Оваа?Сега пак со силекс ?
Би требало да ги тепаме, тие на Градски стално повлечено играат.
Прогнозирам дека на крај ќе бидеме 2-ри.
А со Пелистер другата дома ќе ја играме, и нормално како редовни муштерии на Градски ќе ги плеснеме. Е на таа утакмица мора да се оди.
Pa vo tretiov krug pak ke igrame so niv!За која средба со Пелистер мислиш?
Ne znam, se e mozno. Ako se sredat do togas rabotive nema bojkot. Ali jas ke idam sigurno, nema da izdrzam da bojkotiramДали ке биде бојкотирана средбата со Пелистер?
Не е местен туку Камчев на полувреме им вети на играчите премија од 5000 евра ако го тепаат Слиекс.Тоа и се оствариНекако ми мириса на наместен натпревар. : )
da ne pretera malku so sumata jde molimte za sileks 5ooo evra pa ne zasluzuvaat ni 5000 denariНе е местен туку Камчев на полувреме им вети на играчите премија од 5000 евра ако го тепаат Слиекс.Тоа и се оствари
site igraa barem onie zdravite braga i savic se povredeni perendija ima kartoniВардар - Силекс 2-1.lee:
Едвај. Стратев играше со втор состав или јас не сум упатен во составот на Вардар. Само Емурлаху и Јорде ги видов. Али измена на место на Зоки. Пушти извесен Музафер Ејупи, за 3 минути гол даде. На крај малиот Леповиќ шо цела утакмица го убивме од пцуење, се прослави у гужвата у 90та минути и тепавме.
У прво Муса Али, новиот Нигериец на Силекс даде еврогол од десната страна од 15тина метра у десно ќуше и после се убија од виткање и лежење по трева ебате.
Али, важно на трибини беше Трифун, а во прво полувреме беше и Таско. Како си отиде Таско дојде Камчев у второ.![]()
Точно, имаше играње со рака, ненамерно но имаше. Само што судијата не го примети тоа... и те молам не ми држи лекции за судиски прекршоци и прогледувања низ прсти, бидејќи пред два натпревари Вардар загуби од судиска грешка и тоа кардинална, каде призна гол без топката да ја пројде линијата. Ние барем регуларно голот го дадовме. Играта со рака не резултираше на резултатот. :wink:а бе се убаво си напишал само незнам дали намерно или ненамерно си испуштил да нагласиш дека победничкиот гол на вардар дојде по корнер на кој му претходеше играње со рака од страна на вардаров играч во шеснаесетникот на силекс