Фан Клуб: Барселона

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
Денес тешка текма, првиот тест за сезонава. Нема да ме изненади и кикс, али ме интересира пристапот и желбата какви ќе бидат. Лани не добијаа на двете утакмици како да играа против прволачиња.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.161
Тешка недела после репка.
Гостуваме на Џирона, Монако и Виљареал, а имаме краток состав, сега за сега додека да се вратат сите.
Страв ми е дека ќе ги прегориме играчиве и така повеќе доаѓаат повредите.
Мислам дека ЛаЛига треба да е преоритет годинава, ЛШ реално немаме никакви шанси, така да може да комбинира со Монако.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.242
Поени од реакции
4.161
Колку е глуп Феран.
Едвај се наоѓаат здрави играчи периодов, он праи црвен на 4-1, тешка глуперда.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.345
Поени од реакции
38.515
Брејјј шо среќа ќе имавме, таман за Виљареал ќе го нема а оваа сезона почнаа јако. :tapp:

Гави почнал да тренира со тимот, али додека се врати во форма ќе помине сигурно уште месец минимум. За Де Јонг нема абер уште.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.192
Поени од реакции
1.081
Има
Брејјј шо среќа ќе имавме, таман за Виљареал ќе го нема а оваа сезона почнаа јако. :tapp:

Гави почнал да тренира со тимот, али додека се врати во форма ќе помине сигурно уште месец минимум. За Де Јонг нема абер уште.
Има абер за Де Јонг,:icon_mrgr: денес обработил дел од тренингот со групата.

Frenkie De Jong is back. He did part of the training with the group today. Gavi was also there.

[@victor_nahe]

Член од
7 август 2011
Мислења
1.056
Поени од реакции
2.200
Фермин ја повредил другата нога, уште 3 недели ќе е аут.:facepalm:

Од 6 везни играчи само 2ца се достапни, среќа па со Флик цел Б тим е мотивиран да се покаже така да ништо чудно да повлече некој од втор тим.

Среќа Олмо 1 месец паузира а Фермин неколку недели. Фати треба да добие зелено светло за Монако а Френки уште 1 недела максимум е аут.

Гави го планираат за средина Октомври или почеток Ноември, нема потреба за форсирање. Сепак се враќа од тешка повреда но сигурно е дека неговото враќање ќе е огромен плус. Остана уште Араухо кој би требало да се врати средина Декември или најкасно Јануари, ПРЕКУ КУРОВ ВЕЌЕ.

Kajgana Shop

На врв Bottom