Фан Клуб: Борусија Дортмунд

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Коментари ? Дали се предавате или само колку да се каже нешто.:P

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Коментари ? Дали се предавате или само колку да се каже нешто.:P
Ија истото го кажав, дека нема титула годинава. Тоа и не е официјалната цел на Дортмунд, целта е да се влезе во ЛШ, значи до трето место. Ако испадне на крај така све си е ок, неможе да се очекува Дортмунд секоја година да стане шампион, посебно не при таков конкурент како Баерн. И ќе кажам дека Баерн повеќе ја заслужи годинава титулата. (y)

Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
Јаоо Милане (y)
15 коло во Бундес Лигата,ок....
Предност на FC Hollywood 11 бодови и сега гледам започнуваат муабетите :) готово се знае кој е кој во оваа сезона хах,НИВАТА Е ДОЛГА ЗА ОРАЊЕ остануваат уште 19 утакмици ''мама миа'' тука имаме Куп утакмици кои можат да бидат влијателни на крајниот исход и секако Шампионска Лига каде што екипата од Минхен неможи да се пофали во последните години ''Тате/Бате Борисов'' а ако гледаме така и многу работи му се насобраа,го губи домашното првенство и 5 утакмици со ред завршуваат со неповолен резултат протв BvB,мала статистика :) 5
Тој што ке каже дека се се знае и која екипа за што е фокусирана во Декември нека издржи уште едно 4/5 месеци кога ке се знае кој за каде е,пред нас е пауза и тешки утакмици низ Европа...

јајајаја zurück ! ! !

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
и секако Шампионска Лига каде што екипата од Минхен неможи да се пофали во последните години ''Тате/Бате Борисов''
Земај апчињата,си ги заборавил изгледа.Неможеле да се пофалат во последниве години?:pipi:2 пати финалисти во последните три финалиња.Ете ти се пофали со последниве 5-6 утакмици во Бундеслига,тоа е важно.:cuc:Ај здравје да се паднеме 1/4 да видиме кој подобро ќе ја изора нивата. :pos:

2

~2A

Гостин
Јаоо Милане (y)
15 коло во Бундес Лигата,ок....
Предност на FC Hollywood 11 бодови и сега гледам започнуваат муабетите :) готово се знае кој е кој во оваа сезона хах,НИВАТА Е ДОЛГА ЗА ОРАЊЕ остануваат уште 19 утакмици ''мама миа'' тука имаме Куп утакмици кои можат да бидат влијателни на крајниот исход и секако Шампионска Лига каде што екипата од Минхен неможи да се пофали во последните години ''Тате/Бате Борисов'' а ако гледаме така и многу работи му се насобраа,го губи домашното првенство и 5 утакмици со ред завршуваат со неповолен резултат протв BvB,мала статистика :) 5
Тој што ке каже дека се се знае и која екипа за што е фокусирана во Декември нека издржи уште едно 4/5 месеци кога ке се знае кој за каде е,пред нас е пауза и тешки утакмици низ Европа...

јајајаја zurück ! ! !
Овој Баерн има одлична статистика со гол разлика 40:5.Овој Баерн функционира беспрекорно,а не знам ти како планираш да киксни Баерн за да ги стигните,а вие притоа да не кикснувате на ниедна утакмица?
Што значи шансите за титула се сведени на 0,01%.
Да се разбериме ги симпатизирам Дортмунд,ама барем сум реален.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Da, nikoj ocekuva Dortmund sekoja godina da stane sampion. Toa ne moze ni Bayern, ni Real, ni Barca...znaci nikoja ekipa. Posle vrakajneto na Dortmund na Evropskata scena, sledniot cekor e da go konzervira toj uspeh, znaci sekoja godina da igra vo Evropa. Watzke ubavo kaza, celta e vo 3 od 5 godini Dortmund da igra LS. Toa e vistinskiot pat i mislam deka Dortmund ako prodolzi vo Germanija da se etablira na vrvot, mozno e i vo idnina cak pat da se osvoj nekoj sampionat.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.828
Поени од реакции
12.270
Абе нема титула во Бундес отиде таа во Минхен. Туку гледајте пласирајте се во ЛШ а сезонава таму лапнете едно финале та остајте друго. Баерн, Шалке, Дортмунд па и Леверкузен мора да оформат една топ 4ка во Германија и да се стабилизираат како екипи да станат константни во Европа па страв и трепет да бидат за останатите. Во таков случај за кратко Бундес ќе скокни на второ место пошто почнав сега Бундес да пратам поредовно и дефинитивно лигава има потенцијал. Полни стадиони, добри навивачи, финансиски стабилни екипи, добар фудбал, динамичен..........греота е многу да заостанува зад отепаната шпанска лига

