Фан Клуб: Барселона

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

не е за смеење, али чим и виља и пеп се смеат, на арно е (y)

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Па нормално дека ќе се бара замена најбрзо што може.Што треба да прават? Да чекаат 40 дена од повредата? Во моментот кога ќе се утврди сериозноста на повредата треба Зуби и Пеп да решат што ќе се прави.
Баш така.

Со или без Виља,Барселона оди понатаму...во Недела се игра финале така што треба да се размислува кој ќе игра и кој ке биде потенцијална резерва.

Да седеше Пеп и да тагуваше по секоја повреда,немаше да освои 12(13?) титули.

А ги имаше и повеќе од доволно овие 3 1/2 години почнувајки од Пујол,па Иниеста па се до Абидал и неговата операција.

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде нека ни е честито победата и пласманот во финалето... Тешка повреда за Виља,можно е да го пропушти и Европското првенство,голема штета за Виља:facepalm:...јас мислам дека нема да ни биде потребен друг напаѓач да купуваме,ги имаме Меси,Педро и Санчез,а тука е и Куенка,и Фабрегас по потреба може да игра

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Виља на Фејсбук

„Сконцентриран сум на финалето во Минхен, бидејќи знам дека моите соиграчи ќе стигнат до таму. Сметајте на мене!“
Тооооо срце :cuc:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Кога сме веќе кај ЛШ, некоја посебна желба пред утрешната ждрепка ?
Моја желба е Лион а прогнозирам дека ќе ни паднат ЦСКА.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Премногу гадна повреда. Среќа во несреќа, прелом само на тибија, притоа не настанува целосна дислокација на ногата, па потешки операции...
Еден безчуствителен коментар премногу ме изнервира од страна на мочкото од Антена 5 (мислам беше тој шо навива за тотенхем)..."фановите на Реал сигурно се премногу среќни, бидејќи утрово Виља ја скрши ногата...хахаха (цинично смеење)"

Со помин нека е.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
да бе и ја го слушнав тој од антена, му ебам идиотот, ептен ме нервира и онака, ама ова коа го слушнав им ѕвонев не можев да ги добијам да го отерам у курац! Клошари, водители шо ми читаат вести и трачеви од њуз сајтови и шо проживеал некоја година у Лондону па ние сите као треба да му завидуваме на нагласокот кој го става и коа збори Македонски. Го умираат радиото као медиум вакви шупаци.
Оваа година мислам го начекав у авион се враќаше од силувањето шо му го доби тимот од Мадрид, и ме отече као Тотнем биле ова она, атмосферата на БулШит Лејн била...Барса ќе го сркале..па ми се увреди коа му кажав дека која била екипа од Шпанија ќе ги изнижи, деген!
Сите фудбалери и фанови ПРВО се луѓе и верувам дека ниту еден не трља раце на повреда/болест на фудбалер, ривал не ривал..Солдадо, Рамос, Мата, сите му пуштија по едно #animsvilla зашто се луѓе а не идиоти и клошари као овој горе споменатиов!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ај бе нека иде у курац... кај најде сега да се повреди па и толку сериозна повреда:tapp: Но од друга страна ме радува коментарот дека сака да игра во финалето.

Anims Villa, сите фанови ти посакуваат брзо опоравување и се разбира после повредата да се вратиш во форма.:D

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
овој шо думате на антена, тој ли беше шо викаше мурињо му бил идол :facepalm: со црна коса, зелени очи
ако е тој, нејќам да го смислам како човек тоа лигле...уште по самото думање како се лигаве, човек на такви само да тепа, тепа додека мрда. најмилото да му ебам, сељачиште скапано. да даде господ он да скрши не една, двете нози па цел живот инвалид да биде

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Не се замарајте со таков лик што нема врска од фудбал а се сити на туѓа несреќа тоа само збори каков нечовек е.

Anims Villa:)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Кога сме веќе кај ЛШ, некоја посебна желба пред утрешната ждрепка ?
Моја желба е Лион а прогнозирам дека ќе ни паднат ЦСКА.
Моја желба се Базел или Леверкузен,да ги наполниме до врв :)
или на Лион да му наплатиме што поминаа онака педерски.
русиве ми се гадни,наполи заслужија да поминат 1/8 финале па би сакал нив апоел да им се падне.
Марсеј се шупаци,ќе гњават за 0:0 колку можат подолго.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.778
Поени од реакции
115.710
Може некој да ми каже што поточно скрши Виља?
Бај д веј му посакувам што побрзо опоравување, грозно е ова што му се деси денес.:(

Kajgana Shop

На врв Bottom