Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Губат дома, а после сакат у прва лига да играт.:tapp:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Каква прва лига бе шо трескаш и ти :pos: :pos:

V

Viktoranius

Гостин
Со прв тим игравте или младинци??
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Со младинци, првиот тим го чуваме за Брегалница.:pos2::pos2:

Брате не заебавај, каков младински каков прв тим, ништо не се знае во Беласица што како е. Едвај имат фудбалери за да изиграат без службено да изгубат.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Со младинци, првиот тим го чуваме за Брегалница.:pos2::pos2:

Брате не заебавај, каков младински каков прв тим, ништо не се знае во Беласица што како е. Едвај имат фудбалери за да изиграат без службено да изгубат.
Па што знам де..
Од тија што ви се поискусните сеуште ви се членови или не играат зашто не им се дава паре.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Играат првиот тим шо е какви младинци бе . Си играат сите од поискусните шо се.:toe:

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.195
Поени од реакции
950
На пример заев:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Prijatele neznam sto imas protiv Zoran Zaev... Covekot ulozuva vo sportot, toj e pretsedatel na FK Tiverija, imas na forum fudbaleri koj igraat vo Tiverija ke ti kazat tie dali ne se isplateni, dali nemaat nova sportska oprema i taka natamu i taka natamu. Osnova mladinski skoli na toj klub koj e edinstven klub od treta liga koj ima mladinski kategorii. Na pragot e da fleze vo vtora liga i isto taka toj e covekot koj ja spasi Tiverija od kolaps. Pa sto treba covekot da napravi... da gi drzi site klubovi vo Strumica...:nenene::nenene::nenene:

V

Viktoranius

Гостин
Е шо кој кур за Тиверија, шо не дава у Беласица. Се знаа кој е фудбалскио храм у Струмица.

У тиверија давал, голем кур.

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.195
Поени од реакции
950
Е шо кој кур за Тиверија, шо не дава у Беласица. Се знаа кој е фудбалскио храм у Струмица.

A sto sakas ti Tiverija da se raspadne???? Pa covekot ako se sekavas uste Vanco Takovski koga ja vodese Belasica bese vo Tiverija. Ako ne se sekavas so toj klub na Tiverija igrase baraz... Znaci podolgo vreme ulozuva vo Tiverija mozebi e fan na Tiverija i se resil tamu da ulozuva... A plus kolku sto znam stadionot go ima zemeno Pero pod koncesija od Vanco Takovski i taka toj stana gazda na Belasica...

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Тва шо го кажа Тивериопол у 1виот пост е се точно.

А јас мислам оти Заев не уложува у Беласица оти Перо не му дозволува.:toe:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
a и плус се знаа оти е поефтино да се држе третолигашка одколку второлигашка екипа:smir:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
А јас мислам оти Заев не уложува у Беласица оти Перо не му дозволува.:toe:
Тачно ! Градоначалникот кажа ако му дозволе Перо , он со задоволство ке ја спонзорира Беласица, ама сигурно перо има матни игри у клубо па не сака партнере ...

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
a и плус се знаа оти е поефтино да се држе третолигашка одколку второлигашка екипа:smir:
Може е поефтино ама да знааш јас мислам оти моментално Тиверија има поголеми трошкови од Беласица. :)

St3

Член од
3 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
8

Беласица моментално не е фудбалски ХРАМ туку е фудбалски СРАМ

Тиверија е домаќинска екипа бре пријателе, сложни се и во добро и лошо. 20-30 години наназад немаа никакви приходи.
И без вулгарности.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Беласица моментално не е фудбалски ХРАМ туку е фудбалски СРАМ

Тиверија е домаќинска екипа бре пријателе, сложни се и во добро и лошо. 20-30 години наназад немаа никакви приходи.
И без вулгарности.

Потполно точно!

Беласица нема ни Б од тва шо треба да биде,на тва шо наликува на еден тим как Беласица.

Kajgana Shop

На врв Bottom