011!!! кога е оформен, каква традиција има, какви резултати постигнувал, кои играчи го носеле неговиот дрес во минатото и сето тоа ќе сака да им го претстави на неговите навивачи!!! и што ќе види??? е па ќе види дека клубот е формиран во 2011 година, со фузија на НЕКОГАШНИОТ МАКЕДОНСКИ ФУДБАЛСКИ БРЕНД вардар и клуб од с. миравци. од традиција и историја страна има една (минимум ако одма наредната сезона излези во европа) година активно играње фудбал, а бренд??? е па бренд се станува со долгогодишна традиција и успеси, а брендот не се задржува со менување име и останување во 1 лига на сметка на тоа!!! хари убо ви го напика само не сте свесни за то!!! или немате капацитет то да го сватите!!! а кои играчи го носеле дресот на вардар 2011 во неговата доооооооооооооооллллллллллга историја??? е па оние кои ќе потпишат сега за ВАРДАР 2011!!! со овој потег ги погазивте сите прави легенди кои некогаш играле за веќе непостоечкиот вардар.
лесно е и за придавката. ќе потплатите неколку новинари во македонија, во европа секако не можите и после првата полусезона ќе ви ја укинат додавката во името, тука нема проблем!!! АМА во европа??? таму сакате да играте секоја година така??? е таму нема да моѓите!!! таму секоја година кога клубот кој ќе го добивате ќе ве претставува како тим формиран во 2011 година, без традиција, име, БРЕНД И ТО Е ФАКТ!!! ако ви е да се прајте важни во македонија дека сте останале во 1 лига, џабе ви е, сите ве знаат како останавте и никој не ве доживува како некој си бренд повеќе, туку како група на продаени души и плачковци кои до вчера како ГОРДИ македонци ќе одеа во 2 лига, а сега вреѓаат се живо и диво кој им ја плеска вистината во лице!!!
од пред една недела или како е таму, македонија загуби еден фудбалски бренд (вардар), па така сега како прави брендови останаа пелистер, победа и силекс!!! да да победа!!! ПОБЕДА БАРЕМ НЕ ГО СМЕНИ ИМЕТО, туку се формира нов клуб кој ќе ја заменува во наредните 8 години, за да после и го отстапи местото во 1 лига, затоа што победа НЕ ИСПАДНА, туку беше исфрлена!!! ние можеби ќе се заебаваме 8 години, но бварем ништо не загубивме, за разлика од вас!!! си формиравме нов клуб, кој брзо моѓи и во европа ќе излези, оти така ни се можи и ни се сака, а плус си додадовме уште еден за посилен прилеп!!! ние имавме тежок период, но ќе се вратиме многу посилни, а вие???
е да... и за нашите сестри... не се секирајте вие за нив, не идат тие У скУпје, оти тука У мода е да се биде пешко!!! пазете си ги ваште оти заради вашиот тренд, скУпските момиња, се еб....т со албанеци!!! а вие плус и се смејте на то!!!
до модераторот!!! знам дека си од овој фан клуб и пошто ова не ти одговара ќе го избришиш!!! ако!!! ако фактите те вреѓаат бриши, секако форумов од ко почнаа да земаат секакви дегени за модератори оди во лоша насока!!!
победа-парма имаше преку 25000 гледачи и то во скопје!!! ај сеа да те видам!!!Koga nekoj klub ke postigne pogolem uspeh od Vardar ili nekoj klub sto ke dojdat nad 25.000 gledaci da go bodrat (Vardar-Bordo=1995 god) E TOGAS MOZE DA SE BUNI I GOMNA DA JADE no do togas TISINA!!!
кој вардар??? вардар 2011??? нема проблем!!! то е новоформиран клуб од пред 1 недела кој нема никаква врска со славниот скопски вардар кој појче на постои!!! овој вардар нема ни име, ни традиција, ни историја!!! ги има само збунетите комити, кои по згаснувањето на ПРАВИОТЗ ФК ВАРДАР мора да си најдат нов клуб за кој ќе навиваат. само ми е жал што брзо го преболеа стариот нивен клуб за кој до пред недела дена ќе "навиваа" и во 2 лига!!!:pМожеш да цркнеш од мака
Вардар секогаш во прва лига, Комити секогаш група бр 1 ! УМРЕТЕ ДУШМАНИ.
Не ни можат ништо ни федерации, ни закони, ни ништо не важи за нас, моќни сме, и си можеме да правиме што сакаме. Тебе криво да не ти е ?
ПАТИ СЕЉАЧИШТЕ ПРИЛЕПСКО НЕИЗЖИВЕАНО !
Со тоа што е сменето името сакаш да кажеш дека ја губиме цела историја и традиција? Епа момак ондак и твојата мила држава Македонија нема ни историја ни традиција. Александар бил Македонски а не Фирмски ако гледаш така и многу други делови од историјата. Па фактички ФИРОМ постои од девеесет и некоја година коа го потпишавме тој договор за ОН. Така ли е патриоту?победа-парма имаше преку 25000 гледачи и то во скопје!!! ај сеа да те видам!!!
--- надополнето: Jun 27, 2011 11:15 AM ---
кој вардар??? вардар 2011??? нема проблем!!! то е новоформиран клуб од пред 1 недела кој нема никаква врска со славниот скопски вардар кој појче на постои!!! овој вардар нема ни име, ни традиција, ни историја!!! ги има само збунетите комити, кои по згаснувањето на ПРАВИОТЗ ФК ВАРДАР мора да си најдат нов клуб за кој ќе навиваат. само ми е жал што брзо го преболеа стариот нивен клуб за кој до пред недела дена ќе "навиваа" и во 2 лига!!!:p
ФФМ и хари убо ве заебаа само шо не сте свесни за тоа!!!
криво??? зошто да ми е криво??? криво ќе ми беше вардар да испаднеше и по една година да се вратеше многу појак и поорганизиран и да излезеше во европа! вака зошто да ми е криво што го снема најомразениот тим на пола македонија и на негово место се појави нов!!! сами се заебавте дечкоооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!
ај чао!!!
победа-парма имаше преку 25000 гледачи и то во скопје!!! ај сеа да те видам!!!
--- надополнето: Jun 27, 2011 11:15 AM ---
кој вардар??? вардар 2011??? нема проблем!!! то е новоформиран клуб од пред 1 недела кој нема никаква врска со славниот скопски вардар кој појче на постои!!! овој вардар нема ни име, ни традиција, ни историја!!! ги има само збунетите комити, кои по згаснувањето на ПРАВИОТЗ ФК ВАРДАР мора да си најдат нов клуб за кој ќе навиваат. само ми е жал што брзо го преболеа стариот нивен клуб за кој до пред недела дена ќе "навиваа" и во 2 лига!!!
ФФМ и хари убо ве заебаа само шо не сте свесни за тоа!!!
криво??? зошто да ми е криво??? криво ќе ми беше вардар да испаднеше и по една година да се вратеше многу појак и поорганизиран и да излезеше во европа! вака зошто да ми е криво што го снема најомразениот тим на пола македонија и на негово место се појави нов!!! сами се заебавте дечкоооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!
ај чао!!!