Фан Клуб: Вардар

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
баже илијоски е слободен играч па ако сака нашата управа и стручен штаб можат да го ангажираат

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
баже илијоски е слободен играч па ако сака нашата управа и стручен штаб можат да го ангажираат
Зашто би сакала да го ангажира!? Едино ако се слепи. Друга причина не може да постои!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Не дај боже тој да дојде во тимот поубаво пандовски да игра него ли овој

П

Паспарту

Гостин
Беше на последнава утакмица во Ѓорче ако нешто значи како информација. Тој, Ѓуровски или Положани, па дури и Димоски од Охрид одлично би му дошле на Вардар. Играч од средина што често знае и да постигне гол. Таков ни фали многу во моментов.
Положани или Ѓуровски, кој и да дојде од нив би било екстра!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
pa podobro ovoj otkolku ilber ali da go imame vo timot
Тоа не е баш некој податок за воодушевување.
Моите информации се дека педерчето Баже би бил ангажиран само како замена на Филип Ивановски, а тоа сигурно нема на никој од нас да му се допадне.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.529
Поени од реакции
10.231
Тоа и јас го мислев, да гледаме Ивановски да го задржиме, ќе видиме каков потег ќе направи управата, колку се сериозни во намерата Скопје да добие европски Вардар :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.251
Од друга страна паметен потег. Го ослабуваме директниот конкурент за титула :D
Како што они нас не ебаваат во ракомет.
Е ако стварно сакаме да ги ослабиме треба да целиме на Драговиќ. Одличен играч ;)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Не бе Баже, нееее....

Сепак, не знам искрено колку е полош избор од Ивановски од кој воопшто не сум воодушевен, да не се повторувам... Ако се заработат добри пари на Фичо и ако дојде за 0 денари Баже океј, али во лето да се купи некој екстра напаѓач а Баже кај сака нека иде..

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Не бе Баже, нееее....

Сепак, не знам искрено колку е полош избор од Ивановски од кој воопшто не сум воодушевен, да не се повторувам... Ако се заработат добри пари на Фичо и ако дојде за 0 денари Баже океј, али во лето да се купи некој екстра напаѓач а Баже кај сака нека иде..
Јас сум ако Фичо отиде ќе се земат доста пари мин 300 000 евра јас мислам и барем 150 000 да се употребат за да го донесеме Драган Ѓорѓеиев од турново за овој сванро душа давам да додје во вардар најталентиран играч ни е плус и таман ќе има и полу сезона за да се прилагоди за у европа да биде подготвен а не тогаш да се уигрува ама ќе видиме

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Лелелелелеле не ми се верува со ова
Вардар доставил понуда за Баже :tapp::tapp::tapp: Ако дојде Баже дефинитивно се подготвува теренот за заминување на Фичо
И тоа засилување што се најувава според некој муабет што ги слушнав ќе биде Ѓуровски имам напишано неколку страни наназад одамна се очекува овој човек :)

Kajgana Shop

На врв Bottom