Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе чекајте рано е да се пресуди дали е добар Росел или лош!

Секој преседател на клубот работи за доброто на клубот...само имаат различни стратегии,а тоа кој има подобра стратегија ќе го видиме со тек на времето!

B

boki10messi

Гостин
Абе чекајте рано е да се пресуди дали е добар Росел или лош!

Секој преседател на клубот работи за доброто на клубот...само имаат различни стратегии,а тоа кој има подобра стратегија ќе го видиме со тек на времето!
Епа тоа и јас го кажувам. Дека се сосема различни Лапорта и Росељ. Кажав за Лапорта, дека многу се сомневаа во неговите способности, но неговото владеење вроди резултат. За Росељ кажав што мислев, дека таков економист, бизнисмен, со таква школа е одлично да го имаш на чело на клубот. ДАЛЕКУ ОД ТОА ДЕКА КАКО ПРЕТСЕДАТЕЛ ЌЕ РАБОТИ ПРОТИВ КЛУБОТ, но тоа што го правеше додека Лапорта беше претседател не му доликуваше на авторитетот. Иако, никогаш не е доцна човек да се смени.

Член од
23 август 2010
Мислења
16
Поени од реакции
1
B

boki10messi

Гостин
Тарзан поради повредата во левиот скочен зглоб, најверојатно ќе отсуствува околу 2 недели. Нема да игра за Шпанија и за нас против Херкулес на 11-ти. (Каква несреќа. Тарзан неможе да игра против Херкулес:):)).

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
И Џефрен се повредил на тренинг со Шпанија у-21.
Се враќа утре во Барселона заедно со Пујол, за да се одреди сериозноста на повредата и кај двајцата.

Член од
23 август 2010
Мислења
16
Поени од реакции
1
Тарзан поради повредата во левиот скочен зглоб, најверојатно ќе отсуствува околу 2 недели. Нема да игра за Шпанија и за нас против Херкулес на 11-ти. (Каква несреќа. Тарзан неможе да игра против Херкулес:):)).
Ама ќе игра Spiderman(читај Пике):pos2:

B

boki10messi

Гостин
И Џефрен се повредил на тренинг со Шпанија у-21.
Се враќа утре во Барселона заедно со Пујол, за да се одреди сериозноста на повредата и кај двајцата.
НЕ ЗЕЗАЈ.
Таман сакав да пишам дека ако не сотријат повредите како лани ќе треба повторно Џефрен да го играме како бек, ама си велам ај да не урочам, може стварно да се деси.... И сега Џефрен. :pov:
I CAN'T BELIEVE IT!!!!!!:toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Мурињо
Ако овоа му се случуваше со Мајорка што ли ќе прави до крај на сезоната и против Барса....срце ќе го стегне кутриот :):):)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ќе почекаме до утре, да видиме шо ќе биде со двајцата....

Иначе еве видео од денешниот прв тренинг на Маскерано со тимот.

П.С. На Алвес му бил даден слободен ден, пошо утре патува за Бразил, а типов сепак дошол да тренира. :zver:

B

boki10messi

Гостин
Without Ibra there are only five forwards. Do we really need six? Then you’d have three that wouldn’t play. And one that doesn’t travel to away games. More important than quantity is equilibrium. On the field and inside the locker room.
http://www.totalbarca.com/2010/opinion-pieces/cruyffs-corner-a-small-squad-has-advantages/

Стварно овој Кројф е створен за да има некоја висока функција во клубот.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Сезонава ќе се крстиме во она - шизик на ризик! Или џа или бу со повредиве ќе биде. Или титула и комплетен состав за наредна година(краткотрајни повреди на некој од прв состав) или само комплетен состав со оглед на искуството на младичиве што треба да го приберат годинава доколку не заредат посериозни повреди. Како и да ја вртиме, Барселона ја добива паричката од лепчето! Мора да го жртвуваме купот, нека игра трет, петти состав сезонава само да не се оди по секоја цел на сите 3 фронта. Нема теорија да се издржи во такво темпо, особено Јануар, Фебруар кога има и куп и Лига на шампиони и Ла лига.

пс. Луис Енрике е ова на клипов??

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ќе почекаме до утре, да видиме шо ќе биде со двајцата....

Иначе еве видео од денешниот прв тренинг на Маскерано со тимот.

П.С. На Алвес му бил даден слободен ден, пошо утре патува за Бразил, а типов сепак дошол да тренира. :zver:
0:42 :icon_lol:

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Дечки мене ме немаше малце,ама i'm back.Прво да ја честитам победата против Расинг и второ со среќа да си го трошиме Масчерано.Инаку малку ми е криво што не му дадоа уште една шанса на Ибра,но чим тоа е за доброто на клубот it's okay.Поздрав:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom