Фан Клуб: Вардар

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
1-2 значи конечен резултат. Нека ни е честито победата и 12те бода предност пред металург. :D
Иако сум незадоволен од примениот гол :cautious:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
Ајде честито победа :D
Ете колку значи Оса за составот, па и Лико. Носат голем плус во нападот...
Штета што примивме гол, ама и тоа е дел од играта :icon_lol:

Металург-Шкендија 0-0!

Одиме на +12 :vozbud:

Следно коло во недела со Брегалница!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Сеа на ред е Јуве у сабота да видиме што ќе направат пошо првенствов веќе станува досадно сеа со нив ќе се натперавруваме кој прв ќе изгуби во првенството :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
ВАРДАР - Брегалница
Напредок-ВАРДАР
ВАРДАР-Охрид
Тетекс-ВАРДАР
ВАРДАР-Турново
11 Октомври-ВАРДАР
ВАРДАР-Работнички
Силекс-ВАРДАР
ВАРДАР-Ренова
Шкендија-ВАРДАР
ВАРДАР-Металург

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
ВАРДАР - Брегалница
Напредок-ВАРДАР
ВАРДАР-Охрид
Тетекс-ВАРДАР
ВАРДАР-Турново
11 Октомври-ВАРДАР
ВАРДАР-Работнички
Силекс-ВАРДАР
ВАРДАР-Ренова
Шкендија-ВАРДАР
ВАРДАР-Металург
Леле со Охрид дома а еден ден ќе утепавме во Охрид како минатиот пат

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Сеа на ред е Јуве у сабота да видиме што ќе направат пошо првенствов веќе станува досадно сеа со нив ќе се натперавруваме кој прв ќе изгуби во првенството :D
А зашто да мора да изгубиме?! :cool:
Шала на страна, срушивме една негативна традиција против Турново. Немавме тепано едно добри 2 и пол години во струмичкото село, како што можев да прочитам?! Прашањето за титулата е веќе решено, но сепак не треба да има опуштање и до крај треба да се оди максимално против сите. Не ќе е лошо да се заврши сезоната без пораз. Со враќањето на Ранѓеловиќ и Стојаковиќ очекувам уште поубедливи игри.
П.С. Ме интересира дали отпатувале Комити од Струмица зашто нели такви најави имаше уште пред некое време...

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Имало околу 20тина Комити во Турново ...
Интересни гостувања ќе имаме до крајов на сезонава .. Тетово Кичево Прилеп Кратово :)

Ф

Флеш

Гостин
link za Vardar ke ima ?
Luge tie sto ne mozevte da se registrirate iskoristete go sega momentot i odete na Tv FFM zosto prethodno ne se mozese poradi preoptovarenost na sistemot ...A prenosi se davaat po eden natprevar od kolo,prva liga,vtora liga,mladinskite reprezentacii ,a koj natprevar ke ima se dava baner reklama izvestuvanje i email izvestvuvanje nekolku pati vo nedelata preku tvojata email adresa....Odete sega :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Со години го чекавме моментот ,повторно да бидеш прво место,сега кога првиии смееее ништо битно не ни еее,секој гине за тебее Скопје слави Вардареее ,титулата може да ни ја дадат уште сега:)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Имало околу 20тина Комити во Турново ...
Интересни гостувања ќе имаме до крајов на сезонава .. Тетово Кичево Прилеп Кратово :)
KIcevo i prilep gi propustam , abe gostovanje najbolje rabota u pm ja ne sum tuka c c c , Saber zadolzen si da me izvestuvas od utakmicive so ke gi propustam :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
А зашто да мора да изгубиме?! :cool:
Шала на страна, срушивме една негативна традиција против Турново. Немавме тепано едно добри 2 и пол години во струмичкото село, како што можев да прочитам?!
Не бе, не е толку долга традицијата :icon_mrgr:
Тепавме во пролетната полусезона од прекланската сезона.
0-1 Настевски :icon_mrgr:

Ф

Флеш

Гостин
Luge daj da se dogovorime negde u kafana da proslavime titula kako sto e redno neli :D, a da,nekoj sto ja gledal deneska utakmicata,ke moze nekoj da mi kaze kako izigra Ogbona...Fala :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Коа дремевме у тоа калта на помошното игралиште а трибинчето беше олупразно и не дозволија тие од Турново све да им ебам зар разлика па од нив џандарите беа фер и ни дозоволија пиењето да си го внесеме

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Епа тоа ти се 2 и кусур години (прочитав дека се играла во март 2010), другар :) Ти шо мислиш како вчера да беше? Си тече времето :)

Kajgana Shop

На врв Bottom