- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
dragi setinov podnese ostavka na negovo mesto za v.d pretsedatel e naznacen misho majstorovic a mnozinstvoto od delegatite se na toni i bliznak
koj se pa sega tie?dragi setinov podnese ostavka na negovo mesto za v.d pretsedatel e naznacen misho majstorovic a mnozinstvoto od delegatite se na toni i bliznak
Тони е ваљда тој шупакот што е комесар за безбедност. Како тој стигнал до делегатските места ич не ми е јасно...koj se pa sega tie?
ja pa mislev u strumica ste najdobriпокажеме кој е главен во Скопје!
toni stojchevski i bliznak oni rakovodea so klubot vo poslednive 2 nedelikoj se pa sega tie?
Аха на запад 1000 души на зига зага да ни се урнеВардар - Шкендија тоа не се пропушта.Утакмицава најверојатно ја губиме,али сепак се надевам дека ќе исчупаме бод некако.
На трибини да се собереме во што поголем број.Искрено не очекувам повторување на Пелистер,ама бар едно 800 души да бидеме мора.Иначе знае некој дали пак ќе ни бараат по 100 педерине?Ако бараат идеме на запад пак?
Хахахах да да.Таа кога бевме 300 со Скопје се тресеше,а не па 1000 души да се ставиме таму.Али ај,ако се гине бар на запад нека биде тоаАха на запад 1000 души на зига зага да ни се урне
Никад не сме биле на врв со Брацо. Бевме горе долу успешни во Македонија. Ако ти го гледаш Вардар на рангот на Металург или ОФК Београд, ја го гледам малку погоре, Спарта Прага, Динамо Киев и слични... А тоа со Брацо знаеш коа ќе го иаме? Коа ја ќе си го исечам на пет парчиња од по метро.Сетинов дал оставка што значи нешто е матно во Вардар,излеа сите го чекаат 24 септември(петок) денот кога ке се знае дали Брацо ке го добие спорот и ке се врати во Вардар!!Искрено подобро решение нема од Брацо,кој сака нека каже ама со него бевме на врвот а не како сега да се бориме за опстанок!Ајде се чека сабота ке биде лудило,очекувам 1,500 КОМИТИ и да покажеме кој е главен во Скопје!
Па 2003/2004 беше одлична само што педерон Хауге не оштети и не отидовме во ЛШ....Тогаш беше Брацо...Никад не сме биле на врв со Брацо. Бевме горе долу успешни во Македонија. Ако ти го гледаш Вардар на рангот на Металург или ОФК Београд, ја го гледам малку погоре, Спарта Прага, Динамо Киев и слични... А тоа со Брацо знаеш коа ќе го иаме? Коа ја ќе си го исечам на пет парчиња од по метро.
Тоа е една сезона, момак. Брацо беше цели осум години во Вардар!Па 2003/2004 беше одлична само што педерон Хауге не оштети и не отидовме во ЛШ....Тогаш беше Брацо...