Фан Клуб: Барселона

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Иниеста 3 недели во аут :(

Време им е на Тиаго и Педро да се покажат во вистинско светло оваа сезона !

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Vcera odigravme mnogu slabo, za srekja Bernabe ni lezi poveke od Kampot pa se protnavme do polufinale. Takov haos vo igrata na Barsa nemam videno od vremeto na Van Gal. Posle primeniot gol igraa mnogu panicno, duri i Xavi se izgubi. Se nadevam deka bese samo eden los natprevar, a ne losa sezona.

Член од
15 јули 2011
Мислења
156
Поени од реакции
201
Афелај да не се повредеше колку работа ќе ни завршеше сезонава од сите највеќе ми е жал за него :(

P

pepito*

Гостин
Еве го идиотот како пробува повторно да згазне играч, овој пат Алвес:cenzura:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Барселона за гостувањето против Виљареал ќе има на располагање 14 играчи.
Ептен ни е голем тимов. Не утепаа ова повредиве.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Уште еден срамен потег на Мурињо. Нешто невидено, но се може да се очекува од нив... По натпреварот Мурињо го чекал да пристигне судијата на паркингот на Камп Ноу, пред неговата кола, и го навредувал.
До каде ли оди немоќта.. :tapp:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
За 6 дена играме со Валенсија у купот. Ептен ќе биде сега збиен распоредот, мора некако да се сочуваат играчите од нови повреди. Уште малце ќе почне и Лш, ќе треба буквално сите да бидат на располагање, ќе се игра утакмици на 3 дена што се вика.

Незнам баш колку е паметно да се игра со најдобрите против Валенсија, а знаејки го Пеп дека не се откажува од ниту една титула, гарант бар со 8 првотимци ќе го започне тој меч. Незнам стварно колку е паметно да се оди до крај у купот во ситуација кога имаме бајаги повредени играчи.
За мене доволна сатисфакција е што го исфрливме Реал, али Пеп сигурно подруго мисли. :)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
За 6 дена играме со Валенсија у купот. Ептен ќе биде сега збиен распоредот, мора некако да се сочуваат играчите од нови повреди. Уште малце ќе почне и Лш, ќе треба буквално сите да бидат на располагање, ќе се игра утакмици на 3 дена што се вика.

Незнам баш колку е паметно да се игра со најдобрите против Валенсија, а знаејки го Пеп дека не се откажува од ниту една титула, гарант бар со 8 првотимци ќе го започне тој меч. Незнам стварно колку е паметно да се оди до крај у купот во ситуација кога имаме бајаги повредени играчи.
За мене доволна сатисфакција е што го исфрливме Реал, али Пеп сигурно подруго мисли. :)
Одма да ти кажам дека и јас размислувам ко Пеп :D
Кога веќе го исфрливме реал бар да идеме до крај и да си ја освоиме титулата.
А тоа што играат утакмица на секои 3 дена,јбг за тоа земаат милиони годишно нека ги оправдаат малку и тие пари :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Одма да ти кажам дека и јас размислувам ко Пеп :D
Кога веќе го исфрливме реал бар да идеме до крај и да си ја освоиме титулата.
А тоа што играат утакмица на секои 3 дена,јбг за тоа земаат милиони годишно нека ги оправдаат малку и тие пари :D
Ќе имав исто мислење како твоето да имавме нормален број на играчи како што имаат повеќето тимови, 21/22 играчи на располагање, а не моменталните 14.
Со ваков мал број на играчи незнам колку ќе се задржи свежината кај играчите да можат да играат натпревар на 3 дена и да го одиграат без падови. Нема везе за милионите, бар у Барса повеќето играат од срце, ептен сили ќе требаат во периодов кој следи и ако идеме на се ќе биде густо до средината на Мај, ипак не се машини. :)
Може да се издржи да, али само да нема нови повреди, а темпото е опасно..

Kajgana Shop

На врв Bottom