Фан Клуб: Вардар

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.998
Поени од реакции
1.283
Па добар потег е да ги пренесуваат натпреварите на интернет,кога веќе ги нема на тв, само да не им биде стримот на ниво на аматерите од КФМ :tapp: баш да видиме што не очекува.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Па добар потег е да ги пренесуваат натпреварите на интернет,кога веќе ги нема на тв, само да не им биде стримот на ниво на аматерите од КФМ :tapp: баш да видиме што не очекува.
Имаа стрим на неколку натпревари на младата репрезентација, солиден беше.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.998
Поени од реакции
1.283
Имаа стрим на неколку натпревари на младата репрезентација, солиден беше.
Се си мислам дека ќе бидат истите преноси како на Спортефе, затоа што тој сајт беше на Зоран Николовски коментаторот на Сител, кој воедно е и портпарол на ФФМ, но не мора да значи.

Ф

Флеш

Гостин
Znaes so pa vazno e da bide kvalitetot na prenosot na zadovolitelno nivo za da moze da se vidi kako se trkala topkata po trevata barem,mozebi si gledal sportefe prenosi ,tamu ne bese sjajna snimkata no barem ke mozese da se vidi dbro igrata ... Ne bi bilo losa ideja i nekoj ako moze da se zafati da gi prenesuva i ovie prenosi na ovakov tip na strani ,,,,

http://www.lshunter.tv/

http://www.firstrowsports.eu/

So poveke publika bi bilo dobro da gi gleda na vakva lokacija me razbiras li ?! :D

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Jas kako sto znam ne se krivi KFM oni si imaa HD tuku rabotata e do internetot kakov ima vo salite, taka mi ima kazano covek od statistika vo KFM

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Во ред е да се има пренесуваат утакмиците,ама да не забушаваат,една даваат две скокаат.Така правеа Спортефе

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.670
Поени од реакции
4.358
Не знам зашто толку нервоза што се одложи стартот на првенството? За мене тоа е дури и добра вест затоа што според распоредот требаше да играме со Металург во среда, а сега со промената ќе играме веројатно во недела па ете можност за многу поголем број на публика на за нас најбитниот меч досега првенствово. За 4ти сигурен сум дека ќе најдат клуб за пријателска така да нема да изгубиме нешто значајно. Бидете уште малку трпеливи, 3 месеци чекавме па сега за една недела, проблем ли е ;).

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
А ако стават вонредно коло на работен ден? Ништо нема ни да добијат со одложувањево...и онака 80% од терениве имаат повеќе и од лоши услови за игра во било кој дел од сезоната, само ајде нека им биде некоја утеха, се им е џабе....ВАРДАР ЌЕ ПРОДОЛЖИ ДА ГАЗИ ! ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.743
Лидерот по есенскиот дел во македонското првенство, екипата на Вардар не согласувајќи се со одлуката за одложување на вториот дел од шампионатот денеска испрати официјално барање до ФФМ во кое се бара натпреварот од првото пролетно коло против екипата на Тетекс да го игра во терминот одреден според првичниот календар на ФФМ, на 4. март.

По вчерашниот состанок со претставниците на клубовите од Првата лига, ФФМ односно Комесарот за натпревари Миле Спиркоски донесе одлука пролетниот старт да се одложи за 11. март. Вардар беше единствениот клуб, заедно со Хоризонт Турново, кој не се согласи со оваа одлука.

„Смешно е на ваков начин да биде одложен почетокот на првенството кога на сите веќе им е јасно дека услови за одигрување натпревари постојат. Оваа одлука е директно на штета на Вардар кој имаше квалитетни подготовки надвор од земјава. Ние располагаме со сите услови за одигрување на натпреварот против Тетекс на 4. март и затоа бараме од ФФМ овој дуел ние да си го одиграме во претходно утврдениот термин. Нека се одложуваат натпревари онаму каде нема услови за играње, но не и цела лига“ – велат од Вардар.

Претседателот на клубот, Зоран Шишковски вчера реагираше на оваа одлука и на состанокот на прволигашите, но пресуди мнозинството (Ренова, Металург, Работнички, Шкендија, Силекс, Брегалница, Охрид 2004, 11 Октомври и Тетекс; единствено претставник немаше Напредок) кое бараше одложување.

„Ние знаејќи дека во тој период нема да имаме соодветни услови за тренинг во земјава се потрудивме да организираме подготовки во Анталија каде имавме квалитетни тренинзи и добри тест дуели. Поради снегот го продолживме и престојот во Турција. Се беше подредено за стартот на 4. март, а сега следи оваа одлука. Вардар е директно погоден со една ваква одлука затоа што треба дополнително да темпираме тренинзи но и договор за евентуален нов контролен натпревар, доколку нешто не се промени“ – вели шефот на стручниот штаб Илчо Ѓорѓиоски.

Според најавите барање до ФФМ натпреварот со Охрид 2004 да го игра на 4. март ќе испрати и Хоризонт Турново со оглед на тоа што теренот во Охрид уште сега е подготвен за натпревари.
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=5873

Ф

Флеш

Гостин
Pa u se u spisok picka im majcina na FFM pa dajte ostajte go Koreecot da igra be debili edni more Kopita,pa parem razmislete malku za dobroto na makedonskiot fudbal,ednostavno ne mi se veruva :facepalm: ...

Mu zabranija transfer vo Rabotnicki DEBILI da im ebam TOA !!!!

Pa posle sakaat oni kvaliteten fudbal,pa dobro kako Vardar ke se dooblikuva bez nekakvalitetni neprijateli :( DEBILI STE STVARNO !!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.743
Неможе да го остава да игра кога каснеле со документација цели недел-две. Нас за Керла ни забранија за ден-два што закснивме...

Инаку во една продавница во Скопјево почнале да се продаваат најразни шалови од Вардар и Комити (нивна изработка) па дури и знамиња Вардар.
Така да да знаете ние немаме врска со тие производи, мада знам сега дека некој ќе се изнакупува такви шалови и после ќе се фалат како земале нешто од Комити ;)

Незнам како вака без согласност и од управа и од нас, секој си дозволува да прави што сака. Нека прават од клубот, добро е за рекламација, ама да прават шалови во име на групата? :eek:

Ф

Флеш

Гостин
Неможе да го остава да игра кога каснеле со документација цели недел-две. Нас за Керла ни забранија за ден-два што закснивме...

Инаку во една продавница во Скопјево почнале да се продаваат најразни шалови од Вардар и Комити (нивна изработка) па дури и знамиња Вардар.
Така да да знаете ние немаме врска со тие производи, мада знам сега дека некој ќе се изнакупува такви шалови и после ќе се фалат како земале нешто од Комити ;)

Незнам како вака без согласност и од управа и од нас, секој си дозволува да прави што сака. Нека прават од клубот, добро е за рекламација, ама да прават шалови во име на групата? :eek:
Abe da si barate del od profitot,zoso kolku so znam neli ne smee ova vaka,odma na sud bratce ,da si barate pari nazad ,da go tuzite proizvoditelot ...Inaku vaka i ponatamu ke si imate problemi ... Ke ve ebavaat koj ke stigna ... Podobro porano,otkolku predocna ... Moj sovet ... Imate pravo na tuzba ... :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.069
Поени од реакции
74.743
Abe da si barate del od profitot,zoso kolku so znam neli ne smee ova vaka,odma na sud bratce ,da si barate pari nazad ,da go tuzite proizvoditelot ...Inaku vaka i ponatamu ke si imate problemi ... Ke ve ebavaat koj ke stigna ... Podobro porano,otkolku predocna ... Moj sovet ... Imate pravo na tuzba ... :D
Ќе се реагира деновиве...
Не е за профтитот толку, колку за работи од навивачкиот свет :)

Ф

Флеш

Гостин
Ќе се реагира деновиве...
Не е за профтитот толку, колку за работи од навивачкиот свет :)
Dobro brat no gledajte da ne zadocnite so reakcija ,da ne si imate problemi,smetam na vas brat ,samo da nema nekoi nesakani reakciii od clenovite na Komitite,impulsivni decki se nekoi ,da vnimavate na imeto i pocita,samo bez nekoi nesakani reakcii od nasa strana ... OK ?!;)

Kajgana Shop

На врв Bottom