Фан Клуб: Борусија Дортмунд

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.629
Поени од реакции
22.365
Не ја гледав утакмицата цел ден работев, али колку толку према Шалке и Ајнтрахт малце намаливме.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Добро играте но тешко победувате овја вашиве играчи дефинитивно незнаа гол да дада особено Готсе се добро ке направи ке излезе со голман ке ја утне ,ја гледав малу само ме интересира што се случува со него зашто не играше и дали ке игра против реал моментално еден од најомилените играчи мие !

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.629
Поени од реакции
22.365
Добро играте но тешко победувате овја вашиве играчи дефинитивно незнаа гол да дада особено Готсе се добро ке направи ке излезе со голман ке ја утне ,ја гледав малу само ме интересира што се случува со него зашто не играше и дали ке игра против реал моментално еден од најомилените играчи мие !
Користејне на шансите последните години е еден од проблемите на Дортмунд и вчера 2 пати пречка. Иначе сигурен сум дека Геце ќе игра со Реал, добар е но може и подобро.

Иначе вчера менаџерот на Дортмунд Вацке беше на ТВ и ги покажа фудбалските способности :icon_mrgr:

Од 1.30м

M

Mario Gómez

Гостин
Игорче да не имат информации колку навивачи отпатуваа за Мадрид...

Инаку секако поддршка вечер...

:icon_lol:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.629
Поени од реакции
22.365
Игорче да не имат информации колку навивачи отпатуваа за Мадрид...

Инаку секако поддршка вечер...

:icon_lol:
Не знам за тоа колку има ама ќе ги има сигурни. За вечер не сум со голема надеж, нерешено би било фантастично.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Наводно имаат отпатувано 9000 а Реал им дал само 3900 карти за натпреварот. Извор Marca.

Претпоставувам само без Куба и овојпат Igorcemk ?
Сега сме малце појаки на страните, а и Модриќ играше почесто во средината, па очекувам подобар меч.
Нека победи подобриот.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.629
Поени од реакции
22.365
Наводно имаат отпатувано 9000 а Реал им дал само 3900 карти за натпреварот. Извор Marca.

Претпоставувам само без Куба и овојпат Igorcemk ?
Сега сме малце појаки на страните, а и Модриќ играше почесто во средината, па очекувам подобар меч.
Нека победи подобриот.
Да, Куба не игра а Кел со маска го скршил носот. Нека победи подобриот, битно двата тимаа да одат во следната рунда.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.629
Поени од реакции
22.365

Да си ја испечатам и на ѕид да ја закачам :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
2

~2A

Гостин
Многу ми е криво што вака "несреќно" загубија готов натпревар,барем онака на статистиката што ја видов.Слично сценарио како и со Сити.... не ја гледав утакмицата,но и покрај двете несреќни средби за оваа и Сити сеуште сте на 1во место во најтешката група. :cuc:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.629
Поени од реакции
22.365
Многу ми е криво што вака "несреќно" загубија готов натпревар,барем онака на статистиката што ја видов.Слично сценарио како и со Сити.... не ја гледав утакмицата,но и покрај двете несреќни средби за оваа и Сити сеуште сте на 1во место во најтешката група. :cuc:
Реално Реал второто многу стискаше и заслужи гол. Сепак е грдо при крај ко ќе примиш гол, исто како си Сити ама тоа е фудбал. До 100та минута ако треба се игра.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Да си ја испечатам и на ѕид да ја закачам :icon_mrgr:
Сити ги надигравте таму зошто да не и дома.
Ајакс не се нешто појаки од вас.
6 бода од овие мечеви и те како се возможни

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.629
Поени од реакции
22.365
Сити ги надигравте таму зошто да не и дома.
Ајакс не се нешто појаки од вас.
6 бода од овие мечеви и те како се возможни
Можни се ама не смеат ни 1% да попуштат, верувам дека Клоп ќе ги среди. Не е баш лесно на гости во Амстердам а и Сити се супер тим, ако мирисаат шанса во последното коло може да биде мнооогу тесно. Со Ајакс е клучно сега да не се изгуби.

Kajgana Shop

На врв Bottom