Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.725
Поени од реакции
3.095
момци,јас гледав дел од снимката Металург - Брегалница и можам да кажам дека Металциве среќно победија,пред тоа на крај се извлекоа со Силекс, јас мислам дека немаат квалитет да се носат со Вардар, е сега да ве прашам вие што повеќе го пратите Вардар, Дали Вардар може да ги добие денес без овие неколку стандардни играчи кој нема да играат, јас сакам денес да опнам едно 100 евроси на Вардар па би прашал за сериозни размислувања и одговори.
Pa realno moze, ama ke ide da ne primi gol standart taktika na Ilco, spored mene 0-2 gola najsigurna e, prvo poluvreme X kako i sekogas i posle zavisno dali Vardar ke iskoristi nekoi sansi

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
момци,јас гледав дел од снимката Металург - Брегалница и можам да кажам дека Металциве среќно победија,пред тоа на крај се извлекоа со Силекс, јас мислам дека немаат квалитет да се носат со Вардар, е сега да ве прашам вие што повеќе го пратите Вардар, Дали Вардар може да ги добие денес без овие неколку стандардни играчи кој нема да играат, јас сакам денес да опнам едно 100 евроси на Вардар па би прашал за сериозни размислувања и одговори.
Секако дека да

Член од
25 август 2011
Мислења
93
Поени од реакции
285
Јас мислам прво да уплатиш 5.800, второ да купиш пред стадион пакет фанзини 200 денари, трето плати карта 100 денари.

ПС. Со кусурот купи сончоглед и со ваква распределба на пари ќе ги усреќиш сите

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.534
Поени од реакции
9.414
Јас мислам прво да уплатиш 5.800, второ да купиш пред стадион пакет фанзини 200 денари, трето плати карта 100 денари.

ПС. Со кусурот купи сончоглед и со ваква распределба на пари ќе ги усреќиш сите
многу сум далеку за да дојдам на утакмица, инаку со задоволство би дошол, јас сум стар фан на Вардар,повеќе од 30 години,од кога знам за фудбал и клубови тоа бил Вардар, кога навивав за Вардар голем број денешни фанови не беа родени...., али како и да е мило ми е што денес е таму каде му е местото. поздрав

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ќе има некое стримче за утакмицава или слабо ?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Член од
22 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
50
АЈ НЕКА ВИ Е ЧЕСТИТО НОВАТА ТИТУЛА

Ф

Флеш

Гостин
Hhaha eve i od mene Cesticki nova titula!!! CESTICKI!!! CESTICKI!!!

A I POZDRAV E ZA TOA DENES GADNO BESE VREMEVO....I VETER DA VEE I BURA DA KOSI,KOMITI NI DOZD NE GI NOSI ..... :D....

OCEKUVAM KLUBOT BAREM DA CASTI PO EDEN DRES BAREM :D ....

ZAR NE?!

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.534
Поени од реакции
9.414
честито титула, а јас ке се почестам со победава, фала Вардаре,

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
ЕЕЕЕЕЕ СО ГОДИНИ ГО ЧЕКАВМЕ МОМЕНТОТТТТ :vozbud::vozbud: СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА МОМЦИТЕ ИЗГИНАА НА ТЕРЕН :cuc::cuc:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
Hhaha eve i od mene Cesticki nova titula!!! CESTICKI!!! CESTICKI!!!

A I POZDRAV E ZA TOA DENES GADNO BESE VREMEVO....I VETER DA VEE I BURA DA KOSI,KOMITI NI DOZD NE GI NOSI ..... :D....

OCEKUVAM KLUBOT BAREM DA CASTI PO EDEN DRES BAREM :D ....

ZAR NE?!
кој комити море?? 100 души бевте како шо видов на снимката..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
МЕТАЛУРГГГГГ ЕБИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НИКАД ВИЕ НЕМА ДА ПОБЕДИТЕЕЕ, САМО НАПРЕД ВАРДАРЕЕЕ ЕБИ ГИ СЕЉАЦИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!

