Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе ова грешка е бе, каде кај нас забрана за гостување никад немало не верувам ни сега да има плус дека овие сакаат да ги вратат навивачите на стадион гарант и превоз од ффм може ќе ни органзираат.
ФФМ ПЕДЕРИ!!
Илчо ака Хари Педер!!!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Не се работи за ФФМ тука. Не се они ништо криви. Единствена вина има неспособната полиција наша. И никој друг !
Како не се виновни они па ако сакаат слобдно можат да дозволат да одиме на гостување ама нејќат они теба да си разработат еден систем заедно со МВР како да ги органзираат нтпреварите од висок ризик и да овозможат да присуствуваат гостински навивачи пример ќе им наложат на домаќинот како што е и во Европа пола саат пред да почне утакмциата да ги затворат вратите на стадионот значи кој не дојде најмалку пола саат порано нема да гледа утакмица а гостинските да ги внесат 10 минути после почетокот на утакмицата имаат доволен број на вработени со 100ина ебр и 200 обични џандари без проблем ќе не спроведат до стадион и без проблем ќе мине утакмицата само што треба некој паметен тоа да го органзира ,а таков во МВР и во ФФМ нема очигледно.
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 23:39 ---
Знаете ли зошто не смеат да одат комити во Тетово? Зошто Балсити смеат да одат во Скопје.
Е така да си знаете :pos:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Знаете ли зошто не смеат да одат комити во Тетово? Зошто Балсити смеат да одат во Скопје.
Е така да си знаете :pos:[/quote]
погрешно да не ме сфатите и не ми е финтата да провоцирам но вие за да одјдете кај нас треебе да бидете малу поупорни,не тe сфатив што сакаш да казеш со ова но нешто вакава одлука се очекуваше после тоа што се случи на мечот против пелистер
вие неколку пати сте имале мозност да дојдете немало никакфа казна ама не сте дошле не сакам да казам дека се плашите но тоа што не сте дошле бил ваш проблем за разлика од вас мие сме дошле почесто не дека сме позаебани но кода ни дошла шанса да дојдемо секоаш сме се труделе да ја искористиме исто така и преклани што имафме забрана мие се обидофме да дојдеме и тоа со комбинја и тоа по стариот пат само да дојдеме,уште еднаш да не ме разберете пгрешно со ова сакам да казам дека вие некако не се обидувате да дојдете во Тетово требе малу да кренете паника некое писмо до некој... ова она јас лично имам многу кејф да дојдете тогај има и поитересен футбал но и подобро навиванје.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Е така да си знаете :pos:
погрешно да не ме сфатите и не ми е финтата да провоцирам но вие за да одјдете кај нас треебе да бидете малу поупорни,не тe сфатив што сакаш да казеш со ова но нешто вакава одлука се очекуваше после тоа што се случи на мечот против пелистер
вие неколку пати сте имале мозност да дојдете немало никакфа казна ама не сте дошле не сакам да казам дека се плашите но тоа што не сте дошле бил ваш проблем за разлика од вас мие сме дошле почесто не дека сме позаебани но кода ни дошла шанса да дојдемо секоаш сме се труделе да ја искористиме исто така и преклани што имафме забрана мие се обидофме да дојдеме и тоа со комбинја и тоа по стариот пат само да дојдеме,уште еднаш да не ме разберете пгрешно со ова сакам да казам дека вие некако не се обидувате да дојдете во Тетово требе малу да кренете паника некое писмо до некој... ова она јас лично имам многу кејф да дојдете тогај има и поитересен футбал но и подобро навиванје.
Ова ти е да идеш со глава у ѕид само заџабе ќе ги потрошиме парите за превоз и на патарина или по стариот пат пак ќе не вратат.
Ни писма не спасуваат ни ништо еднсотавно МВР не им чуе ете и на Екипа искочи статија за забранта па МВР мува не ги лази ни па се срамат од тоа.
И во дневник денес имаше изјава на тој комесарот од ФФМ демек од спортски аспект одлуката но од безбедносен ите како била корисна.
Тука само вашата управа е спас ако сварно немаат ништо против да додјеме да повлечат иницијатива па и вие од Балисти да побарате од управат да се дозволи да дојдеме, па и тогаш е прашање дали ќе ни дозволат.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
Нашите фудбалери денеска учестувале во прославата на светскиот ДЕН НА НАСМЕВКАТА и ја посетиле зоолошката заедно со децата од неколку градинки:)

В

Ваздух

Гостин
Мал предлог. Разбирам дека не може цел запад да се опфати со камерата, но некако подобро би било од поблиску да се снима навивањето. Вака не се гледа баш многу јасно. Исто како и со БАТЕ, исто и сега со Пелистер.

Инаку, со ваков фудбал што имаме, и повеќе од добро е навивањето.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.141
Мал предлог. Разбирам дека не може цел запад да се опфати со камерата, но некако подобро би било од поблиску да се снима навивањето. Вака не се гледа баш многу јасно. Исто како и со БАТЕ, исто и сега со Пелистер.
Зар мислиш не го знаеме тоа ? Едноставно камерата од поблиску не ја опфаќа целосната трибина ..

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
сигурно нема да барате одложување?..така слушнав дека сте имало репрезентативец ќе сте барале одложување

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
сигурно нема да барате одложување?..така слушнав дека сте имало репрезентативец ќе сте барале одложување
Нема информации сеуште...
Земен е георгиев што за нас е голем минус за куп дуелот, ама чим досега не бараа одложување не верувам понатаму да бараат.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Без Хименез, Ранѓеловиќ и Бошковски против Шкендија.

Лошо, барем Ранѓеловиќ да беше спремен.

Kajgana Shop

На врв Bottom