Фан Клуб: Вардар

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ауууф алал да му е на нигеријчево ама ова беше огромен кикс на голманов!
Сите кои ме убедуваа дека бил добар голман пред некој половина месец... нека го примети што како прави :tapp:
Ајде, не се ништо посебни!
Само што се приметува класата и се приметува повлеченост кај нашите ... строгата и агресивна игра ни одговара..само да ги косиме, ама по чисто не како Вајс без топка за картони...тоа е штетно :/
Се што се чека по се изгледа е ... доминација при нафлена топка од прекин најверојатно...друго ќе се пушти противникот сполајки да си води топка..
шо му фали на голманот бе ? па му зилезе позади грб на тој да му затвори аглите да се заврти . Кај беше Вајс на ситуацијава .. 3 кикса прави Захов ги брани за среќа.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Само што ми се пушти стримот... овие гол дават.

БЕМТИСРЕЌА аааааааааааааааа :mad:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Баш кога почнаа да играат малку подобро:facepalm:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
Како засецка на голов бе неможев да го видам ти е*ам стримот глупав :mad:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Пуу да ти еам... Не смееја да го остават сам таму на нашата десна страна...

Него не сака да ми се вклучи преку сопкаст? Знае некој зошто не сака?
--- надополнето: 18 јули 2012 во 18:44 ---

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Ако не сака преку каналот горе што го остаев, влези на следниов линк и над видеото ти пишуе сопкаст, стисни на него и ќе ти се укључи. Сликата е супер.

Ама ќе го пуштиш едно 2-3 минути пред да почне утакмицата, зошто му треба малку време да се напуни и после нема гајле, не кочи ич.

Еве ти го линкот: http://life-sport.org/load/onlajn/liga_chempionov/prjamaja_onlajn_transljacija_bateh_vardar_liga_chempionov_2012_2013_hd_sopcast/61-1-0-7287

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.020
Поени од реакции
74.387
Katastrofalna igra u pm:(
Aj da go ebam, mnogu poveke ocekuvav... Pa i golov vo poloso vreme nemozevme da go primime...
Me kurci Ilco, sto e ova so najpickarska taktika izlegol... Fali igra po krila, ete golmanov nivni se potvrduva deka e letvica mozeme da dademe gol... Kostovski totazlno otsecen, Georgiev nekako nas losa poozicija mi e nemoze da se pokaze do kraj.
Docekavme Mozolevski da dade gol das go ebam, posle 3 meseci se vraka ccc

Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.175
можеме да им дадеме гол на овие бе. 1-1 би бил предобар резултат. Ајде од кога го примивме голот се подобривме

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
1-0 и не е лош резултат, само да не не наполнат 3-0/4-0... со 1 разлика и полн ФИЛИП II идеме сигурно :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Деструктивна игра без план!
Инаку за погоре... Вајс игра лошо на мигови, но и голманов не ми дава позитивни вибрации... само нигериецов по лева ми се допаѓа... игра со сета сила трча секаде... се тепка онака... другите се сите под просек... а ДОБРО ниту еден не ни игра за сега..
Сакам Хименес и Оса во второ од почеток да бидат влезени... и секако Хименез да упатува удари од далечина а кој друг има удар во тимов исто би сакал да прави зашто нивниов голман е лош искрено ... не се поставува баш голмански во ниту една од дадените ситуации за сега..

Kajgana Shop

На врв Bottom