Фан Клуб: Барселона

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Куенка е веќе видена приказна , исто ке е како за Буски потценет долго време и одендаш станува најдобар за својата позиција

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Dobro bre sto pravi Pep ? Istata greska ja pravi kako na prviot mec.Go deli najdobroto trio vo sredniot red a so toa avtomatski Iniesta ke igra levo krilo,kade sto e najslab....Pak ke imame problemi pri postignuvane na golovi,izgleda i Pep odi na penali...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ич не ми се свиѓа составот.
Dobro bre sto pravi Pep ? Istata greska ja pravi kako na prviot mec.Go deli najdobroto trio vo sredniot red a so toa avtomatski Iniesta ke igra levo krilo,kade sto e najslab....Pak ke imame problemi pri postignuvane na golovi,izgleda i Pep odi na penali...
Грешка е поставеноста погоре.
Куенка лево ваљда, Фабрегас средина, Меси десно. Мада секако знаеме, дека овие нон стоп ротираат.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Иниеста би требало да си биде на неговата позиција а Цеск лажна 9-ка, не е лош составо де, иако лично сакав нападот да ни биде Санчез - Меси - Педро.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.858
Поени од реакции
10.333
Alexis moze da napravi 1000x poveke problemi za odbranata na Milan otkolku Cuenca. Alexis ima dribling i znae da postignuva golovi, dobar e 1 na 1, so glava (podobar od Cuenca sekako), dobar e na vazni mecevi (primer protiv Real postigna gol). Cuenca ima dobar centarsut od vreme na vreme i spie vo agolot do korner znamenceto. Se nadevam deka posle natprevarot ke imam drugo mislenje i ke recam deka Pep e genijalec so ovoj poteg.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Алексис влегува накај средина а Куенка ја развлекува одбраната, ваљда таа е идејата на Пеп, а може е и тактика: збунити непријатеља :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Pedro morase da bide na prvite 11,znae kako da napravi presing celo vre,toa ne go pravi Kuenka,a pak Cesc ic ne mu ja misli za toa.....Ok samo Iniesta sredina da igra....

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.858
Поени од реакции
10.333
Koga sme kaj presing Alexis ukrade edno 5 topki protiv Bilbao so toj presing, i golot na Iniesta padna po takva ukradena topka. Ah...ama ajde, Pep znae najdobro, sigurno ima nekoja zamisla i uloga za Cuenca.

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Зборите како сакате, многу лош потег уште од почеток според мене ако почне Пеп со Куенка. Ипак млад е, нема искуство особено не за вакви одлучувачки натпревари. Сепак, никој уште не знае каква тактика има спремено Пеп, па да се надевам дека ќе испадне добра комбинацијава.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Kako i da e ,odime na pobeda,mora da izdvojuvame pobeda.
Vieca el Barca...Vieca Messi....

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ајде, ќе видиме како ќе биде, мене само пресингот ме плаши, далеку подобар пресинг ќе се удреше врз Милан со Педро и Алексис, али ваљда Пеп знае најдобро.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Очекувам делириум вечерва, сакам да ја видам таа мојата Барселона како со стил го игра натпреварот. Сакам Меси да се пушти во 5-та брзина и утрешните насловни страни за него да бидат посветени.

SEMPRE JUNTS !!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Со среќа, се надевам на добар фудбал фер плеј и без судиски грешки! Поздрав се читаме после утакмица..

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Одиме дечки за едно дежа-ву во полуфина
Искрено повеќе бев за Санчез, ама и Куенка не е лош. Ако дадеме гол во првите 20 минути мислам дека сме сигурни.

Kajgana Shop

На врв Bottom