ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.029
- Поени од реакции
- 7.131
Јас одам без престан да га гледам Беласица 5 сезони под ред утакмиците шо сум ги пропуштил на прсти се броот.Срцето ми се кине ка го гледам новото лого и дресови.Сите се против али у ебената ни држава нема таков менталитет како што има кај нашиве соседи пример.Сега требаше да има протести да врие градот али одма со коментаро шо ќе сменеме бе тај е инатлак самобендисан и.т.н. Толко е глуп тај човек шо не сфаќе оти он губе имиџ , навивачи он е тај шо губа а не да добива.И најажлно е од се неговата тапа глава мисли дека само Ајдуци се против новото лого и дека они ширале негативна енергија кој само деген.Ние како навивачка група овие 3 месеца ради тава што повеќе од се га сакаме Беласица нема да прааме ништо пред се ради тава што гнасниците од ОФС Штип само чекат таква грешка да ни скинат бодови, али после баражо ќе започнеме иницијатива која ќе биде направана многу професионално од наша страна за враќане на кенгурот на грбот на клубот.Бар со сарајскио имааме историја и гордост ако ништо друго.