Фан Клуб: Барселона

Член од
29 април 2015
Мислења
4.313
Поени од реакции
4.231
Колку само ми се потврди тезата што јадев гомна цела мината сезона, дека битен е тренерот, а со тоа и пристапот, а не играчите.
Флик со Мартин, Пау Виктор, Пабло Торе и Касадо извади 100 пати боље игра него Чави кога ги имаше сите играчи на располагање.

На овие кога ќе се додадат Де Јонг, Олмо, Араухо, Кристенсен... :cuc:

Без пораз у наредните 2 утакмици ја би бил презадоволен. Посебно во ЕлКласико.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Колку само ми се потврди тезата што јадев гомна цела мината сезона, дека битен е тренерот, а со тоа и пристапот, а не играчите.
Флик со Мартин, Пау Виктор, Пабло Торе и Касадо извади 100 пати боље игра него Чави кога ги имаше сите играчи на располагање.

На овие кога ќе се додадат Де Јонг, Олмо, Араухо, Кристенсен... :cuc:

Без пораз у наредните 2 утакмици ја би бил презадоволен. Посебно во ЕлКласико.
Денеска лаганица и нова петарда.
Какво нерешено, Ништо друго освен две победи ;) Гави се врати во најдобар период, какво засилување добивме. Сега се спремни и Де Јонг Олмо Фермин… Каква недела е пред нас, едвај чекам.

M

Mayavin

Гостин
Ќе се поебеа јако ако избрзаа со Најк за да го подпишат Нико.
Јас поинаку ја толкувам целава работа.

Поентава беше да се прикаже победнички проект и сега засега тоа иде ОДЛИЧНО. На крај ќе испадне Лапорта мастерклас и ова што го збори по прес дека сака најголемиот договор во историјата на фудбалот да го извади очигледно не потел муда.

Големо браво за сите. Истиве играчи плус Олмо. Флик го препороди клубов.

:bravobe:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Судија против Баерн ќе биде гомнарот што не уништи пред 2 години против Интер, играа ракомет тогаш во Милан, ни на Инзаги не му се веруваше што им судеше. Како е можно овој уште да е активен судија, па згора на тоа повторно да може нам да ни суди и тоа против Баерн немам појма, ама јбг.

1729514752904.png

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.802
Поени од реакции
14.943
Судија против Баерн ќе биде гомнарот што не уништи пред 2 години против Интер, играа ракомет тогаш во Милан, ни на Инзаги не му се веруваше што им судеше. Како е можно овој уште да е активен судија, па згора на тоа повторно да може нам да ни суди и тоа против Баерн немам појма, ама јбг.

Прегледај го приврзокот 432869
IMG_0528.jpeg

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Од 20 збора 19 утна граматички ама нема веза, битна е намерата :icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.794
Поени од реакции
17.725
Па ми падна во очи да му ебам кад ме је један кучак лавнуо тип на човек. Копиљот вика :tapp:
Немој Даниел и вака и така е во филм цел живот и мисли дека е славна музичка ѕвезда партиски вработена, уште тука да види дека е постиран ќе треба да се откруеме.

Kajgana Shop

На врв Bottom