Фан Клуб: Вардар

П

Паспарту

Гостин
Е ај да видиме што ќе бидне сега, дали ќе се заинтересира плус некој спонзор да влезе и дали ќе пркнеме од оваа дупка.
Ако има спонзор тоа 100% ќе биде Брацо, а доколку тој се врати, јас тогаш ќе го кажам своето мислење за целата ситуација во Вардар, за сега ќе останам колку-толку воздржан.

Никогаш не ни имало заинтересиран спонзор за влез во Вардар, сето она со Агрокор, со "Норвежаните", Бразилците и Шеиците било само мачкање очи и ништо друго...

Кажав во многу претходни постови, а сега пак ќе повторам, Вардар нема да најде спонзор се додека т.н. wannabe газди се виснати над клубот. Нема човек на светов кој би давал пари во клуб, а притоа малоумни идиоти со капацитет 0 (нула) на мозокот да раководат (читај крадат) со тие пари. Моменталната ситуација во Вардар е баш таква, некои луѓе чекаат спонзорот сам да дојде, не ни мрдаат со прст да пробаат истите тие да го најдат, и чекаат само да дојде некоја пара во клубот за да се истепаат кој повеќе ќе земе... Притоа кажуваат приказни Агрокор и нашинец од Норвешка, а вистината е дека ни Рамче Трејд од Шутка не сака да финансира во нашата гордост.

Некој од вас очекува Сетинов да најде спонзор во наредниот период!? Поголеми се шансите Македонија на исток да се граничи со Кина, отколку он да најде спонзор...

Тешка е ситуацијата во нашиот Вардар, а во наредниот период доаѓа она најтешкото, да не кажам пеколот :(

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ако има спонзор тоа 100% ќе биде Брацо, а доколку тој се врати, јас тогаш ќе го кажам своето мислење за целата ситуација во Вардар, за сега ќе останам колку-толку воздржан.

Никогаш не ни имало заинтересиран спонзор за влез во Вардар, сето она со Агрокор, со "Норвежаните", Бразилците и Шеиците било само мачкање очи и ништо друго...

Кажав во многу претходни постови, а сега пак ќе повторам, Вардар нема да најде спонзор се додека т.н. wannabe газди се виснати над клубот. Нема човек на светов кој би давал пари во клуб, а притоа малоумни идиоти со капацитет 0 (нула) на мозокот да раководат (читај крадат) со тие пари. Моменталната ситуација во Вардар е баш таква, некои луѓе чекаат спонзорот сам да дојде, не ни мрдаат со прст да пробаат истите тие да го најдат, и чекаат само да дојде некоја пара во клубот за да се истепаат кој повеќе ќе земе... Притоа кажуваат приказни Агрокор и нашинец од Норвешка, а вистината е дека ни Рамче Трејд од Шутка не сака да финансира во нашата гордост.

Некој од вас очекува Сетинов да најде спонзор во наредниот период!? Поголеми се шансите Македонија на исток да се граничи со Кина, отколку он да најде спонзор...

Тешка е ситуацијата во нашиот Вардар, а во наредниот период доаѓа она најтешкото, да не кажам пеколот :(
Eпа затоа еве им го сега слободно Собранието на сите наводно силно „заинтересирани“ луѓе. Да ги ги видиме сега што ќе ги „спречи“ да влезат во Вардар. И тој муабет како никој не е будала да дава пари, а друг да му ги троши е чиста измислица според мене. Ај кажи ми кој е тој човек што давал пари во Вардар во последниве 15 години, а не испрофитирал дебело од него. Почнувајќи од последниот (Трифун), па се до Драган Томовски. Сите до еден, без исклучоци.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.491
Поени од реакции
28.879
Eпа затоа еве им го сега слободно Собранието на сите наводно силно „заинтересирани“ луѓе. Да ги ги видиме сега што ќе ги „спречи“ да влезат во Вардар. И тој муабет како никој не е будала да дава пари, а друг да му ги троши е чиста измислица според мене. Ај кажи ми кој е тој човек што давал пари во Вардар во последниве 15 години, а не испрофитирал дебело од него. Почнувајќи од последниот (Трифун), па се до Драган Томовски. Сите до еден, без исклучоци.
:bravo:
Иначе во недела требаше тимот на Вардар да отпатува во Кочани на пријателската утакмица со Осогово....Али клубот нема пари и таа утакмица нема да се игра...:kesa:

П

Паспарту

Гостин
Друже, да не се сфатиме погрешно, далеку од тоа дека моето мислење е дека има заинтересирани спонзори, јас само кажувам дека секој што сака да вложува во некој клуб, сака да знае кај му одат парите, а не да ги фрла во бунар... Еве и јас да сум заинтересиран да финансирам во Вардар, сигурно не би му дал на Сетинов или Камчев да раководат со моите пари :)

За досегашните вложувачи и "водачи" во Вардар, потполно се сложувам... Сите финансиери, директори и претседатели беа кој од кој полоши, а за голем дел од нив Вардар е причината поради која сега живеат во огромни куќи, имаат егсистенција за наредни три колена, и најбитното е што ако не беше Вардар, они моментално ќе работеа во некој погон на некоја фабрика пред распаѓање.

