Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
cestito pobeda samo taka....me raduva sto pobedivte i sto begate od opasnata zona!!!! imase li piratcinja :D ???? naredna nedela so skendija da gi somelete !!!! pozdrav braca- VOJVODI & KOMITI!!!
Фала на честитки...
Немаше пиратчиња, барем не организирано иако гледам на северна имаше некои што скокаа од време на време на судиски одлуки. Али затоа кога седевме пред северна, од другата страна кај калето беа десетина браќа, кои набљудуваа :pos:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Ајде ајде две по ред победе имате :) Честитки!
За утакмицата со Напредок, мислим дека нема шо да барате таму, зашто како изиграја со Работнички..свака им част! Но сепак треба оптимистички да се размислува, и зависи колку играчите ќе го издржат прволигашкиот товар.
И после немојте нешто за Мац да зборите лошо, на 2-3 пати ве спасил :) .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079
Да, да си ги повлекувам зборовите за Маџаровски :)
Иначе во моментов атмосферата во тимот е на ниво, и конечно почнаа дечките да играат за публиката. Очекувам да изгинат и во Кичево, па зошто да не се вратиме со некој бод. Напредок не е многу посилен од нас иако има доста искусни играчи.
Но тоа е наредна недела, а оваа не очекува меч од купот. Во среда во 15 часот се среќаваме со тетовска Ренова. Ние немаме многу замени во екипата па за жал ќе мора да се игра со истите играчи... Ренова имаше дерби меч вчера, но сепак нивната клупа е подолга а и првиот нивни тим е посилен од нашиот. Сепак надежта последна умира, па се надевам на добар резултат (1-0 сосема би ме задоволиле :))

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
^ Као шо рече, зашто да не се вратите со бод од Кичево, но за 1 недела имате 3 натпревари за одигување а знаејќи дека немате којзнае какви играчи па да одмарате некоии..но можно е да се оди на варијанта да се одмораат стандарните играчи и да играте со младинци против Ренова у среда, за да бидат спремни за со Напредок.
Тоа е најлогично.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честито победа , и со среќа на следниве секако многу битни натпревари!
Се надевам Вардар ќе се врати полека полека на колосек.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
КОМИТИ СКОПЈЕ од денес па се додека не си отиде комплетно целата управа од ФК ВАРДАР, стапува во целосен БОЈКОТ на натпреварите на ФК ВАРДАР!!!
Вчера "мафијашки" структури во ФК Вардар пробаа да ги рекетираат КОМИТИ!!! Со тоа ни е објавена В О Ј Н А!!! и тоа тотална, НЕМА ПОВЛЕКУВАЊЕ, НЕМА ПРЕГОВОРИ, НЕМА РАЗГОВОРИ!!!
ЦЕЛА УПРАВА НАДВОР ОД ВАРДАР!!!!!

За куп натпреварот со Ренова кој ќе се игра во среда одлуката на навивачката Институција КОМИТИ сега за сега е:
Б О Ј К О Т ! ! !
Бидејќи ние не сме група која преку ноќ менува ставови, одлуката има само теоретски шанси да биде променета!

- Ова од фејсбук страната на Комити

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
КОМИТИ СКОПЈЕ од денес па се додека не си отиде комплетно целата управа од ФК ВАРДАР, стапува во целосен БОЈКОТ на натпреварите на ФК ВАРДАР!!!
Вчера "мафијашки" структури во ФК Вардар пробаа да ги рекетираат КОМИТИ!!! Со тоа ни е објавена В О Ј Н А!!! и тоа тотална, НЕМА ПОВЛЕКУВАЊЕ, НЕМА ПРЕГОВОРИ, НЕМА РАЗГОВОРИ!!!
ЦЕЛА УПРАВА НАДВОР ОД ВАРДАР!!!!!

За куп натпреварот со Ренова кој ќе се игра во среда одлуката на навивачката Институција КОМИТИ сега за сега е:
Б О Ј К О Т ! ! !
Бидејќи ние не сме група која преку ноќ менува ставови, одлуката има само теоретски шанси да биде променета!

- Ова од фејсбук страната на Комити

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.900
Поени од реакции
73.079

Бтв околу бојкотов....
Не ме радува нешто многу, пошто доаѓа во клучен момент кога на вардар му е најпотребна нашата поддршка. Со тоа само им идеме по ќејфот на некои, а и ја зголемуваме шансата за испаѓање од купот....
Инаку стравувам и околу идејата за бркање на управата. Никој не гарантира дека одма ќе се најде спонзор, а знаеме дека зад нас веќе имаме еден меч кој не го одигравме, и при евентуално непојавување на некој од следните мечеви, ќе се поздравиме со првата лига. Сред сезона сме, и мислам дека не треба да се превземаат вакви ризици во моментов. Знам дека ја имаме најлошата управа на светот, која во моментов бара начин да си замине откако не најдоа ниту еден спонзор и не вложија ниту еден ебан денар во Вардар. Втората варијанта е дека веќе се готви теренот за враќање на Брацо...

