Фан Клуб: Барселона

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
ја се крајно разочарав од утакмицава....требаше петарда да има :icon_mrgr:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
лесна победа како и очекувано
куенка и виља солидни
меси малку себичен ама кој можи да му замери
пујол а.к.а тарзан сегде го имаше, играч на мечот според мене

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Не сакам да го пишам ова ама.. Максвел беше фантастичен! Куенка ми праи ќеиф ептен, нафрлени, ролинзи, желба.. Браво!

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Не сакам да го пишам ова ама.. Максвел беше фантастичен!
Не знам дали ја гледавме истата утакмица,или јас гледав некоја снимка..ама јас три пати го видов максвел,2 пати проба да ја исфрли топката и тоа го направи мизерно,и еден шут уште помизерен.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Не знам дали ја гледавме истата утакмица,или јас гледав некоја снимка..ама јас три пати го видов максвел,2 пати проба да ја исфрли топката и тоа го направи мизерно,и еден шут уште помизерен.
Не бе имаше ефект у нападот две пети, еден два дриблинга, шо за него е: еееееее!
Ја гледав цела и не беше на неговото мизерно ниво, имај предвид дека неговиот стандард е ептен на ниско па и минимални подобрувања го праат Ѕвер :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
На денешен ден, пред точно 6 години се случи силувањето на сред Santiago Burn-a-cow

Досега и Меси требаше да добие аплауз, ама тоа нема да се деси, затоа што се премногу напатени и колку и да ги силува нема да признаат.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Алал нека им е,сега Милан да ги отвориме и да престанат гласините дке Барса паѓа...
VAMOS BARCELONA!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дајте бе головите за нас напатените души, што не ја гледавме :)

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде нека ни е честито победата,лесен триумф,и да конечно оваа година Пиќе и Пујол да играат заедно во одбраната....сега во среда не очекува меч со Милан,кој ќе одлучува за првата позиција во групата,ние и со бод би биле први во групата,али некако сум убеден дека ќе ги тепаме Милан:icon_lol:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Дајте бе головите за нас напатените души, што не ја гледавме :)
Поубаво од ова нема да најдеш. Сите шанси, голови, плус во HD.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
На денешен ден, пред точно 6 години се случи силувањето на сред Santiago Burn-a-cow

Досега и Меси требаше да добие аплауз, ама тоа нема да се деси, затоа што се премногу напатени и колку и да ги силува нема да признаат.
рони е најдоброто нешто шо му се случи на клубот, го смена од корен

легенда

Kajgana Shop

На врв Bottom