- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.775
- Поени од реакции
- 115.689
Не бе видов тоа, али на кратко само снимката, мислев на подколеница, колено, зглоб така нешто.левата нога
Не бе видов тоа, али на кратко само снимката, мислев на подколеница, колено, зглоб така нешто.левата нога
Фрактура на тибијата на левата нога,најчеста повреда кај фудбалерите за која се потребни од 4 до 6 месеци период на заздравување.Може некој да ми каже што поточно скрши Виља?
Бај д веј му посакувам што побрзо опоравување, грозно е ова што му се деси денес.
Тој не е човек.Треба да си животно за да му мислиш на некој нешто лошо за здравјето или пак да се радуваш на тоа.Пред се сме луѓе,па потоа сме каталонци,мадридисти,росонери и т.н.На никого не би сакал да му се случи нешто вака па и да биде повреда за 2 недели.Премногу гадна повреда. Среќа во несреќа, прелом само на тибија, притоа не настанува целосна дислокација на ногата, па потешки операции...
Еден безчуствителен коментар премногу ме изнервира од страна на мочкото од Антена 5 (мислам беше тој шо навива за тотенхем)..."фановите на Реал сигурно се премногу среќни, бидејќи утрово Виља ја скрши ногата...хахаха (цинично смеење)"
Со помин нека е.
Нека падне кој сака само Наполи не.Не дека нема да поминиме понатаму но зошто да се игра напнато( поготово кај нив) , жестоко,повреди ова она ( недај Боже) кога може комонто да играме со мала екипа.Кога сме веќе кај ЛШ, некоја посебна желба пред утрешната ждрепка ?
Моја желба е Лион а прогнозирам дека ќе ни паднат ЦСКА.
Баер Леверкузен противник во осминафинале. Полесно Базел.
Јас сум 3 саати од Леверкузен со 20 евра карта за воз.идемо у дојчланд
Ѕвер!Јас сум 3 саати од Леверкузен со 20 евра карта за воз.
Ѕвер!
уствари кој можи со НАС да се справи?
Во 90 минути? Само до нерешено, не и повеќе!
само овој човек!
Гад блес хим
Relax dude,just kiddin.Во 90 минути? Само до нерешено, не и повеќе!
Остај тоа е за на друг подфорум или за по пп, туку глеам некој глупи споредби имаше на некој од нашиве портали со претставка/наставка спорт како утакмицава од Сантош имала повеќе гледаност од таа на Барселона и сето тоа однесено до таму до споредба меѓу Меси и Нејмар, демек Нејмар во нешто го победил МесиRelax dude,just kiddin.
Ве испусти ФЕИТов,дојди кај нас на Финки да се заебааме