На крај, не верувам дека градот би направил нешто за Вардар. Во моментов приоритет им е коцката на плоштад, патриотската музика која треба да ечи од Стара Железничка, наградите кои ФФМ ги дава на членови на нивни политички партии, а најголемиот МАКЕДОНСКИ бренд, едноставно кој го шиша... Кога Вардар играше со ЦСКА, Спарта, Рома, Бордо, Шалке, Партизан и Звезда, сите политичари се тепаа кој прв да ги покани да бидат гости кај него во кабинет, сега кога нема пари, кога нема резултати, никој не се сети дека на Вардар му треба барем малку помош за да опстане во живот.

Сепак, Вардар ќе опстане и покрај се, иако како што кажав престои пеколот, на крај и тој ќе помине и ќе дојдат светли моменти за Вардар, а бидете сигурни дека тогаш навивачите на Вардар меѓу политичарите ќе почнат да никнуваат како печурки после дожд :tapp:

:smir:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Што читам по Фејсбук демек Пивара,Алкалоид и уште една незнам која беше ќе го зимале Вардар,а Дарко Панчев ќе бил претседател. Не дека верувам ама што мораат да серат и да лажат народ.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.491
Поени од реакции
28.879
Навивачката група Комити најавува дека во изработка е првиот навивачки фанзин во Македонија, каде ќе се претстави навивачката група Комити, и дел од други навивачки групи.
Сите заинтересирани може да не контактираат на fanzin@komiti.org за подетални информации и нарачки.
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs161.snc3/18859_1349834866973_1264389528_30989439_2875985_n.jpg

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.895
Поени од реакции
73.038
Што читам по Фејсбук демек Пивара,Алкалоид и уште една незнам која беше ќе го зимале Вардар,а Дарко Панчев ќе бил претседател. Не дека верувам ама што мораат да серат и да лажат народ.
Брат, Фејсбук НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
Дечишта си пишуваат секакви глупости:vozbud::smir:

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.951
Прв Навивачки Фанзин
Драги посетители чест ни е да ви најавиме дека за неколку дена официјално ќе излезе во продажба првиот Комитски фанзин. Многу текстови за Вардар и Комити, интервјуа, постери, извештаи и слично.
Поради малиот тираж ги замолуваме сите членови кои се заинтересирани да контактираат со нас нa fanzin@komiti.org со цел да се договорат детаљите.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
МАКЕДОНИЈА ЃП - ВАРДАР 2:1 (2:1)
Стадион на Македонија ЃП, Ѓорче Петров. Гледачи: 100. Стрелци: Реџепи 18', Стојковски 37' (М); Трипуновски 28' (В).
МАКЕДОНИЈА ЃП: Симов, Силјановски, Илиевски, Милевски, Колевски, Митрев, Јакимовски, Симовски, Ѓурѓевиќ, Реџепи, Стојковски.
Уште играа: Мицковски, Копчаровски, Пешевски, Ризовски, Димитровски, Лековски
ВАРДАР: Ристовски, Ѓоргиевски, Најдоски, Иванов, Глишиќ, Спасески, М. Блажевски, Ацевски, Трипуновски, Пандовски, Христов.
Уште играа: Џангаровски, Јаковлевски, Стојановски, Дробаров, Добревски, Симоновски, Сулејмани

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.710
Поени од реакции
3.053
Abe ova so fanzinot imam plateno a uste neam dobieno, eden del od tirazot e ispecaten i daden na nekoj clenovi dodeka drugiot del uste ne e. otprilika koa ke bide gotov toj neotpecateniot del n tirazot da mi kazete da znam koa da si go podignam fanzinot :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.491
Поени од реакции
28.879
Abe ova so fanzinot imam plateno a uste neam dobieno, eden del od tirazot e ispecaten i daden na nekoj clenovi dodeka drugiot del uste ne e. otprilika koa ke bide gotov toj neotpecateniot del n tirazot da mi kazete da znam koa da si go podignam fanzinot :)
Уште не е печатен ни 1 ни 2 дел...Дури сеа во Вторник ке излезе...па побрзајте!

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.064
Поени од реакции
2.951
Некој те излажал и тоа многу...во текот на наредната недела треба да биде готов

П.С. Има заинтересирани???

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Некој те излажал и тоа многу...во текот на наредната недела треба да биде готов

П.С. Има заинтересирани???
Jas sum zainteresiran !
Ke mozhe da mi kazhete koga ke izleze cenata i kaj ke se prodava ..
Pozz do site verni navivachi na Vardar !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.491
Поени од реакции
28.879
Jas sum zainteresiran !
Ke mozhe da mi kazhete koga ke izleze cenata i kaj ke se prodava ..
Pozz do site verni navivachi na Vardar !
Во канцеларијата на Комити ќе се продава...
Цена 100 денари со членска, а без членска 150....
И како што кажав претходно излага во вторник...:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom