Имаа стрим на неколку натпревари на младата репрезентација, солиден беше.Па добар потег е да ги пренесуваат натпреварите на интернет,кога веќе ги нема на тв, само да не им биде стримот на ниво на аматерите од КФМбаш да видиме што не очекува.
Се си мислам дека ќе бидат истите преноси како на Спортефе, затоа што тој сајт беше на Зоран Николовски коментаторот на Сител, кој воедно е и портпарол на ФФМ, но не мора да значи.Имаа стрим на неколку натпревари на младата репрезентација, солиден беше.
Znaes so pa vazno e da bide kvalitetot na prenosot na zadovolitelno nivo za da moze da se vidi kako se trkala topkata po trevata barem,mozebi si gledal sportefe prenosi ,tamu ne bese sjajna snimkata no barem ke mozese da se vidi dbro igrata ... Ne bi bilo losa ideja i nekoj ako moze da se zafati da gi prenesuva i ovie prenosi na ovakov tip na strani ,,,,Па добар потег е да ги пренесуваат натпреварите на интернет,кога веќе ги нема на тв, само да не им биде стримот на ниво на аматерите од КФМбаш да видиме што не очекува.
Jas kako sto znam ne se krivi KFM oni si imaa HD tuku rabotata e do internetot kakov ima vo salite, taka mi ima kazano covek od statistika vo KFMПа добар потег е да ги пренесуваат натпреварите на интернет,кога веќе ги нема на тв, само да не им биде стримот на ниво на аматерите од КФМбаш да видиме што не очекува.
Abe da si barate del od profitot,zoso kolku so znam neli ne smee ova vaka,odma na sud bratce ,da si barate pari nazad ,da go tuzite proizvoditelot ...Inaku vaka i ponatamu ke si imate problemi ... Ke ve ebavaat koj ke stigna ... Podobro porano,otkolku predocna ... Moj sovet ... Imate pravo na tuzba ...Неможе да го остава да игра кога каснеле со документација цели недел-две. Нас за Керла ни забранија за ден-два што закснивме...
Инаку во една продавница во Скопјево почнале да се продаваат најразни шалови од Вардар и Комити (нивна изработка) па дури и знамиња Вардар.
Така да да знаете ние немаме врска со тие производи, мада знам сега дека некој ќе се изнакупува такви шалови и после ќе се фалат како земале нешто од Комити
![]()
![]()
Незнам како вака без согласност и од управа и од нас, секој си дозволува да прави што сака. Нека прават од клубот, добро е за рекламација, ама да прават шалови во име на групата?![]()
Ќе се реагира деновиве...Abe da si barate del od profitot,zoso kolku so znam neli ne smee ova vaka,odma na sud bratce ,da si barate pari nazad ,da go tuzite proizvoditelot ...Inaku vaka i ponatamu ke si imate problemi ... Ke ve ebavaat koj ke stigna ... Podobro porano,otkolku predocna ... Moj sovet ... Imate pravo na tuzba ...![]()
Dobro brat no gledajte da ne zadocnite so reakcija ,da ne si imate problemi,smetam na vas brat ,samo da nema nekoi nesakani reakciii od clenovite na Komitite,impulsivni decki se nekoi ,da vnimavate na imeto i pocita,samo bez nekoi nesakani reakcii od nasa strana ... OK ?!Ќе се реагира деновиве...
Не е за профтитот толку, колку за работи од навивачкиот свет![]()