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Нема никој да ни забрани ни управа ни свињи дебели Вардар наш е наш ке останеее....УПРАВА ПЕДЕРИ!
Нема да коментирам многу за утакмицата не го видовме голот разбрав мајсотр Пандо го дал не сакавме да влеземе на јужна зошто управата прекршуваат договор кој го имавме за картите за нас но не почитуваа и ставиле ни повеќе ни помалце лавови како секјурити!Пред полувреме околу 250 души влеговме на запад (само што не се сруши трибината на зига-зага)..
Супер навивање добра бројка нова песна 9-10 бакљи фрлени слабо навивање на моменти иначе многу бевме гласни на довикувањето со воџата одлично....И да поздрав до шверцери кој цело време на брдото седеа и не гледаа..Пирати коа играат со ВАРДАР стално се скарани со управа ако нема везе...
И вака се надевам ке продолжиме во Кичево мора да земеме оти наредни 2 кола со шкендија и тетекс ке биде тешко па очекувам од тие две средби барем 1 бод....
Може да ми кажеш која агенција го обезбедувала натпреварот за да знам за кои личности се работи (ако мислиш на ЛАВОВИ како личности од група или лошо сум те сватил :toe:).

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.499
Поени од реакции
28.919
Може да ми кажеш која агенција го обезбедувала натпреварот за да знам за кои личности се работи (ако мислиш на ЛАВОВИ како личности од група или лошо сум те сватил :toe:).
Не беа како агенција ги познав(нема да кажам овде имиња) зошто сум од горче 2-3 беа лавови!!!А од кај биле не знам нити имаа легитимација...

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
niz avtokomanda se zbori deka utakmicata vardar-skopje e kupena,i deka e maslo na braco.ovie info gi imaat kazano del od igracite i covek blizok do trenerite.dali od komiti znaat za ova? i toa sto go imav pisano 10 pati porano sega se ispostavuva deka VARDAR NEMA UPRAVA,i deka ne se znae koj jade koj pie.i ne mi e jasno kako moze,koj e toj sto ke naredi da se plakjaat karti po 100 denari za komiti,a do sega komiti si imaa svoj nacin na funkcioniranje,koj im odese dobro barem vo toj del.i dali ke navivate sega so bojkotov ,ili ne ,ne mi e jasno,posto "komita ultras" vika deka ke se prisustvuva na mecevite,a od druga strana e "bojkot".

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Не беа како агенција ги познав(нема да кажам овде имиња) зошто сум од горче 2-3 беа лавови!!!А од кај биле не знам нити имаа легитимација...
Oд кога стана ти од ЃОРЧЕ бе друже нели од Хром беше :helou:??? За имиња не ни треба да кажуваш да те потсетам за агенција барав пошто неколку работат у една, неколку у друга ...

--- надополнето ---

Аман бе луѓе до кога со БОЈКОТИ со УПРАВА ПЕДЕРИ више како обичен гледач од страна ми се здосади вака коа гледам ситуацијава кај вас има ли крај ова .........

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Има членови на Лавови што работат низ разни агенции за обезбедување од Скопјево,ништо чудно.
Не мора одма да удираш дека директно биле Лавови.
Тоа им е работа на дечките,кај ќе ги пратат,мора да одат,за работа се работи.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.661
Поени од реакции
9.972
niz avtokomanda se zbori deka utakmicata vardar-skopje e kupena,i deka e maslo na braco.ovie info gi imaat kazano del od igracite i covek blizok do trenerite.dali od komiti znaat za ova? i toa sto go imav pisano 10 pati porano sega se ispostavuva deka VARDAR NEMA UPRAVA,i deka ne se znae koj jade koj pie.i ne mi e jasno kako moze,koj e toj sto ke naredi da se plakjaat karti po 100 denari za komiti,a do sega komiti si imaa svoj nacin na funkcioniranje,koj im odese dobro barem vo toj del.i dali ke navivate sega so bojkotov ,ili ne ,ne mi e jasno,posto "komita ultras" vika deka ke se prisustvuva na mecevite,a od druga strana e "bojkot".
Од тоа што прочитав,официјалниот став на групата за утакмицата со Ренова е дека нема да се присуствува организирано,за да видат од "управата" како би изгледал натпревар на Вардар без Комити. Нормално кој сака може да иде на натпреварот.

Потоа на натпреварот со Напредок ќе се иде,уште не се знае како.... Д.С должи 32000 денари на Комити,пари со кои би се обезбедиле 2-3 автобуси.... Најверојатно самостојно со воз,или автобус редовните линии ќе се иде,али пак ќе кажам ништо не е сигурно.

Али се уште не можам да сватам за кој кур ни побараа карти да плаќаме ? Што се случи наеднаш....
Баш добро функционираше наплатата на карти.... Нешто гадно смрди тука....

Kajgana Shop

На врв Bottom