Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.824
Абе а ги видовте сликите од играчиве? :pos:
Како плашила се излезени :pos:

Темелков, Гешоски, Цикарски и Таневски без конкуренција :LOL:

Таневски неможеле од поблиску да го сликаат, ама како излегол на сликава сен превртев од смеа:pos:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235

Таневски неможеле од поблиску да го сликаат, ама како излегол на сликава сен превртев од смеа:pos:
Абе и ти си забегал скроз

:pos::pos::pos:

Добро би било да го имаме и Рибери :D

Само нека тепаат, и онака лепота је пролазна :LOL:

ПС ќути бе има и бетер :D

Замисли еден ваков:

:pos::pos::pos:

Нека направат Панини , сликички од Македонска лига :D, хорор ќр биде... ме изнасмеа брат :D

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400

А шо ти поличен да не си ? :D

Гешо на сликава е како да искочил од некој хорор филм,а Таневски 100 % по грешка со зум го сликале.:)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
http://www.mkd.mk/51326/sport/vardar-ima-najevtini-no-i-najamatersko-izraboteni-sezonski-bileti-vo-evropa/

Резил... Аматеризам !
Вака ли ќе привлекуваме повеќе публика ? Скопјанец 1978
Ништо не е сменето значи од лани. Знам ми се жалеа луѓе дека сами морале да се најдат за пластифицирање зашто сезонскиот билет личел како на стандарден. Срамота! Не знам шо друго да кажам...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481

Тоа дека Таневски се пресели кај мене во зграда,почна вакви фацичиња да праи:D

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Прашање до Скопјанец 1978: Дали се планира некакво одбележување на 65 години од постоењето на Вардар во скоро време? Времето си лета, термини слободни се помалку има, да не ја повторите грешката од пред 5 години кога во сред доцна есен се договори пријателска со Партизан за 60 години. Не би му било од корист на никого да остане неодбележан еден таков убав момент за клубот. Ни за самиот Вардар, ни за неговите навивачи и сипматизери, ни за градот Скопје, ни за вас како постоечка управа. Во брзо време претстои пауза поради квалификациските мечеви од СП 2014. Не е ќе лошо да се искористи тој слободен период да се довлечка некој клуб, барем од поблиското соседство. Размислете!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Spremajte se za Kicevo ne bidete dundi :D
Само да не биде пекол како лани,мислам дека ни еба матер сонцето,среќа ни пуштија едно црево па ке се испотепавме за вода :pos:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.725
Поени од реакции
3.095
Само да не биде пекол како лани,мислам дека ни еба матер сонцето,среќа ни пуштија едно црево па ке се испотепавме за вода :pos:
Pa ke ti bide pekol ne ste piele jbg, sea ako idam porano ke idam u kafana prvo da se oladam da drzi ladnoto :D

Kajgana Shop

На врв Bottom