Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Среќна нова година момци:),многу здравје,среќа,пари и љубов во новата 2012 ! Да се надеваме дека ова е година на Вардар и дека нашиот миленик ке ни ја донесе толку посакуваната титула после 7 -8 години пост . Ние како група да одиме само напред и да останеме на врвот бидејки само така ке покажеме како се сака Вардар!

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Среќна нова година момци и се знае Вардар да го гледаме на чело на табелата уште мнооооооооооооогууууу години :)

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
еве и јас како неутрален да ви ја честитам на вас сите нова година и Вардар да се врати таму каде што припаѓа,на врвот од МК фудбалот

П

Паспарту

Гостин
Среќна нова дечки, многу здравје и успеси во 2012 на личен план, како и титула и стабилизирање на Вардар! :)

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Глеам не сум пишал тука,Среќна нова нека е,прво здравје па се останато и се разбира двојна титула и европско лето

Ф

Флеш

Гостин
Abe znaete koj e nov trener na rabotnicki,ako znatete dajte nekoi informacii,slusam deka nekoj stranec deka ke bide,pa si mislam deka ke bide od Juzna Koreja, poradi nekoi neli akcioneri koi ke vlezat... Dajte ve molam informacii ,znam,znam deka e ova na Vardar strana,i jas sum za Vardar,no gadno sum lubopiten koj e noviot trener na Rabotnicki :D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Е и ја покус да не останам, среќна нова година на сите фанови и навивачи на Вардар. Многу здравје пари итн
И многу титули да прославиме годинава. Ја и со 2 би бил задоволен :P :icon_mrgr:

Ф

Флеш

Гостин
СРЕЌНА НОВА 2012 ГОДИНА !!!!!!!! :cuc: :pipi:

УШТЕ 100 ДЕДО ОСА МРАЗОВЦИ ДА НИ ДОЈДАТ :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.043
Деновиве ќе имало информации за продажбата на ревијата :D