Johnny Tran
You OK, Freckles?
- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 1.943
- Поени од реакции
- 1.363
да ти ибам тај царо да ти ибам
Бускец го игра ова од многу одамна. Мене ми е меѓу омилените, тоа шо го прави изгледа као да е едноставно па затоа и не добива кредит, треба да ги гледаш утакмиците по втор пат и само него да го гледаш за да видиш дека е клучен за секоја идеа на Пеп. На колку години го играше финалето во Рим и како го изигра! Он е баш како шо кажал Меноти, изумрен/загрозен вид! Како што бил Гвардиола коа се појавил, слабо височко дете шо ја чита играта многу, мнооогу пред другите. Тоа шо глумел и паѓал му е дел од играта, street smart е Бускец. А имаше муабет дека малце паднал психолошки после Интер, затоа Чави и Пујол застанаа до него и коа правеа славје за титулата во примера ја тераа публиката да му напраи некое СЕЕЕЕРХИИООО. И од тогаш као да се смени скроз. Он е некој си, unsung hero, шо откако ќе го снема сите ќе зборат дека бил фантастичен.
Со комбиниран состав ќе излезе Пеп утре, дел првотимци дел младинци.nekoj informacija utre barca so koj sostav ke nastapi vo kupot ?
Со втора, трета постава. Ако ти е за во кладилница играј ја, ќе ги преслушаат у секој случај.nekoj informacija utre barca so koj sostav ke nastapi vo kupot ?
шо че игра 1.05 :SСо втора, трета постава. Ако ти е за во кладилница играј ја, ќе ги преслушаат у секој случај.