Фан Клуб: Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Сеее собралеее Коомититеее.... Ееј од слава идам сеа, као ми се собра деноиве, прослава, слава веридба незнам глаата кај м и е од пиење !

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Што убаво стадионче имаат молдавциве... Од секогаш сум сакал стадион што ќе биде само на Вардар со капацитет од 15-20 000 седишта ...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Мислам дека се 1 саат понапред од нас

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ф

Флеш

Гостин
Значи ако се 1 саат пре нас сега треба да почне утакмицава... пошто е од 17 часот а не од 18 и 30 а и стримот е пуштен веќе...
Ќе почне во 18:30 часот не знам што се буните ти пишува и на СпортЕфе дека тогаш ќе почне :)

А еве и за теренот на Филип Втори
Најмногу ми се допадна тоа што ќе има природен песок од Егејска Македонија што значи ќе играме на домашна почва :D

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=DBBA535ECB8AF54F935F49164DAE71D6

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Абе што бидна со лиценцата бе ?
Готово е,не ја добивме ?!!
Ако е така нека си упуцаат сите таму во управата у глава.Па со самото појавување таму ние пола буџет осигуруваме........башка стадионот ќе можеме колку толку да го исполниме.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Ако е така нека си упуцаат сите таму во управата у глава.Па со самото појавување таму ние пола буџет осигуруваме........башка стадионот ќе можеме колку толку да го исполниме.
Уште не се знае. Мислам другата недела ке се знае. Се надевам ке ја добиете.

Ф

Флеш

Гостин
Dont worry be happy :)

Се е во ред добивме лиценца,прати малку медиуми :)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Еве ти и една од медиумите,добиено е лиценца,само е побарано допонително документација, се е во ред,има лиценца :)

http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=7976
Друже,ова ти е од пред 21 ден.Од тогаш ништо нема........ако барем малку си прател мак. фудбал и Вардар низ годиниве воопшто не треба да е чудно и да не добиеме лиценца.
20 дена нема ништо ново од кога ни побараа додатна документација.А Шкендија што ја одбија за во Европа веќе доби лиценца,па сега ти види како стојат работите.

Kajgana Shop

На врв Bottom