Фан Клуб: Вардар

Член од
5 мај 2024
Мислења
79
Поени од реакции
98
Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
Во овој момент не е офсајд , но при ударот голманот на Тиквеш пушта нога и ако ја удира тогаш играчот на Тиквеш може да бил во офсајд , и тоа треба да се види ..

Ете искочи и слика кога при самиот центаршут веќе двајца играчи на Тиквеш се во офсајд :)
Друже пасивен офсајд не се суди од пред 5 години ...
Ај немам намера да се објаснувам со лица појма шо немат од фудбалски правила ...

Член од
28 јануари 2022
Мислења
91
Поени од реакции
231
Не го тупам пишав дека гол му поништи ја чист , и овде приказни кажват сите од штаб
Друже оди гледај НФЛ и со тебе не можам да се објаснувам , седи ќец
Боли поразот тоа е, на самата слика се гледа чист како солза офсајд, џабе плачење тука

Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
Боли поразот тоа е, на самата слика се гледа чист како солза офсајд, џабе плачење тука
Ме изгори болење, еве не ќе можам да заспијам .
п.с. Во право сте имаше 3 офсајди при акцијата , еднаш на центар шутот, еднаш голманот на Тиквеш ја пушти ногата , и уште еднаш тој шо даде голот , плус тој играше со рака.
Легенди :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.760
Поени од реакции
39.695
@Џони От во погрешен момент стопираш, бидејќи после тоа имаш контакт од голманот, и бидејќи Гачевски е пред последниот одбрамбен на Вардар, фудбалерот се смета за голман, а линијата се повлекува на Гачевски и вториот претпоследен одбрамбен на Вардар.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.745
Поени од реакции
6.472

Ке биде службено 0-3 за Вардар :)

После ударот на помошникот судија Ставрев не свирнал крај туку го прекинал мечот (имало уште 1-2 минути за игра) , ова значи службена победа , лапај си гол разлика..:cool:

Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
@Џони От во погрешен момент стопираш, бидејќи после тоа имаш контакт од голманот, и бидејќи Гачевски е пред последниот одбрамбен на Вардар, фудбалерот се смета за голман, а линијата се повлекува на Гачевски и вториот претпоследен одбрамбен на Вардар.
И ова се испроцесира помошникот во 1 секунда , а и тоа не е така .
Ај да завршиме тука , ќе има од судиска комисија анализа ќе видиме шо ќе кажат .

Член од
28 јануари 2022
Мислења
91
Поени од реакции
231
Не се глупирај до сликата, немаа врска играчите на сликата кога центрираше топка Тиквеш.
Чист гол поништен

работи пурата у позадина :aplauz:
Немаа врска така е низ портал влегоа за да бидат 3 метра позади одбраната, единствено нешто што се слуша во позадина од целава ситуација е солзи сами капат прости ми, намалете со комплексите, прифатете пораз не е крај на свет за да плачете толку;)
Автоматски споено мислење:

п.с. Во право сте имаше 3 офсајди при акцијата , еднаш на центар шутот, еднаш голманот на Тиквеш ја пушти ногата , и уште еднаш тој шо даде голот , плус тој играше со рака.
Б-комплекс

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.433
Поени од реакции
24.611
Не бе легенди сте , она ако беше офсајд за вас , оди гледајте НФЛ оти од Фудбал појма немате ...
Уште при снимка и од страна утврдија дека било офсајд , или менувајте спорт или сите групно во Систина Офталмологија по еден диоптер земете
Автоматски споено мислење:

Ајде сега и така имало хаахах

dzoni cist ofsajt e ova. praviloto veli deka sekoe podavanje zad golmanot e ofsajt pa makar i 10 igraci na vardar da ima pred toj na tikves.

ali fala sto dojde tuka i go gledase timot na narodot.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.565
Поени од реакции
6.219
dzoni cist ofsajt e ova. praviloto veli deka sekoe podavanje zad golmanot e ofsajt pa makar i 10 igraci na vardar da ima pred toj na tikves.

ali fala sto dojde tuka i go gledase timot na narodot.
Нема такво правило ,
Правилото е во случај на пас мора да има двајца играчи зад противникот ..
Ај да скратиме ќе кажи судиска комисија ..

Член од
19 август 2010
Мислења
3.965
Поени од реакции
9.602
Odlična pobeda denes i mnogu važni tri boda! Zakarić bratot kako ja zakači, alal vera. Vo Zakarić i Bosančič imame fudbaleri koi so eden šut možat da rešat natprevar. Se gleda napredok so Srle na klupa, i mislam deka ke ide samo na podobro. Treba sega da probame da vrzeme ušte edna pobeda narednoto kolo protiv Sileks. Mislam deka Srle ke im go najde lekot.

Член од
25 август 2024
Мислења
10
Поени од реакции
82
Пуштив од кога заврши Пелистер чист гол на крај му поништи ја на Тиквеш
Од кога заврши Пелистер? Си седел дома си се тресел само Вардар бодови да изгуби. Три дена ден на жалост сега

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.931
Поени од реакции
73.420
Ниту ти, ниту ние не може со сигурност да тврдиме дали е офсајд или не. И што и да досудеше судијата, немаше да згреши, затоа што прво е огромна мешаница пред него во шеснаесетникот, немаш ВАР, а разликата е во милиметри што се вика.
Не е нешто што е преевидентно за да кажеш оштетил некого.
Снимката од видеото е ужас. Ако голманот ја допре топката при шутот, тогаш е офсајд, затоа што Гача е пред играчот на Тиквеш и ради тоа што нема двајца играчи пред играчот на Тиквеш, истиот е во офсајд. Тоа е релативно ново правило и ретко се гледа, али го имаше на Арсенал против Њукасл или Вест Хем лани на пример.
Ако не ја допре голманот, тогаш не е офсајд, барем од снимката не може да се тврди дека во моментот на шутот играчот на Тиквеш е позади Гача.

Како и да е секое тврдење дека е чист офсајд или чист гол е глупо со оваа технологија со која располагаат при снимањето.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.437
Поени од реакции
2.441
тешка ситуација за судијата ,гужва во шеснасетникот ,последни секунди...е сега без вар така е....како и да е 3 бодови одат на право место кај вардар кој последниве 2-3 год беше масакриран од судиите

Kajgana Shop

На врв Bottom