P
pepito*
Гостин
http://www.youtube.com/watch?v=WIUu6zRx6vM
ај да се посмееме малку
ај да се посмееме малку
Различни медиуми во различни валути објавуваат. Некој во фунти, некој во евра. Затоа стануваат такви заблуди.Ха, 35 милиони сега, а претходно имавме 38 понудено
лани го држеше доста време Интер во трка за скудетото САМ кога целиот тим изгледаше демотивирачки и изгубен на теренот,идејата ти е супер,меѓутоа......*Нашиот Сами Ето, ќе направи трансфер од Интер во руски Анжи, за 35 милиони фунти, т.е. за идентична сума која што се споменува и за Цеск од Арсенал кај нас.
Искрено, мислам дека подраго ќе ми беше да го вратеа Ето за истите пари. Фабрегас и онака ако не дојдеше сега, ќе дојдеше наредното лето, за пониска цена.
Ооууу, летата веќе нема да бидат исти.- An Arsenal board member confirms Cesc is close to leaving for Barcelona and expects the transfer to be finalized before the weekend.
- Barcelona sports vice-president Josep Maria Bartomeu travelled to London this afternoon at 5pm.
- Darren Dein, the agent of Cesc Fabregas, is now meeting with Arsenal officials to discuss the transfer of the midfielder to Barcelona.
*Нашиот Сами Ето, ќе направи трансфер од Интер во руски Анжи, за 35 милиони фунти, т.е. за идентична сума која што се споменува и за Цеск од Арсенал кај нас.
Искрено, мислам дека подраго ќе ми беше да го вратеа Ето за истите пари. Фабрегас и онака ако не дојдеше сега, ќе дојдеше наредното лето, за пониска цена.