:pos2::pos2::pos2::pos2:Со прв тим игравте или младинци??
Па што знам де..:pos2::pos2::pos2::pos2:
Со младинци, првиот тим го чуваме за Брегалница.:pos2::pos2:
Брате не заебавај, каков младински каков прв тим, ништо не се знае во Беласица што како е. Едвај имат фудбалери за да изиграат без службено да изгубат.
Па гледам слаби резултати па помислив да не играат поискусните.Играат првиот тим шо е какви младинци бе . Си играат сите од поискусните шо се.
Prijatele neznam sto imas protiv Zoran Zaev... Covekot ulozuva vo sportot, toj e pretsedatel na FK Tiverija, imas na forum fudbaleri koj igraat vo Tiverija ke ti kazat tie dali ne se isplateni, dali nemaat nova sportska oprema i taka natamu i taka natamu. Osnova mladinski skoli na toj klub koj e edinstven klub od treta liga koj ima mladinski kategorii. Na pragot e da fleze vo vtora liga i isto taka toj e covekot koj ja spasi Tiverija od kolaps. Pa sto treba covekot da napravi... da gi drzi site klubovi vo Strumica...:nenene::nenene::nenene:На пример заев
A sto sakas ti Tiverija da se raspadne???? Pa covekot ako se sekavas uste Vanco Takovski koga ja vodese Belasica bese vo Tiverija. Ako ne se sekavas so toj klub na Tiverija igrase baraz... Znaci podolgo vreme ulozuva vo Tiverija mozebi e fan na Tiverija i se resil tamu da ulozuva... A plus kolku sto znam stadionot go ima zemeno Pero pod koncesija od Vanco Takovski i taka toj stana gazda na Belasica...Е шо кој кур за Тиверија, шо не дава у Беласица. Се знаа кој е фудбалскио храм у Струмица.
У тиверија давал, голем кур.
Тачно ! Градоначалникот кажа ако му дозволе Перо , он со задоволство ке ја спонзорира Беласица, ама сигурно перо има матни игри у клубо па не сака партнере ...А јас мислам оти Заев не уложува у Беласица оти Перо не му дозволува.
Може е поефтино ама да знааш јас мислам оти моментално Тиверија има поголеми трошкови од Беласица.a и плус се знаа оти е поефтино да се држе третолигашка одколку второлигашка екипа:smir:
Беласица моментално не е фудбалски ХРАМ туку е фудбалски СРАМЕ шо кој кур за Тиверија, шо не дава у Беласица. Се знаа кој е фудбалскио храм у Струмица.
У тиверија давал, голем кур.
Беласица моментално не е фудбалски ХРАМ туку е фудбалски СРАМ
Тиверија е домаќинска екипа бре пријателе, сложни се и во добро и лошо. 20-30 години наназад немаа никакви приходи.
И без вулгарности.