Член од
21 февруари 2011
Мислења
143
Поени од реакции
163
Леле овој Ројстон. :facepalm:
Oki Doki (y)
WC Bayer Munchen е новиот шампион на Германија...
Може вака? или пак вака :
Екипата од Минхен е новиот шампион на Германија и влегува во ИСТОРИЈАТА НА ФУДБАЛОТ со тоа што ја освои титулата уште во ДЕКЕМВРИ мама миа! Бравоо а сега му останува уште да се фокусира на Лигата на Шампиони и домашниот куп а меѓувреме дознаваме една неофициална информација има големи шанси да се приклучи во English Premier League ексклузивно за фановите на FC Hollywood ја имаме информацијата тука premierleague.com па и зошто да не цел свет се врти окулу Минхен и сами гледате по освојувањето на титулата ''ДЕКЕМВРИ'' ВРАТИТЕ МУ СЕ ОТВОРЕНИ секаде.....
Имаат време за се а и се зборува за нова година ке оделе 42 дена во Bangkok,Thailand и автоматски со тоа покасно ке се приклучат во Будес Лигата :drk:
Што значи шансите за титула се сведени на 0,01%
ц ц ц ц :facepalm: :facepalm: Занчи изгорени сте за Титула поооо,има јаки екипи во Шпанија,Италија,Англија али до сега некој да биди сигурен толку,19 кола пред крајот не сум слушнал и видел..
Не е бадијала кажано Прво Рипни После Речи ОП ! ова важи за во следните 6 месеци па се читаме на 5/18/2013
:ROFLMAO:

Еве нешто за Игор ;)
:icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.967
Поени од реакции
67.756
Интервенцијата на вашиот голман кога ве спаси од пораз во 90-та минута ме чинеше 17 000 денари ... Али брани другаров, секоја чест.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Интервенцијата на вашиот голман кога ве спаси од пораз во 90-та минута ме чинеше 17 000 денари ... Али брани другаров, секоја чест.
Брани куров мој...Нека не те залажуваат тие одбрани.Со Баерн кога брани се дрогира,значи имам докази :))) Типот не е толку феноменален ама за против Баерн го дрогираат и крај! Какви глупи голови прима иначе,а у 90та ала Кан ја фати таа...

И тие што го дрогираат,од нив да си ги бараш парите.И денес неможам да сфатам како не влезе таа топка у гол?????
--- надополнето: 3 декември 2012 во 23:58 ---
Oki Doki (y)
WC Bayer Munchen е новиот шампион на Германија...
Може вака? или пак вака :
Екипата од Минхен е новиот шампион на Германија и влегува во ИСТОРИЈАТА НА ФУДБАЛОТ со тоа што ја освои титулата уште во ДЕКЕМВРИ мама миа! Бравоо а сега му останува уште да се фокусира на Лигата на Шампиони и домашниот куп а меѓувреме дознаваме една неофициална информација има големи шанси да се приклучи во English Premier League ексклузивно за фановите на FC Hollywood ја имаме информацијата тука premierleague.com па и зошто да не цел свет се врти окулу Минхен и сами гледате по освојувањето на титулата ''ДЕКЕМВРИ'' ВРАТИТЕ МУ СЕ ОТВОРЕНИ секаде.....
Имаат време за се а и се зборува за нова година ке оделе 42 дена во Bangkok,Thailand и автоматски со тоа покасно ке се приклучат во Будес Лигата :drk:

ц ц ц ц :facepalm: :facepalm: Занчи изгорени сте за Титула поооо,има јаки екипи во Шпанија,Италија,Англија али до сега некој да биди сигурен толку,19 кола пред крајот не сум слушнал и видел..
Не е бадијала кажано Прво Рипни После Речи ОП ! ова важи за во следните 6 месеци па се читаме на 5/18/2013
:ROFLMAO:

Еве нешто за Игор ;)
:icon_mrgr:

Да дааа,можда и влегле на Алианц...Уште па жута на крај :pos: Јаки сте ама не се занесувајте!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Не зафркавај Ченто, Вајденфеллер последните 3-4 години статистички е најдобар голман во ЛШ. Нема врска дека играле со Баерн, и во ЛШ одлично бранеше годинава. Многу е подценет демек не бил модерен голман али сепак е одличен.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не зафркавај Ченто, Вајденфеллер последните 3-4 години статистички е најдобар голман во ЛШ. Нема врска дека играле со Баерн, и во ЛШ одлично бранеше годинава. Многу е подценет демек не бил модерен голман али сепак е одличен.

????

Како ова....Колку утакмици имал он у ЛШ па да е статистички најдобар?

Kajgana Shop

На врв Bottom