Нека пукнат да им ебам мисирската екипа. Боооо погаден противник неможе да се посдака. Мртов фудбал, се бранат цело време, глумат како луди, лежат, неможе ни 5 минути во акција да поминат.
Како ми се исполни душата лелеле :love:

Тапа меч, како што е и секој со Металург. Како што очекував тврд меч, со 0-2 гола :D
Сите типови ги погодивме, Х-1, 0-2 гола, кец итн. :D

Меч без многу шанси. Гостите иако изгледа се откажаа од титулата. Место да нападнат они се бранеа со 11 играчи. Јаки се позади ама нападот им е очај. Па неможе бе со млад играч ко Марко Симоновски да атакуваш на прво место, нема теорија тоа...

Вардар имаше по една чиста шанса во двата дела. И во двата наврати во главна улога беше Стојаковиќ. Едноставно без Ранѓеловиќ и Оса он ја носи цела игра :D
Почнавме без крилни играчи, со Јове и Фичо во нападот. Јове иако се труди сепак одново не изигра којзнае како, ама чекам да експлодира во наредните кола.
Тешко е да се избориш со овие магарињава во одбрана. Имавме среќа што Кралевски си еба мамата на почетокот и цел меч играше преврзан ко мумија иначе немаше да припариме.
Они немаа некоја поголема шанса, бар јас не паметам освен еден удар од далечина кој заврши до стативата и еден слободен на крстве кој заврши над пречката.
Стојаковиќ во првата шанса, му падна топката на волеј и од 10-тина метри шутираше крај голот.
Во вториот дел убаво изиграа по страна, Стојаковиќ се проби, изби сам, ама сакаше да лобува по што гостинскиот голман боксираше...

И по многу натегања и одземање време од нивна страна, падна и голот :D
и тоа од нововлезениот Петров. Некој нафрли, се шуштија и Фичо и Петров во фор, топката отскокна, Петров ја закачи и го лобуваше гостинскиот голман за голема радост на трибините.
Уште една победа во последните минути, типично за еден ШАМПИОНСКИ тим.
Готово е момци, предност од 10 бода со ваков состав неможе д се изгуби :D
Шампионеее, шампионе але але алеееееееееее ВАРДАРЕ!

Трибините полни. Од кај мене од населба што е на 15 км од Ѓорче, беа дојдени бар 20-тина души само на неутрална, и уште десетина во Комити.
Комити бевме околу 600-700 луѓе од моја проценка. Навивањето беше добро, освен во одредени моменти како на пример на почетокот од вториот дел кога имаше мал инцисдент со полиција...
Исто и автобусите каснеа бар 20-тина минути :tapp:
Имаше неколку пароли, али неможев да ги прочитам.
Времево ни се погоди, кога почна да паѓа град се дигна навивањето :icon_mrgr: Уживам да навивам на вакво време:icon_mrgr:

п.с. што убаво било со кола да се враќаш од утакмица, а не да се ѕенѕаш 2 саати со автобусине :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 март 2012 во 17:33 ---
кој комити море?? 100 души бевте како шо видов на снимката..
Nice one bro :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Kade be i ovoj Andobt na crveno ide ne mi e jasno :D
Он мисли Чкембари сме ние :icon_lol:

Изгледа видел кога почнувал мечот, пошто тогаш стварно бевме 100 души. На врата имаше повеќе него ли на трибина, пошто влегувањето одеше ултра споро. Плус автопбусите од железничја и фонтана дојдоа со неколку минути закаснување, па дури влегоа, се комплетиравме во 20-та минута :D

Автобусите изгледаа овака
:pos:

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
80 минута беше ко го пуштив стримот...трибината не беше полна..а таја трибина сигурно не бери поќе од 1500..така да шо да речам..штета голема...шампионски вардар да го глеат толку малку луѓе

Kajgana Shop

На врв Bottom