До каде ли оди немоќта..Уште еден срамен потег на Мурињо. Нешто невидено, но се може да се очекува од нив... По натпреварот Мурињо го чекал да пристигне судијата на паркингот на Камп Ноу, пред неговата кола, и го навредувал.
Одма да ти кажам дека и јас размислувам ко ПепЗа 6 дена играме со Валенсија у купот. Ептен ќе биде сега збиен распоредот, мора некако да се сочуваат играчите од нови повреди. Уште малце ќе почне и Лш, ќе треба буквално сите да бидат на располагање, ќе се игра утакмици на 3 дена што се вика.
Незнам баш колку е паметно да се игра со најдобрите против Валенсија, а знаејки го Пеп дека не се откажува од ниту една титула, гарант бар со 8 првотимци ќе го започне тој меч. Незнам стварно колку е паметно да се оди до крај у купот во ситуација кога имаме бајаги повредени играчи.
За мене доволна сатисфакција е што го исфрливме Реал, али Пеп сигурно подруго мисли.
Ќе имав исто мислење како твоето да имавме нормален број на играчи како што имаат повеќето тимови, 21/22 играчи на располагање, а не моменталните 14.Одма да ти кажам дека и јас размислувам ко Пеп
Кога веќе го исфрливме реал бар да идеме до крај и да си ја освоиме титулата.
А тоа што играат утакмица на секои 3 дена,јбг за тоа земаат милиони годишно нека ги оправдаат малку и тие пари