- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.544
- Поени од реакции
- 29.116
да на тие мислев...незнам точно од кога беа али знам 2006 па вака беа ваљда 2007 ги имавме тиеВаљда мислел на белите дресови со црвено црни линии по рабовите...
да на тие мислев...незнам точно од кога беа али знам 2006 па вака беа ваљда 2007 ги имавме тиеВаљда мислел на белите дресови со црвено црни линии по рабовите...
Тие дресови ги носевме додека беше Брацо кај нас и тоа во последните негови сезони во Вардар. Кога дојде Трифун имавме други дресови (целосно црвени)...да на тие мислев...незнам точно од кога беа али знам 2006 па вака беа ваљда 2007 ги имавме тие
ее баш тие..Еднаш еден човек постар беше во продавница комплет му го видов урамен спремен бев да му платам одма ама не го давал..Ако знаеш ти или било кој овде да се продава таков дрес пишете пп...Тие дресови ги носевме додека беше Брацо кај нас и тоа во последните негови сезони во Вардар. Кога дојде Трифун имавме други дресови (целосно црвени)...
Еве најдов една слика отприлика како изгледаа белите дресови
Аха ќе најдеш некаде кога ќе си го видам тилот. Него гледам во една продавница кај зелено пазарче има разни работи со знакчето на Вардар, па дури има и една голема боксерска вреќаее баш тие..Еднаш еден човек постар беше во продавница комплет му го видов урамен спремен бев да му платам одма ама не го давал..Ако знаеш ти или било кој овде да се продава таков дрес пишете пп...
Искрено не ни очекував друг епилог...http://www.ffm.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=1080%3A-----07092010&catid=46%3A2009-03-19-21-17-01&Itemid=77&lang=mk
Се запира поведената дисциплинска постапка против Ф.К.Силекс Кратово поради немање на докази за сторен прекршок.
цццццццццццц..... што мајмуни се!!
Знам за зелено пазарче на шверцери пола шалови од кај им се?Аха ќе најдеш некаде кога ќе си го видам тилот. Него гледам во една продавница кај зелено пазарче има разни работи со знакчето на Вардар, па дури има и една голема боксерска вреќа
Барав и саат, ама се продал, имаше само од Македонија ЃП (убав ѕиден саат)...
Искрено не ни очекував друг епилог...
Тоа е тоа...
Mислам дека станува збор за Буњамин Шабани , Кумановецот што играше за Башкими и Милано а у Скопје дојде од Норвешки Нордсјеланд мислам дека .Баталете ја сега Ренова, да се насочиме малку кон саботниот меч со Фк Скопје :tv:
Не очекува меч во кој мора повторно да стигнеме до трите бода за полесно да се дише во иднината. Лека полека ги консолидираме нашите редови, и време е да го видиме најдоброто од нашите момци. На спротивната страна имаме слаба екипа која мора да признаам дека изненадува во првите неколку кола. Го имаат Кировски, дете на вардар кој на мечот со Анортозис го фрли нашиот дрес, па после си ја побара шансата во странство и откако не успеа си заврши таму каде што припаѓа - Македонската лига :icon_mrgr
Ако не се лажам го имаат и Емир Шабани кој не е ништо посебно. Средината им ја држи Доне Аргировски кој сум имал можност да го гледам една сезона во дресот на Пржинска Славија, и тогаш беше дудук невиден. Станува збор за крупен играч, за кој никогаш немав позитивно мислење а сега дотурка да биде капитен на прво лигашка екипа...
Противникот ќе дојде многу мотивиран на Градски (што е нормално за секоја екипа кој игра против Вардар :icon_mrgr) и треба малку да ги спуштиме на земја. Со наша помош, Вардарци може да дојдат до трите бода и во тоа сум прилично сигурен. Мило ми е што се вратија Фахуредин Ѓурѓевиќ и Иван Настовски па заедно со Арбен Нухију ќе имаме сосема добар напад.
Се надевам дека деновиве се работело и на одбраната особено на кобната лева страна. Лошо е што момците ќе играат под притисок дека треба да победат, но тоа е тоа.
Мора да победиме, НАПРЕД ВАРДАР!!!
Mислам дека станува збор за Буњамин Шабани , Кумановецот што играше за Башкими и Милано а у Скопје дојде од Норвешки Нордсјеланд мислам дека .