Фан Клуб: Борусија Дортмунд

M

MrzaRules

Гостин
седи не се возбудуј да не ги вратиме Јеремис и Ефенберг :cautious: па да останат без нозе овие погоре наведените :D

M

Mario Gómez

Гостин
Игор, опрости се од Кагава. Јавно го искритикува Лева дека бил себичен и не му подавал. А и кај нас нема шанси да дојде, кој ќе го слуша после од Робен топка нема фати. :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Игор читам дека Кагава ќе играл за нас(Манчестер Јунајтед) од следената сезона ,а пошто не гледам многу често БУндес лига и сум го гледал само неколку пати како игра ако можеш да ми кажеш на кратко за каков играч се работи?

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.554
Поени од реакции
22.245
Игор читам дека Кагава ќе играл за нас(Манчестер Јунајтед) од следената сезона ,а пошто не гледам многу често БУндес лига и сум го гледал само неколку пати како игра ако можеш да ми кажеш на кратко за каков играч се работи?
Супер играч е Кагава. Игра како десетка зад нападот, на крила мислам не може да ги искористи својте можности. Брз играч е со прекрасна техника. Добро око за соиграчите дава многу асистенции ама го бива исто така за давајне голови. Релативно мал играч е и не многу знажен но брз, технички јак и со добри движејна.

M

Mario Gómez

Гостин
Која е поентата да се изживуваш врз Фрајбург.:cautious:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.554
Поени од реакции
22.245
Rushime rekordi :vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Честитки. 81 бод, 28 натпревари без пораз, 2 пати не победивте... Заслужена титула во БуЛи.

Последен пат после две титули дома освоивте ЛШ... Па сега види Игорче ;)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.554
Поени од реакции
22.245
Благодариме за честитките, вондредна година немам зборови...оваа титула можеби и повеќе вреди од ланската. Наредна година и во ЛШ треба да се запнат ама не се думам уште од сега, има време и за тоа.

Све најдобро за Лукас Бариос, Фелипе Сантана, Флориан Кринге, Тони да Силва и највероватно Шинџи Кагава. Фала за све! (y)
--- надополнето: 5 мај 2012 во 18:58 ---

M

Mario Gómez

Гостин
Добро бе сељачка публика морала встадион да влезит.:rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom