Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Тешко дека нашата управа ќе прифати за да се премести во друг термин...
Сигурен сум 100% дека ќе се изигра на 14ти...
Па добро де и нашата управа нема да ги ослобид сите што ќе бидат повикани во репрезентациите на Македонија . :D

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Вардар против Пелистер во 1/4 финалето на Купо на Македонија.
Првиот натпревар се игра на 14-ти октомври во Битола.

Можни потивници во четврт-финалето ни се Шкендија, Металург, Тетекс, Ренова, Дрита, Пелистер или Силекс.
Јас би за полесен противник во четвртфиналево.
Нека биде Дрита, Тетекс или Силекс :)
Пелистер бе... да имаме уште 2 интересни утакмици вака може ќе испаднат па нема да имаме 2 утакмици интересни и фудбалски и навивачки...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Полицијава ке биде сеа повнимателна коа ке одиме во Битола,па не би требало да има некои поголеми инциденти.Очекувам да им отидеме 400 души добра екипа(нормално над 18),и повторно да ги помочаме но овој пат на нивни терен каде ке биде многу послатко:).
п.с Се надевам нема да стават забрана во меѓувреме

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
А ни се смееа кога дробевме дека БАТЕ воопшто не е наивна екипа и е далеку од слаб противник :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
По доста време очигледно е достојно да се постави прашање... што ме копкаше прилично многу.
Како се покажува Хименез во оваа наша “моќна“ лига, дали тоа што го знае и умее и пред се го има искусено по Шпанските дивизии носи некој висок квалитет, дали нешто има во класите разлика... или е само една равна на нашите играчи аквизиција...?

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
По доста време очигледно е достојно да се постави прашање... што ме копкаше прилично многу.
Како се покажува Хименез во оваа наша “моќна“ лига, дали тоа што го знае и умее и пред се го има искусено по Шпанските дивизии носи некој висок квалитет, дали нешто има во класите разлика... или е само една равна на нашите играчи аквизиција...?
Па прво почна лошо на двомечот со Бате, он беше меѓу најдобирте поединци на Вардар кога беше во составот ,сепак се покажа како вистинско засливање, само штета се повредии ете веќе три утакмици мисалм дека нема играно се надевам ќе се врати со Шкендија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.085
Поени од реакции
74.839
Изигра 3 дуели досега, со Работнички, со Напредок и со Тетекс.
Според мене чиста 10-ка на сите мечеви.
Се запиша на листата на стрелците со Работнички и Тетекс, асистираше, одма се виде разлика.
Во Кичево беше најдобар наш поединец, ги измести неколку пати домаќините и погоди пречка со надворешен шут од раб на шеснаесетникот странично. Голманот не ја виде ама имаше среќа.

Со Тетекс за жал го повредија, и уште е повреден :(

Според мене одлично засилување, ОГРОМНА штета што се повреди.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
На утакмицата со Тетекс се повреди, така да повеќе од 3 утакмици се како не игра. Иначе одлично засилување, колку кичми искрши само во првите 2-3 кола :D
И Лико лани така почна, па се повреди и после тапа играше.... Ваљда нема и овој така да биде. Лошото е тоа што не знаеме каква повреда има, зошто еве веќе 1 месец како е надвор од комбинација....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.085
Поени од реакции
74.839
Дај бе нека ги кажат побрзо казните...
Има ли официјална информација кога ќе биде тоа?
Инаку според правилниците на ФФМ, клубот мора да одговара за влегувбање во терен на навивачите, и покрај тоа што се случило на полувреме. Е сега јасно е дека влегувањето воопшто не беше за напад врз противнички фудбалери или судиите, туку за противнички навивачи, што може ќе биде олеснителна околност :D
Плус се зема во предвид дали во минатите сезони сме имале вакви случаи, а пошто претходен пат бевме суспендирани пред 4 сезони, така да немаме гајле...

Се плашам само да не опнат забрана за гостување до крај на сезона :facepalm:

П.с. Што стана со Паспарту , кај се изгуби? :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom